4tilføjet af

kommer han nogensinde tilbage!?!

jeg havde en kæreste her for to år siden, han elskede mig overalt på jorden, desværre var jeg kun 14 på det tidspunkt og havde aldrig haft en kæreste, så kunne ikke klare alt den opmærksomhed, det endte så med at jeg var ham utro ( blev 15 i mellemtiden) med en af hans kammerater... jeg slog op med ham fordi jeg havde så stor skyldfølelse, fortalte ham ikke med det samme hvad jeg havde gjordt, det sørgede mig veninde for... han begyndte at råbe luder efter mig når han så mig og drak flere dag i træk på grund af hans sorg.. vi snakkede ikke sammen i 4 måneder, da jeg pludselig møder ham igen, han begynder at snakke med mig... da begyndte vi så at have noget kørende... for at gøre den her historie lidt kortere så har vi haft noget kørnede medjævne mellemrum.. han har slået op med på grund af mig, jeg har været en af mine kærester utro på grund af ham... flere gange har vi osse været uvenner netop fordi jeg sagde at sådan her kunne vi ikke blive ved... det er sket 4 gange og hver gang er han kommet tilbage... han har sagt tre gange sidne at han stadig elsker mig.. og nu overvejer han igen at tage mig tilbage.. han er meget indelukket og forvirret person.. han kan ikke undvære mig men han kan heller tage sig sammen til at tage mig tilbage.... kommer han nogensinde tilbage!?!
tilføjet af

tja.. både og

Af egen erfaring vil jeg tro at han vil blive ved med at komme tilbage , ligelænge du tager ham tilbage.
Jeg har selv oplevet en situation faktisk ligesom du , en ret ung pige der var mig utro som jeg var smask forelsket i . Hun fortryder ret hurtigt at have slået op og jeg giver det et forsøg.
Men det kommer aldrig til at fungere , jeg bliver ved med at komme tilbage til hende , stadigvæk ( på 5.år ) og jeg tror det sårer hende hver eneste gang. Selvom jeg elsker hende , hader jeg hende , stadigvæk. Jeg kommer , tror jeg selv, kun tilbage efter sex.
Så mit råd til dig , gør dig selv og ham en tjeneste , undgå sex med hinanden , det får jeg kun til at føle at jeres liv er noget rod.
MVH
tilføjet af

jamen dog....

Har du nogensinde været tro mod en kæreste?
Du var ham utro med han kammerat, og er nu en anden kæreste/ex-kæreste utro med ham!
Mener ene og alene at du bærer ansvaret!
Og om han kommer tilbage kan folk herinde jo ikke fortælle dig! ... snak med ham.
Hov... nu lød det lige lovligt hårdt, så jeg siger naturligvis held og lykke og håber at du finder ud af det.
Fortsat god december.
/Dave
tilføjet af

Du er nybegynder.

Dit indlæg er ret barnlig,men du er jo også kun 15 år,så det varer længe endnu før du ved hvad kærlighed er.Da jeg var i din alder,var sex bandlyst,det blev kun til holde i hånd,heldigvis for det.Nej,bliv du hellere noget ældre,for helt ærlig,er du for barnlig.
tilføjet af

Og hvor gammel er du så?

Så er det så jeg gerne vil vide hvor gammel du er, for hvis i kun holdte i hånden da du var 15, så må du være godt oppe i alderen.
Lad være med at dømme hende fordi hun søger et råd.
Enten giver du hende et råd eller også LADER DU FANDME VÆRE MED AT SKRIVE!!
Hun bad ikke om at få at vide at hun er barnlig, for hvis hun er barnlig ville hun sq nok ikke finde på at skrive i et debat forum som 15 årig!!
Hvor gammel er du? 50?
Det er sikkert deromkring, imellem 40 og 50.
Du har sikkert ingen børn selv, for så ville du vide bedre end at skrive sådan noget lort.
Alt held til pigen der skrev indlægget, håber du får styr på kærlighedslivet - det kan være noget værre ROD! he he..
MVH Sara19
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.