3tilføjet af

Wii

He He.. så kom den..
Havde ellers forudbestilt den i en online biks, 12 okt. men var iike blandt de heldige..!! Var så i Elgiganten i Tåstrup og købe noget julegave idag, og sørme om de ikke havde 4 Wii tilbage.. LOL en Søndag eftermiddag, har sgu helt ondt i armen af at spille bowling... få den, rigtig sjovt..
Kili
tilføjet af

wiiiiiiiii

hehe fed. wii er super cool, genial og inovativ måde at spille computer på!
men venter nu på playstation 3, jeg er nu engang playstation mand, så den må jeg have.. men mon ikke man kan leje en wii i blockbuster?! hvis ikke nu, så i hvert fald senere..
så skal den prøves.
mh Jacob
tilføjet af

Ja!

Nintendo er de bedste! Det er altid dem der finder på det nye, og det bedste! Jeg har desværre ikke haft råd til en, selvom jeg ellers altid følger med i de nye ting, men jeg skal have en i næste måned! Jeg har prøvet den, og ved hvor sjovt det er, så jeg glæder mig!
tilføjet af

Lej Wii med fladskærm

Jeg synes også det er dyrt at leje ift at skulle købe en. Men Da min søn fyldte 10 år for nogle måneder siden, skulle jeg bruge 5 Wii og 5 fladskærme, så alle ungerne kunne være med og ikke slås om det. Der findes vist flere firmaer der lejer Wii ud, bare ikke med fladskærme. Vi var heldig at finde et firma der også lejer fladskærme ud og jeg skulle kun gi´198,- for leje af wii pr. stk. Firmaet ville dog ikke leje ud til private men jeg fik dem overtalt. Synes alt i alt det var en super fed oplevelse for ungerne og vil klart anbefale det firma. http://www.mab-technology.com/konsol.asp
/Michael
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.