5tilføjet af

Voldtægt

En 17-årig pige blev i Århus for kort tid siden voldtaget af 3 drenge, de var ml. 16 og 17 år gamle og politiet leder stadig efter dem.
I Botanisk Have sidste efterår fandt den groveste voldtægt sted - polititet fandt aldrig gerningsmanden.
Ud for 7-11 blev en ung pige voldtaget en lørdag aften hvor folk ellers fester og har det sjovt. Denne liste fortsætter i det uendelige og som kvinde er jeg så træt af at kigge mig over skulderen bare fordi det er mørkt, af at føle frygt og indse at det ikke er vanvittigt at forestille mig at jeg kunne være den næste.
Så hvad skal vi gøre? Vi bør gøre noget. Men hvad? Patruljere rundt I Botanisk Have og Universitetsparken om natten?
Forslag udbedes for jeg føler ikke længere at Århus er smilets by.
tilføjet af

Man kan....

man kan gå sammen med et par venner, istedet for at gå alene, ha en mobil klar, hvis nu der skulle ske noget...!!
Det er et hårdt liv derude og man aner ikke hvad man skal gøre!
Alee er utrygge og derfor går jeg aldrig alene ud ellers ringer jeg efter en taxi eller en ven som kan køre mig hjem...!
Håber du får lidt hjælp ud af disse små råd.;)
tilføjet af

Tja

Efter min mening, skal diverse forsvars midler som pt. er ulovlige, lovlig gøres, så man har noget at forsvare sig med! Jeg mener sådan noget som peberspray og evt. strømpistol! Desuden skal skraffe rammen for voldtægt også skærpes markant, men det i sig selv vil ikke være nok.
tilføjet af

Tøjet gøt det..!

Hvis piger klædte sig lidt mere tækkeligt, ville så mange sexhungrede mænd ikke føle sig nær så friste til voldtægt. Det er skræmmende så mange der tilsyneladene er idag,,,,men måske er der blot flere der andmelde det idag.
Så mit råd til dig er klæd dig tækkeligt på og gå med en selvsikker holdning når du færdes ude...det er den usikre de først falder over....ulvene..!!
tilføjet af

Det er IKKE tøjet!

Jeg må nu lige nævne at det ikke er tøjet. Jo, hvis en pige går i bikini lignene tøj, måske. Men voldtægt har ikke noget at gøre med sex på den måde mange tror. Voldtægt er vold. Det får voldsmanden til at tro han har overtaget over siturationen! Det er endnu en grund til at nogle (ikke ALLE) andengenerationsindvandrere gør det. De har svært ved sproget. De har svært ved at lære "hvad må man og hvad må man ikke".

Jeg afskyr voldtægt værre end pest, men hårde straffe virker ikke. Det medfører flere i stedet for. De mænd der gør det, burde i stedet gå til psykolog.

Lige til sidst vil jeg nævne at selvforsvar er et vigtigt og godt våben. Og selvtillid! Hvis en kvinde går og kigger sig over skulderen hele tiden, virker hun som et let offer....
Håber det giver stof til efter tanke.
Engel
tilføjet af

Tøjet

Jeg ´mener bestemt ikke, at det er tøjet, der gør det. Man hører jo af og til om voldtægt, det begås mod piger, der er klædt meget varmt og har ikke-nedringet på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.