6tilføjet af

Norge - Danmark 1-1

Helt ærligt.. troede lige at sejren var i hus. Kampen var ikke ligefrem noget at råbe hurra for. Synes efterhånden det er lang tid siden der har været en landskamp som var noget værd. Det er jo værdiløs fodbold vi ser. Jeg bebrejder Morten Olsen, mage til latterlige strategier skal man da kigge langt efter. F.eks Danmark er i skarp angreb, vi er ved modstanderens felt, håber på de vil prøve men så spiller de fandengale bolden tilbage mod midten og kraftedme tilbage til vores målmand der pløkker den ud til indkast. Aldrig har jeg da set noget så åndssvagt. Kedelig affære.
Nu kommer vi højest sandsynlig ikke med til EM pga den brillenar.
Vi har alle forudsætninger for at vinde sådan en kamp. Agger, Bendtner, C.Poulsen, Eriksen, højtprofilerede spillere som den ged ikke formår at bruge til noget som helst konstruktivt. Hvor meget så man f.eks Bendtner med bolden, Det er som sådan ikke bendtners fejl, men mere træneren der ikke kan få noget ud af ham.
Det er ufatteligt hvor længe vi har haft det fjols som træner, hvad har han vist af resultater..? Jovist har vi da et meget overvejende, udspekuleret og kontrolleret hold men hvor er vildskaben og lidenskaben henne. Den har spillerne men det er ikke det Morten O. anerkender.
Han skulle sættes i gabestok for landsskadelig virksomhed ! 🙁
tilføjet af

Hvorfor er Du ikke selv spiller

eller træner ?????
tilføjet af

Måske mangler vi en tysk træner..?

Under Sepp Pionteks ledelse scorede vi jo nærmest mål på samlebånd... I dag ville vi ha spillet uafgjort mod netop DE nationer.
Vi ku ikke slå Norge - som man ellers ik ser meget til under EM og VM...
Så jeg ved heller ik hvordan vi skal klare os til sommeren 2012...
tilføjet af

Sådan er fodbold idag

Fodbold idag går så hurtigt og er så fysisk betonet, at der er meget lidt plads til tekniske detaljer. Sådan er det ihvertfald i topfodbold. Hvis du skal se lækre detaljer, så skal du ned i Danmarksserien, hvor tempoet er noget langsommere.
Man kunne også vælge at se dagens topfodbold med strategiske briller og på den måde åbne øjnene for spillet i spillet. Baseret fra den synsvinkel, synes jeg det var en fremragende kamp igår.
tilføjet af

hvem siger jeg ikke

er det..? Det er noget af det der frustrerer mig, når jeg selv bruger en del tid på fodbold og går op i det så er det da møg irreterende at det aldrig lykkes for landsholdet..
Iøvrigt en spasser kommentar du kommer med...
tilføjet af

Ja eller

hvilken som helst anden træner... Det er snart lige meget om træneren er fra guatamala eller cambodia bare der snart sker en ændring...! Selvom vi ikke kommer med til EM har vi stadig forlænget med Morten O. hvor lang tid har vi haft ham nu, 10-15 år.? Der er sgu ingen andre lande der beholder en så inkompetent træner uden at der bliver vist resultater.
Da vi vandt EM i 92' var det sgu ikke med den spillestil der bliver lagt for dagen idag, det var nærmest modsat.
tilføjet af

Ikke enig

Der er så meget større potentiale i de unge spillere, også mere end hvad Morten O kan hive ud af dem... Vi skal følge med tiden, alle de unge spillere og nye stilarter og så en gammel hønisse til at administrere det... ar'men altså....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.