2tilføjet af

Olsen evt til HSV

Ja denne overskrift er idag at finde på BT hjemmeside.
Lad os dog håbe at de evner Frank Arnesen havde også på banen får ham til at sige nej.
Et er at Olsen alt for længe har ødelagt det danske landshold- se blot deres resultater !!!! men manden er sgu fyret flere gange såvel Brøndby som Fc Køln.
Pension er vejen frem for ham og gerne i Belgien hvor han bor så han ikke ødelægger mere for fodbolden.
tilføjet af

Siger da vist mere..

Synes dit indlæg fortælle mere om din fodbold-viden, eller mangler på samme, end noget andet..Kan blive så sur over når folk, som dig slår tvivl om Olsens evner som (lands)træner..
Du glemmer vist vi bor i et miniputland rent fodboldmæssigt, hvor stortalenterne ikke just hænger på træerne.
Og jeg megen M. Olsen har formået at få det absolut maksimale ud af det materiale har har haft at gøre godt godt med..Sagen er jo den, at vi de seneste årtier har været velsignet af en generation bestående af fantastiske spillere så som Laudrup-brødrene, Schmeichel, Simonsen,Elkjær og Jon Dahl (i sine første år på landsholdet.) - og dermed er vi gået hen og blevet alt for forvente. Vi burde være langt mere ydmyge, for vi har ikke sådanne profiler lige pt.

TAC
tilføjet af

Til Tac

Omkring viden så skal jeg lade det stå hen i det uvisse, dog selv udøver på højt plan i mange år, efterfølgende div trænerkurser, såe....
Jamen når vi ellers fører os frem med spillere så sætter vi normalt ikke vores lys under en skæppe, div spiller er da blevet skamrost i mange år. Nuvel er vi et lille land men selv små lande kan fostre mere end det jeg mener han har bevist.
Kan du sige hvad vi har nået i hans tid som virkelig giver genlyd - jeg har svært ved det.
Iøvrigt kan der jo listes spillere op der har bidraget med mindst lige så meget som ex Jon Dahl
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.