5tilføjet af

VKO har mere blod på hænderne !

Valg nu ! Stop nedskæringerne.
http://ekstrabladet.dk/112/article1448785.ece
tilføjet af

Ja - det var fandme frækt

af VKO, at de sådan havde været ude og køle vandet ned i det vandhul. En ansvarlig regering ville naturligvis sørge for at installere dyppekogere i samtlige danske vandhuller
så folk ikke dør af at falde i dem. Det manglede da bare andet.
tilføjet af

Tjahh Tragisk men den slags skete også under nyrup

Så kan man spørge de venstresnoede om hvorfor de er imod at man udstyrer demente og andre plejekrævende der ikke kan tage vare på sig selv med en slags fodlænke så man kan opspore dem hurtigere?
De venstresnoede er også imod at det system indføres i biler selvom det ellers var en genial måde at få de bilister der kører mest til at betale mest for vejsliddet.
Men sæt nu det så kom frem at en venstresnoet havde befundet sig i nærheden af en terror-rede.
Denne ulykke har ikke meget med nedskæringer at gøre, da man umuligt kan mandsopdække alle demente, medmindre man har en personlig overvågning 24 timer i døgnet.
tilføjet af

Venstresnoede

er det dem med linksgevind ?? 😃
Sjovt nok at den der Helle vinder valget kommer med sådan noget ævl, den lov der forhindrer at man overvåger eller låser demente inde så de ikke kommer af dage på den måde, den er faktisk kommet til verden under en socialdikatorisk regering 😃
Så det er en OMMER
tilføjet af

Nå nu er

det måske sådan du mener, at et far regeringen har været og jage den demente hjemmefra?
tilføjet af

Næhh...Jeg troede

det var grønlænderkvinderne der havde linksgevind.
De venstresnoede er lig oppositionen dvs de for det meste rødlige partier.
Jeg har tidligere kaldt dem venstrefløjsere men det måtte jeg ikke for moderatorerne så venstresnoede er vel lige så godt og forståeligt, medmindre man ikke vil forstå.
Det må være et selvmål af dimensioner for venstrefløjen at de ikke går med på en form for elektronisk overvågning af feks demente.
Der var en sag tidligere i år hvor et plejehjem havde "forlagt" en dement kvinde og ledte efter hende i et par dage, inden de fandt hende oppe på plejehjemmets loft hvor hun var blevet låst inde.
Sådan en sag er sgu pinlig da den kunne være undgået med overvågning..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.