10tilføjet af

Bildebat

Jeg kan se er der er flere tråde der handler om biler her på sol - er det ikke på tide at der kommer et egentligt debatforum om biler? Jeg savnede sådan et, da jeg for nylig købte bil.
Vh Pildskadden, som desværre ikke kan logge ind (er der fejl på login i aften?)
http://profil.sol.dk/Pildskadden
tilføjet af

Nu virker det

Hmm, nu kunne jeg godt logge på. Underligt...
tilføjet af

Hvilken Bil

Sandt nok. Er der noget specielt du gerne vil spørge om?
Jeg har et spørgsmål. Det går ud på om folk har en "drømmebil".
Jeg spørger, da jeg selv er blevet helt skudt i en bestemt bilmodel. Troede ikke det skulle ske for mig. Men skulle du selv vælge kvit og frit, uden at tage hensyn til hvad den koster, hvilken model ville du så vælge?
tilføjet af

Mit nick siger vist alt........

cremen af cremen
tilføjet af

Blander mig lige..

Ja, sikken en svensker. Tjah, jeg har bestemt mig for en Hyundai Santa Fe. Ikke en sportsvogn, men den er velegnet til alt. Skiferie, strandtur, den kan køre ok godt og hurtigt, osv. Praktisk og flot. Jeg vil helst have en bil hvor man kan have vennerne med.
tilføjet af

Ja for dælen....

Lad os få noget bildebat. Et nærmest uudtømmeligt emne.
4WD er sagen, og noget der kan få "knajterøven" frem i en. Jeg har selv en gammel Landcruiser fra 86, og den koster røven ud af bukserne at holde kørene, men jeg ELSKER den bil :-)
tilføjet af

Go' gammel årgang.

Lamborghini Countach, uden diskussion, men da jeg selvsagt ikke har råd til at købe en, besluttede jeg mig for at lave den selv. Derfor er jeg i dag ejer af Danmarks eneste 100% hjemmebyggede Lambo. Byggetid 10 år.
Blærerøvsbil? ja, den kan ikke bruges til andet.
tilføjet af

usenet

På usenet findes der allerede en stor bildebat på dk.fritid.bil
Jeg synes det er uheldigt at sprede debatterne for meget. Udover at jeg selv holder af biler, så er jeg en stor cykelfreak, tidligere fulgte jeg en del med i usenet debatten dk.sport.cykling, men nu foregår den største debat på www.feltet.dk.
Fordelen ved at den største debat foregår ét sted er, at man ved der næsten altid er nogen der har et svar på ens spørgsmål.
tilføjet af

Min drømmebil

Jeg har haft én bestemt bil på hjernen siden jeg var 11-12 år, hvor jeg så mine forældres naboer bakke ud fra garangen, naboen var krøbling, så jeg forventede at se en handicap bil bakke ud. Istedet så jeg ham bakke ud i en voldsom Morgan V8, som jo virkelig kræver "gorillagreb". Jeg var helt tabt, det var som om jeg havde fået en mavepuster!
Indtrykket på mig var så stort at bilen har klæbet sig til min hjerne lige siden (22 år siden hændelsen skete). Det er ikke den nye Aero-model jeg tænker på, men derimod den gamle model V8, den er virkelig sej.
Men det er så til gengæld også en bil som jeg hellere vil gå og drømme om det meste af livet og købe den når jeg går på pension. For 3 år siden vandt jeg en del penge og havde faktisk muligheden for at købe drømmebilen, men jeg havde en underlig følelse af at det var alt for tidligt. Så derfor vil jeg hellere vente. Men det skal være den gamle V8'er!
tilføjet af

Hvor meget?

Hvad står sådan en lækkerbisken i? og hvor kan man købe dem?
Har selv meget gået og tænkt på en MG B Roadster fra 68-69. Men jeg må indrømme at Morgan V8 er super lækker
tilføjet af

det her er for griner

SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.