6tilføjet af

Dr. Phil

Har I set ham i tv? Det har I sikkert. Jeg synes faktisk han siger nogle interessante og kloge ting. Han forandrer folks liv. Jeg kom en dag til at lytte efter hvad han sagde i et show, og kunne faktisk bruge det til noget. Det eneste irriterende moment, er hans kone Robyn. Hun skal ofte inddrages, og det er lidt svært at tage ham seriøst når han taler om ulemperne ved plastikoperationer, når man så ser på hende.
tilføjet af

jeg syntes det er godt...

Jeg syntes det er et meget godt show han siger nogen gode ting som man kan bruge (i livet) sys jeg...jeg sys ikke han er saadan en der tror han altid har ret...
tilføjet af

Dr. Phil er kult!

Han forstår at sætte tingene i perspektiv så selv den mest dumme, stivnakkede redneck ikke kan lade være med at forstå hvor tåbelig han/hun fremstår med sine unoder og adfærdsproblemer.
Ja, meget af det Dr. Phil siger er hjemme/lomme-filosofi men det er jo sandt, og hans metoder virker. Er det ikke det vigtigste?
tilføjet af

Han er genial

Ja det kan du godt ha ret i og hvorfor er hun lige så dygtig til at hjælpe andre som ham (ifølge ham selv siden han har hende med) når han har studeret inden for faget i 30 år? Hvad fanden har hun læst? Men jo, jeg har også taget mange af hans ord og visdom til ham....
tilføjet af

kan bedst li´ Hortonsagaen

det er psykologi der vil noget.
tilføjet af

Prøv en bog

Jeg har aldrig hørt om ham - ser kun sjældent fjernsyn. Fjernsyn er ikke særlig velegnet hvis man vil lære noget seriøst. Har folk glemt der findes bøger, endda fagbøger.
tilføjet af

Konceptet...

Det kan godt være konceptet i Dr. Phil er meget amerikansk. Men det betyder jo ikke nødvendigvis det er dårligt. Det er godt han kom væk fra Oprahs show, hun bruger det efterhånden kun til at møde kendte mennesker. Skuespillere, og lignende..
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.