3tilføjet af

Videre??

Hej. Nu ville jeg også lige prøve lykken..
Jeg er en pige på 17 år som er gået hen og har forelsket mig i en ca. 4 år ældre fyr! Når vi er sammen (til vores fælles fritidsaktivitet) virker aldersforskllen ikke så stor, men jeg ved ikke hvordan jeg skal fortælle ham at jeg godt kan lide ham uden at gå hen og sige " Hej, jeg er forelsket i dig! Kan du også lide mig?"
Håber der er nogle der kan hjælpe mig.. tak
tilføjet af

alder...

altså fire år burde ikke være hindringen når i begge er så "gamle".. for et par weekender siden var jeg fx nær ved at være sammen med en der var 12 år ældre end mig selv!
men altså, hvis han virker interesseret i dig så spørg om han vil med ud og spise eller i byen eller sådan noget lignende. tag de sædvanlige score-midler i brug, og skid højt og helligt på jeres aldersforskel.. bare spring ud i det!
tilføjet af

RE: alder

Tak for dit svar, men problemet er ikke, at han er ældre end mig..det generer mig ikke meget..
Jeg har aldrig haft en kæreste, så jeg ved egentlig ikke helt, hvordan jeg skal score ham. Jeg ved heller ikke om han er interesseret i mig, men han er sød.. hvordan tyder man de ofte omtalte signaler?? Hvordan sender jeg signaler til ham, som han forstå?
Jeg er (og har altid været) meget genert og det er han også, men dog knap så meget..
Tak for hjælpen..
Håber jeg en dag kommer videre
tilføjet af

Klø på min pige.

Hej søde, du skal såmen ikke være så nervøs, er du lun på fyren, ja så må du sgu gå til bidet, ellers er der en anden der løber af med ham inden du får taget dig sammen.
I går til samme fritidsaktivitet, så tag fat i HAM og måske et par andre og foreslå at gå ud og få en bid mad eller en tur på cafe, snak med ham, se på ham og prøv at sige " du er da egentlig en dejlig fyr", jeg garanterer, at sådan en bemærkning nok skal skabe opmærksomhed hos ham, han vil garanteret spørge hvad du mener med det og så er det op til dig og sige til ham hvad du vil, enten at han bare er en sød fyr eller hvad med at sige "sådan en fyr som dig, kune jeg godt tænke mig at lære nærmere at kende" han har så mulighed for at melde fra eller være med på den.
Prøv dig fremog helt rigtigt, alder er aldrig nogen hendring, så bare se at komme igang.
Held og lykke fra Grubleren.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.