10tilføjet af

Depression- citalopram bivirkninger?

Hej alle sammen
Jeg har nu taget citalopram i en uge nu, i mod depression.
Jeg er meget overrasket over, hvordan jeg har det med bivirkningerne. Jeg har overhovedet ikke været i skole (uddannelse) pågrund af bivirkningerne.
Jeg har kvalme, hovedpine og svimmelhed. Og derudover er jeg træt og har ingen appetit. Men om natten kan jeg ikke sove. Og det er virkelig slemt nogen gange. Men jeg har fået at vide at det nok skal gå over. Men jeg har mine bekymringer. Kan bivirkningerne virkelig være så slemme?
tilføjet af

Citalopram mod depression

Har du været hos psykiater og fået disse af ham/hende?
Bivirkninger er desværre ikke til at undgå og det kan tage sin tid, inden
de forsvinder.
Jeg selv er netop stoppet hos psykiateren efter 2 år og især det første år
var en lidelse at komme igennem, men så begyndte det at gå bedre og bedre.
Jeg håber virkelig for dig, at du klare dig og hvis der er noget du gerne
vil snakke/skrive om, er du meget velkommen, jeg vil gerne prøve at hjælpe
dig så godt jeg kan, har selv haft det virkeligt slemt.
Mvh og en rigtig god bedring fra Licon.
tilføjet af

Ja den slags

Medicin kan også nemt give overvægt, ikke godt. Er imod lykkepiller af erfaring, . Bare min mening. Ps. Kender også et par rykker som netop for alvor røg ned i et hul.
tilføjet af

Og mere

Hjernen føltes kemisk og nu plager overvægt samt ødelagt nattesøvn siden og det er et par år siden. Er total modstander af lykkepiller nu.
tilføjet af

Mine bivirkninger var:

Jeg var på Citalopram og skiftede efter halvandet år til Cipramil, men bivirkningerne er de samme.
Jeg mistede potensen fuldstændig i de tre-fire år jeg tog dem (heldigvis også lysten) og jeg tog mere end 40 kg på - især det sidste er et kæmpe problem i dag.😖
Retfærdigvis skal det siges, at den depression jeg var røget ind i, fik pillerne bugt med, jeg overvejede seriøst at gøre en ende på det hele, men det forhindrede medicinen, ellers havde jeg ikke kunnet skrive det svar her.
tilføjet af

Har også provet

Andre mærker og også med kedelige bivirkninger, så aldrig den slags mere, ellers tak.har stadig problemer med bivirkningerne nu her flere år efter
tilføjet af

Du kan...

hej
Du kan gå ind på www.medicin.dk og se, hvad dine bivirkninger kan være. Det er meget almindeligt med mave-tarm gener i begyndelsen af tbl. citalopram. Du kan eventuelt bede din læge om at give dig tbl. cipralex i halv dosis i stedet for. Det er godt nok dyrere, men der er færre bivirkninger og det virker i løbet af 2 uger, hvor i mod citalopram virker i løbet af 4 - 6 uger.
Du kan sagtens gå tilbage på citalopram i dobbelt dosis efterfølgende. Det er det samme grundstof og det er bivirkningsfrit.
Alternativt kan du bede din læge om et andet præparat, da der er rigeligt på markedet.
Bivirkningerne ved et antidepressiv skal forsvinde i løbet af en uge, ellers er der en risiko for, at du bliver ved med at få dem.
God bedring, og du er velkommen til at spørge, hvis jeg kan hjælpe dig med noget.
KH
Tidlig Morgen
tilføjet af

HMM

citalopram og cipramil er det samme ......
tilføjet af

Citalopram

Hej gbsdk jeg tager også citolapram og har fået, at vide man skal tage dem om morgenen for ellers kan man ikke sove om natten og dette har jeg fået at vide af en sekretær sygeplejerske for en psykiater ....jeg har nu gjort som hun sagde og så virker de på en anden måde...og det er lidt forkert at læger skriver man skal tage dem til natten. Når man har en depression så skal man sove om natten ...
mvh
Bripe
tilføjet af

Mine bivirkninger var:

du skal købe kamagra piller (viagra piller) de er bedre - skriv til ksv10@sol.dk
tilføjet af

Depression- citalopram bivirkninger?

Hej jeg har også søvnproblemer, jeg sover ikke særlig meget.... og mave/tarm problemer og nedsat appetit. Men ellers så synes jeg de virker fint. Har prøvet 4 prærperater før dem og foruden en kombination af Lamotrigin og noritren, som dog var den bedste for mig, så går de her fint an. Jeg har også prøvet at skifte medicin udbyder og det har også tit hjulpet. Hvis du googler citalopram bivirkner ser du det på alle de sider folk har skrevet på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.