5tilføjet af

vasketøj

sig aldrig til manden som lige er kommet hjem fra rejse at han skal fylde maskinen op med sit vaksetøj og starte den. Mit vide der allered lå i blev blandet med hans nye sorte bukser og alt blev gråt. Hvorfor kan mænd ikke finde ud af det med at vaske? Lærer deres mor dem ikke hvordan? Det undre mig meget.
Hilsen KONEN
tilføjet af

Hva sker der her?

Den skulle ha været under det andet med gode råd?
tilføjet af

jeg lærte lektien

engang hvor jeg bitchede over, det altid var mig der vaskede, jeg syntes det var urimeligt, min daværende kæreste kunne godt se min pointe, ville gerne gøre det så godt. SORTEREDE tøjet i lyst og mørkt, puttede ALT det mørke tøj i vaskemaskinen på 60 grader... Der var rigtig meget, rigtig dyrt tøj der skulle udskiftes.
Måske havde han en bagtanke med det, hvad ved jeg?
tilføjet af

En selvfølge...

Grundlæggende tror jeg vi er mange der tager dagligdags ting som en selvfølge.
Prøv at vende den om...jeres bil er punkteret og manden i huset siger: "Bare skift til reservehjul"....du gør det så godt som du nu kan, men allerede ved første tur bagefter, falder hjulet af...
Well...manden i huset syntes jo det var nemt at skifte hjul, så hvorfor pokker havde du ikke gjort det rigtigt? Var det mon for at slippe for den slags bagefter?
Det korte af det lange er, at jeg absolut synes man somme tider bør tænke sig lidt om, inden man beder andre om at lave nogle ting - evt. spørge om de ved hvordan de skal gøre, for ellers kan det jo være de gør som de tror det skal gøres og det så falder uheldigt ud...
Summa sumarum....tag ikke som en selvfølge at mænd...og for den sags skyld også kvinder, at alle bare ved hvordan man vasker tøj ;o)
Mvh.
Anette
tilføjet af

Tøjvask

Kære konen...det er en detalje i livet som er ligeså svært at svare på som det er med kvinder og håndbremser!!
Nej spøg til side. Det hænger således sammen at vi mænd gerne vil vaske tøj samt div. andet rengøring i parforholdet men meget ofte får vi blot at vide at vi ikke skal gøre som vi gør men gøre som hun (I) gør fordi det er den eneste rigtige måde at gøre den slags ting på!
Altså det er den opdragende tone I bruger i stedet for den lærende. Prøv det engang og I skal se hvor hjælpsom jeres handyr bliver. Men selvfølgelig skal I heller ikke sætte jer ned og lakere negle eller tale i telefon mens han slider og slæber med opvask, tøjvask, støvsugning og måske også madlavning..!!
tilføjet af

selvforskyldt.

Han har gjort nøjagtigt hvad du har bedt ham om.
Det er betænkeligt at du ikke kender ham godt nok, til at forudse den slags.
Du hænger din mand ud, for en bagatel, du selv har en andel i.
Det kan ikke nytte, at du stiller spørgsmålstegn ved mænd's mødre. Du har nuet.... grib det eller bliv et bittert utilfredst menneske.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.