10tilføjet af

vær sød at hjælpe miggggggg!!!

hej alle sammen!
Der er tit nogle der spørger mig hvad "elsker dig! egentlig betyder, er der nogle der kan hjælpe???
Jeg har en kæreste der er 10 år ældre end mig(er selv 15). Mine og hans forældre ved et ikke endnu vi har kommet sammen i en månede her i februar..
Er det dumt af mig at have en kæreste der er 10 år ældre end mig selv?? Vi elsker henanden over alt på jorden!!! Kærligst hende der har brug for hjælp!!
tilføjet af

no problemo

Kære dig. Måske skal du vente med at fortælle dine forældre at i er kærester, til du er 100% sikker på at det holder. Men hey jeg sidder i sammen problem som dig. jeg er nemlig selv vild forelsket i en fyr på 23år og jeg er selv 17...
Hvis du virkelig ved at det bare skal være jer, kan du også vente et stykke tid inden du fortæller dine forældre noget.. Bare min mening.. Men tillykke til jer, det er virkelig bare super at være forelsket, og så slanker det:o) Jeg håber virkelig at dine forældre vil acceptere dit valg. Hvis de ikke gør skal du var være ligeglad, det er jo din lykke og ikke deres.. Håber det hjalp lidt..?
Pretty in pink.
tilføjet af

Intet problem!

Først alderen, den er intet problem med mindre man selv gør den til et! Da jeg blev 15 kom jeg selv sammen med en fyr på 23, nu er jeg lige blevet 18, og her i foråret har jeg kommet sammen med en mand 12 år ældre end mig i to år... Så, lige gyldigt hvad, om du så var 15 og han 55 er det ikke noget problem, bare lev livet, og nyd at andre har oplevet mere af livet end vi har, og brug det.
At elske en, betyder at man vil give ham/(hende) endeløs kærlighed, ærlighed og fortrolighed, for nogle troskab, for nogle venskab, for nogle tryghed (!) osv. At man vil passe på hinanden, begære hinanden og vise omsorg for hinanden, kort sagt kærlighed! Men samtidig også at man kan elske sine børn, sine forældre, sine venner og sine dyr, ved at vise dem kærlighed, ærlighed, omsorg og tryghed...
Held og lykke!
Knus Fie
tilføjet af

Elsker/ forelsket?

Det med alderen skal aldrig bestemme om man skal være sammen eller ej, er kemien der så go ahead.
Jeg er i et forhold som har varet over 16 år, men jo nok desværre lakker mod enden, trist men skal man videre så skal man videre. Jeg har svært ved at kunne sige at jeg elsker en jeg "kun" har kendt 1 md. det er som regel en forelskelse, som er en meget mere intens føelse end at elske en.
Hvis jeg skulle finde mig en ny ville jeg ikke kunne sige, med oprigtighed, jeg elsker dig, før jeg har kendt vedkomne meget længere tid. Men jeg synes du skal gøre som jeg, selvom det er svært, at fortælle dine forældre (ihvertfald din mor hun forstår det sikkert bedre) det, så må det briste eller bære.
Held og lykke
Kramzer
Batman
tilføjet af

Go ahead!!

Hey..
Jeg er i nøjagtig samme situation som dig!! Jeg er selv 16, og er sammen med én, som snart fylder 26... Men vi elsker hinanden over alt på jorden, og derfor forstår min forældre mit valg!!
I starten accepterede de dog ikke helt, og vi havde da diverse diskutioner.. Men nu har vi været sammen i snart 9 måneder, og derfor accepterer de det fuldt ud, og de ved at vi elsker hinanden..
Så go ahead!!
Knus Danielsen
tilføjet af

hej med dig

vil da også lige fortælle dig at det med alderen ikke har noget at sige da der ikke er alder på kærlighed kan det jo gøre lige meget om der er 10 20 30 eller 40 års forskæld på jeg bare i elsker hinanden håber jeres forhold vil vare længe
tilføjet af

Godt råd fra en der også har prøvet det

jeg har selv været i din situation da jeg var på din alder, så jeg ved hvor svært det kan være at skulle fortælle sine forældre om det. Men det er ikke værd at holde det skjult.
Jeg syntes at 10 år er en meget stor forskel, og jeg gar svært ved at se hvad i skulle have tilfældes,tror du ikke bare at det er en forelskelse, fordi han er ældre og mere spændende end de drenge på din egen alder. Tro mig de skal nok blive dejlige meget snart. Men de er meget stor foreskel på at være forelsket og elske. Det kan godt være svært at se nu, men med tiden vil du nok se det.
Hvis du fortæller det til dine forældre kan det jo være at de har prøvet noget der minder om det, så kan de måske hjælpe dig lidt.
Det her hjalp overhoved ikke.
Kærlist Marie
tilføjet af

hjælp mig!!!.et svar.

kære lille du!...
ikke for det kommer mig ved hvor gammel er den fyr/ældrer herre!?..
du skriver i har været sammen meget længe ,uden dinne forældrer ved noget om det.vi må da kun håbe,at denne herre ikke er 40/50 år.
så ville jeg lige overveje om dette er en smart ide.der menes ,at det er ikke særligt sundt for dig hvis du er 20-30 år,pågrund,af der kan opstå konflikter hvor han træder ind som din far.det kan smadrer et helt ungdomsliv.der kan måske være lidt midtvejskonflikter hvad ved jeg.har du tænkt på om denne "herre"har været i nogen form for andre forholde!?..hvis han ,har det er du jo,ligsom lidt i glemme her,når man taler om kærlighed.(der mennes,samtlige føelser,delte boer,børn indblandet.osv)!..
men selvfølgelig kan det være svært for en lille ung dame/kvinde som du nu engang er,at bære alt dette her på dinne tynde skuldere.jeg vil ønske dig pøjpøj,held og lykke med fremtiden.jeg syntes aligevel,at du burde sige dette her til din mor.nok helst til din mor,da fadrer er lidt uforstående når det gælder kærlighed.hvis hun syntes det er okay,så grib chancen.men lad ikke dit job/eller dinne studioer ,gå ud over din forelskelse.men!.jeg håber i får det rart sammen.
"lyt nu til dit hjerte,og ikke det andet"!..det er det klogeste,at gøre.ved det fra affarring.
du fik en udtaelse fra en middel ung kvinde på 32 år.
held og lykke med herren.vær`forsigtig med sex!.
chaw chaw.trøsteren
tilføjet af

Hvem svarer du?

Hej til trøsteren
Ville bare skrive at alle her sådan set har skrevet deres alder og aldersforskellen, så det ved du!
Hende som oprindeligt skrev indlægget var vist 15 og havde en kæreste på 25, det kan du jo så svare ud fra, hvilket også betyder at der slet ikke er tale om en "ældre herre på 50" eller en "ung kvinde på 20-30 år" som vil spilde sin ungdom. Svar ud fra det, hvis du vil være til seriøs hjælp for pigen...
Knus Fie
tilføjet af

stå fast..!

hei.
jeg er en pige der også har haft nogle problemer med om ældre fyre er for gamle til mig...!
men jeg har fundet frem til at det ikke burde være noget problem hvis i virkelig elsker hinanden..
som jeg kan forstå på det hele, passer i sammen som ying og yang, og derfor syntes jeg helt klart at du skal stå fast ved dit forhold..!
hva kunne der ske?
hilsen skorpionen¤
tilføjet af

TIL DIG SLÅ FAST

Hej med dig der skrev inlægget SLÅ FAST.
Tusinde tak for dit gode svar, det er det bedste ind til videre..! TAK!!
Vi har også fælles intresser så som fodbold i samme kulb og meget andet!!!
MEN TUSINDE TAK!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.