1tilføjet af

uhyggeligt

Nu med alt den snak om Irak og Saddam-fobien... Er der ikke nogen der er bange for USA?? Hvad viser det om landets magt - at de kan gøre lige hvad det passer dem og beskytte alle deres interesser uden at andre har noget som helst at skulle have sagt?? Jeg synes at det er lidt skræmmende...
Er det ikke uhyggeligt at et land med 2 millioner mennesker bag tremmer, og et langt fra ideelt samfund kan diktere verdens gang og spille politimand??
Vil bare gerne høre din mening om det........
Nat
tilføjet af

USA

Den amerikanske regering kan faktisk gøre næsten lige hvad der passer den. Den har magten til at erobre det meste af verden, tage alt den olie der er i Irak og bombe lande den ikke kan lide.
Men der er der ikke noget nyt i, sådan har det altid været. Store lande bestemmer over de små. Man kunne næsten sammeligne det med en skoleklasse hvor nogle elever har mere at sige end andre.
Men hvis man så på den ande side sammenligner USA med andre store lande i historien (tyskland, soviet, England, Frankrig) så har USA faktisk været forholdsvis fredelige angående invasion af land der ikke var deres eget.
Så hvis jeg skulle vælge imellem
(Tyskland, Soviet, England, USA, Frankrig) om hvem der skulle være supermagt idag, så vælger jeg helt klart USA!
OK, Måske spiller USA verdens politibetjent men der er jo en der skal klare det sure job ;)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.