3tilføjet af

Tvangsauktioner.

http://www.dinepenge.dk/bolig/artikel/pa-tide-gore-kup-pa-tvangsauktion
Køb et hus , køb en lejlighed.Der er mange grunde til , at der ikke længere er penge til det der skal betales. En tvangsauktion , der kan give en meget stor gæld.
Linket , gør en god handel på en tvangsauktion. Det var en rigtig god handel , dem der arbejder med tvangsauktionerne , har også en god indtægt ved det.
Banken har muligvis en tvangsauktions gæld , renter og gebyrer. Det er også en måde at tjene penge på.
Hvordan har den tidligere ejer det , det hører vi ikke noget om.
Det er ikke svindel , at man tvangs sælger et hus til 400.000,-kr., der burde sælges for 800.000,-kr. Det var i fjernsynet.
Det virker bare urimeligt det hele , for en tidligere ejer.
En million villa bliver tvangs solgt for 1000,-kr.? Det var i en avis.
tilføjet af

Hvis jeg Feks, skulle købe et hus

Og jeg kunne se at huset var 400.000-Kr værd, men at det stod tilsalg til 800.000-Kr, så ville jeg da godt vide hvorfor, hvis ham der vil sælge så kører rundt i en helt ny bil til 400.000-Kr, som er købt på et lån i huset, så vil det sige sig, hvis jeg køber huset for de 800.000-Kr, så skal jeg betale han`s nye bil, men, det bliver huset da ikke mere værd af.
Og når der så kommer en tvang`s aktion, så er bilen/rejserene/festerene/42"plasmaTv/overforbruget Osv ikke med, der er det kun en bunke mursten med et tag over man køber, huset, og sten bliver ikke mere værd, så alt over hvad selve huset er værd, når man køber, er tabt, det er noget den tidliger ejer selv har brugt på andet end huset, og det vil jeg ikke betale for, det ville jo være dumt.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

sådan er loven

ordet tvang fortæller at alle frivillige løsninger er opgivet, ejeren kan ikke blive ved med at eje noget som han ikke betaler. Vil han købe sit eget hus igen, hvilket jeg har prøvet, må han lade en anden stå for det. Så er det ikke andre der løber med gevinsten, men gælden fra huset har han selvfølgelig, men den behøver han ikke betale.
tilføjet af

har du et bedre system?

en af grundene til den lavere pris på tvangsauktionsmarkedet er også at køberen påtager sig en langt højere risiko end ved et almindeligt huskøb.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.