1tilføjet af

uhmm

Nu er der snart billige grønne asparges i butikkerne, så her er en opskrigt jeg fandt på forleden, smager simpelthen SÅ godt selv om jeg brugte frosne grønne asparges!
Du skal bruge:
1 pose frosne eller 1 "elastikfuld" friske grønne asparges
ca. 2 spsk. olivenolie
ca. 1½ spsk citronsaft
ca.2 tsk. havsalt
frisk parmesanost (efter smag)
Bræk den trædede del af aspargesene
Del den gode del i 3/4
Læg dem i et ildfast fad
Pisk olivenolien med citronsaft, kom havsalt i
Hæld det over aspargesene og vend det rundt
Sæt i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader
Skær flager af parmesanen og vend dem rundt i de lune asparges..
VOILA....!
Kunne også forestille mig dette med lidt lune nykogte ris vendt i.
tilføjet af

Hej Tofly

du skal lige vide, at grønne asparges skærer man enden af, hvide knækker man enden af, EFTER de er skrællet. Men opskriften er lækker, den er hjemme fra Italien ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.