11tilføjet af

Uden Adam -med eva kruse

Så du uden Adam - med Eva Kruse
Hvis ja hvad er din mening ???
Må en kvinde være ældre end sin mand og er det ok
Hvis ja Hvad er så ok ???
Jeg er for 1-4 år til pige/kvinge med ikke over de 10.
tilføjet af

hvis man

elsker hinanden så har alder vel ikke noget at sige,
tilføjet af

Min mening

Jeg så ikke programmet (filmen?), men jeg kan tyde at det har noget med aldersforskel at gøre. Som du kan læse i min profil er der 10 års aldersforskel på jeg og min kæreste, og det går aldeles fremstormende og glimragende her på snart 4. år :-)
Mht. det modsatte tilfælde, så har jeg en kammeret, der er 7 år yngre end sin kæreste gennem nu mere end 4 år. Han er 30, hun er 37. De har nu fået 2 små søde efternølere sammen...udover de 2 hun har fra et tidligere ægteskab. Når jeg og min kæreste kommer og besøger dem, så kan vi også mærke, at de er skabt for hinanden.
Jeg ved ikke om jeg vil være bekendt at sætte nogen aldersgrænse for, hvornår folk kan "tillade" sig at komme sammen og danne par. I virkeligheden er det jo dybt useriøst og forkasteligt - udefra ved vi jo ikke en disse om, hvordan det fungerer mellem dem indbyrdes.
Så min mening er blot, at vi skal holde os langt væk fra at danne meningstyranni omkring hvad der er rigtig og forkert. Sålænge der ikke er tale om at nogen tvinger en anden til at være sammen med sig - eller andre tvinger andre til at være sammen, som det kendes fra arrangerede ægteskaber, så ser jeg ingen grund til at blande mig. (og i sidstnævnte tilfælde ved jeg sgu ærlig talt ikke om jeg turde..."none of my business", tænker jeg blot).
tilføjet af

Det er jo helt ligemeget...

...hvis man elsker og respekterer hinanden, ikk:-)
Er man over 20 år betyder alder ikke ret meget i mine øjne. De enste forhold med stor aldersforskel, der støder mig er, når personer 30+ er sammen med personer unde 18 år. Det er, i mine øjne, en form for virkelighedsflugt og viser måske lidt om manglende modenhed eller evne til at forholde sig til voksne pertnere. Bemærk at jeg ikke skelner mellem køn...det er sagen underordnet:-) ...mee
tilføjet af

Når det kan være ens barn

Hvis man finder en man elsker, betyder det vel ikke noget. Men for mig virker det forkert at se et par, hvor den ene kan være forælder til kæresten, manden, konen. Så synes jeg, det lugter lidt af en fejl, hvor man prøver at redde skindet for, hvad skulle man ellers gøre, når det er for sent (fået barn sammen).
tilføjet af

måske, men alligevel

da jeg var 31 havde jeg en elskerinde på 17. Yes there you have it, the awful truth. Hun var den erfarne i forholdet, det var jeg ikke. Men læg mærke til at jeg skrev ELSKERINDE, det var ikke planen at vi skulle have et kærlighedsforhold. Vi udviklede et rigtig dejligt venskabsforhold de 5mdr det stod på. Det vil jeg ikke kaldes en gammel gris for. Specielt ikke når jeg var ufrivillig jomfru til jeg var 30 pga. lav selvværd, der røg endnu længere ned, da jeg mødte en jævnaldrende kvinde som hånede mig ekstremt meget for min manglende erfaring.
Netop derfor vil jeg heller ikke dømme kvinder i 40erne som, når børnene er fløjet fra reden og de er kommet ud af et ulykkeligt ægteskab pludselig slår sig løs med unge fyre i starten af 20erne.
tilføjet af

Når alle generationer før os har gjort det modsat

må det være fordi, at det var holdbare løsninger.
tilføjet af

Nu var I ogsaa...

....mere ligeværdige end gennemsnittet af 17/31 aarige er, i kraft af din manglende erfaring. Det har jeg faktisk ikke ondt af.
Jeg haaber at du er kommet over dine nederlag og nyder sexlivet paa fuld skrue:-) ...mee
tilføjet af

tjaah nej

nej det kunne nu godt være lidt vildere. Jeg er i fast forhold og har nu været det i 3 år, vi har vel max sex 1 gang om måneden, hvilket hænger sammen med min partners humørsvingninger og sikkert nogle forkerte p-piller. Før min nuværende partner nåede jeg at være sammen med 3 andre, foruden hende på 30 og hende på 17.
Så har dybt vægelsind nu - lige nu er jeg sammen med en pige, hvor vi er kommet så dybt ind under huden på hinanden, pga. forskellige hændelser og oplevelser og fortid, så dybt at det ikke lader sig gøre med en anden pige - så vi har et meget tæt bånd.
Men alligevel - jeg kan ikke tænke tanken, at jeg har prøvet for lidt - specielt nu her, hvor sex har begrænset sig til et fatamorgana i en ørken ...så nej, sexlivet er stort set lige så stillestående som da jeg var jomfru... :-/
tilføjet af

jeg mener

jeg kan ikke lade være med at tænke tanken, at jeg har prøvet for lidt. Hvis min kæreste vidste disse tanker var det helt sikkert at hun gjorde det slut...det ville jeg slet ikke kunne bære.
Jeg tror bare jeg må håbe på bedre tider og fortrænge, hvad jeg ikke har prøvet...
tilføjet af

Det er jeg da ked af ...

...at læse:-(
Jeg tror nu ikke, at græsset altid er grønnere hos naboen. Der er rigtig mange mennesker, der ikke får så meget sex som de ønsker sig. Nu tænker jeg ikke på dem, der har lyst 3 gange om dagen, men mennesker der ville være lykkelige for 3 gange om ugen...Det er ikke altid antallet af partnere, der gør lykken. Intimitet og fortrolighed er lige så vigtigt. Jeg tror nu heller ikke at kvinder 30+ render og spekulere så meget i hvor mange deres "mand" har haft. Bare han ikke kun tænker på sig selv.
Hvis du virkelig elsker hende, så kæmp for det. Ikke med tilnærmelser, men alt det som kvinder sukker efter: omsorg, lyt til hende, ros hende, nus hende på ryggen, tag opvasken og sig hvad du føler i forskellige situationer. Hvis du virkelig overvejer at gå fra hende, så lad dig ikke binde af fortiden, det er jo immervæk fremtiden, du skal satse på. Man kan ikke leve et helt liv på at man havde det godt sammen i 2001-2003...
P-piller kan ødelægge meget. Prøv at læse det jeg har skrevet her i går: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=17&posting=787621 og her: http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=17&posting=789090

Jeg håber det bedste for dig:-) ...mee
tilføjet af

Udstråling

Jeg har lidt svært ved at sætte regler og retningslinier op for mit liv. Jeg er altid meget imponeret over at møde mennesker der har sat hele deres følelsesliv op efter devisen hot or not.
Jeg forholder mig til hvad jeg oplever i situationen, hvordan jeg reagere på det menneske jeg står overfor. så ung eller gamle, med den rette udstråling er det uden betydning.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.