5tilføjet af

Hold da op,

hvor kom min kone fuld hjem fra julefrokost i lørdags *gg* Det var sgu en fornøjelse at opleve hende sådan!
tilføjet af

hvar hun liderlig?

eller havde svesken fået det den skulle?
tilføjet af

Og hvordan er så "sådan"???......:-)

Er det som én af følgende julefrokost-arketyper???
Tuderen
I hader mig alle sammen er den typiske replik, som tuderen hiver op af hatten et utal af gange i løbet af julefrokostsæsonen. Du ser hende gerne stå det meste af aftenen ude på toilettet med en veninde ved hånden, der er tålmodigt lyttende til hendes kvaler, tårer og klynkende opkast. Tuderen er en fase, de fleste piger gennemgår, når de stifter bekendtskab med julens første brandert.

Dampbarnet
Hun er den kække type, der overenergisk slår vejrmøller og jonglerer med pebernødder, samtidig med at hun påstår: ”Jeg er ikke stiv, jeg er bare i godt humør!”, selvom øjnene kører rundt i hovedet på hende og kinderne blusser. Hun er ganske uudholdelig i længden og sendes gerne i køkkenet for at tage opvasken. Denne type kan forvandle sig til Tuderen i løbet af julefrokostnatten.

Biker-Jens
Denne type går i ’masku-mode’, når hun bliver stiv. Hun bliver brovtende, ræbende og højlydt. Hun hænger som regel ud med fyrene og chokerer dem med lugtende bøvser efter en tår øl, der i volumen og længde slår Kenned fra Banjos Likørstue med flere meter. Hun er aldeles pågående og fortæller gerne masser af løgnehistorier, såsom at hun arbejder som klejnsmed til daglig.

Askepot
Vi har her at gøre med den forsagte og generte pige, der med blot en anelse snaps i blodet blomstrer op og stråler om kap med Nordstjernen. Hun siger ikke nødvendigvis en masse, men af en uvisse årsager er det hende, der får opmærksomheden, og som alle drengene vil danse med. Når julefrokosten slutter, kan hun aldrig finde sine sko, som hun har smidt et eller andet sted under aftenens heftige diskodans.

Susanne-Susanne-vi-hader-Susanne
Sandsynligvis sidder hun på skødet af samtlige potentielle scoringer, efter at maden er ryddet af bordet. Gerne ivrigt spejdende efter opmærksomhed og flirt. Som regel er hun alle andre pigers mareridt til festen. Hun er nemlig åleslank, selvom hun lige har spist en halv gris. Og så scorer hun som regel også aftenens bedste hug.

Klods-Hansine
Tøsen kan sagtens kan være det mindste nips til daglig, men hendes fysiske volumen vokser tilsyneladende makabert og kontinuerligt med antallet af SKÅL!-råbene. Hun vælter gerne glasset med karrysilden og træder folk over tæerne, når hun danser. Derfor ses hun givetvis rende rundt lettere trykket og sige undskyld det meste af aftenen.
tilføjet af

Fuld hjem...

Det var da en dejlig historie.. Hvorfor F... skal de andre klovnehoveder komme med sådan nogle dumme indlæg til din lille glade historie.
Julefrokoster drejer sig nu ikke just om den slags.
tilføjet af

godt grin..!!

Har oplevet dem alle.. oz en del igennem mig selv=) Måske bliver man skizofren af at være fuld;o)
tilføjet af

elsker

når min kone, kommer hjem i løftet tilstand - det plejer at gi noget godt sex!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.