4tilføjet af

4 tilbud ?

Er det sandt, at man kun må tage 4 tilbud hjem Fx. på nut tag ????
tilføjet af

   

hmm.. jeg går ud fra at der ikke er nogen der ved det, siden ingen har skrevet noget endnu, og jeg vil være ærlig og sige at jeg desværre heller ikke ved noget om det.
Jeg kunne godt forestille mig at jeg har overhørt en samtale om at man kun må tage et X antal tilbud hjem, men det forekommer mig dybt ulogisk. Hvorfor skulle man ikke have lov til at undersøge hvilken håndværke som kan gøre det bedst og/eller billigst? Det er vel det samme som at sige at du kun må gå ud og handle i 4 forskellige supermarkeder. ..Og hvem skulle holde styr på om du har taget flere tilbud hjem?
Det kanmeget vel være at jeg misforstår et eller andet her. Har aldrig før tænkt over sådanne ting, eller været bekymret over for lignende situationer. Er trods alt kun 19 år ;)
tilføjet af

Ingen grænse (længere)

Der er ikke længere nogen grænse for, hvor mange tilbud man som privat person må indhente.
Se evt. her: http://www.forbrug.dk/oss/10/
Der var en gang, hvor der kun måtte indhentes 2 tilbud pr. år. Begrundelsen var, at håndværkere ellers kunne bruge alt for megen tid på at skrive tilbud og aldrig få nogen af opgaverne.
Men tilbudsskrivning er blevet meget nemmere nu i EDB-alderen, og så vejer forbruger-beskyttelsen åbenbart også mere i vore dage.
Det kan varmt anbefales at indhente tilbud fra flere håndværkere.
tilføjet af

ja hent du bare tilbud..

det er som håndværker pisse træls med de tilbud... alle skal ha et skriftlig tilbud på at få lappet en cykel... vi bruger meget tid på at lave tilbud og ikke så meget tid på det egentlige...
men det regner vi ind i vores tilbud.. så ting bliver ikke billigere... vi skal jo også leve..
tilføjet af

ja og gerne

lidt godt ikke? Til tider lidt for godt, men I er jo heldigvis nemme at prutte med, især de af jer, som ikke synes der så også skal spildes tid med at skrive en faktura...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.