5tilføjet af

Tyk & Ensom!

Hej med jer :o)
Nå da da...efter at have bladret lidt rundt, ser det ud til at jeg langtfra er den eneste i DK, der føler sig "Palle" - ikke at det er nogen stor trøst!
Jeg er en af dem, der virkelig har skudt papegøjen : Overvægtig OG ensom! Hvad gør man? Går til Vægtvogterne eller Vægtkonsulenterne og lider i stilhed sammen med de andre tykke? Hm...
Jeg har egentlig lyst til at skrive en hel masse mere, men stopper i denne omgang - er spændt på at se, om jeg får nogle reaktioner :o)
tilføjet af

hej

hej med dig
ja, jeg kender det godt, mange syntes ikke man er god nok når man er større en modebladenes modeller.
selv har jeg det "problem" at jeg vejer ca 25 kg for meget og at det sidder lige på maven, ikke kønt, men jeg har efterhånden fundet ud at sige til mig sel, ski i hva andre siger og tro, jeg er som jeg er, og man kan jo sagtens ha en dejlig indside selv om indpakninge er lidt krøllet.
har tit oplevet på især dating sider at mange er vilde med ens person og og de ting man står for, men når man så sender et foto høre man aldrig fra dem igen, jeg kan kun sige en ting.... I SKULLE FANDME SKAMME JER. det mindste man kan er at være ÆRLIG alt andet er totalt mangel på RESPEKT OG OPDRAGELSE.
til dig som startede denne debat, hvis du har lyst til en sludder/skriver er du velkommen til at maile mig.
mvh michael
tilføjet af

Danskernes sygelige syn paa overvaegt

Dette er en af grundene til at jeg flyttede til USA. Jeg var traet af mange ting bl.a. manglende respaekt overfor andre folk. Det kan godt vaere at du er overvaegtig men saa laenge det ikke haemmer dig fysisk i din hvaerdag og helbred er du ok!!! Proev at foere en sund livstil, loeb en tur en gang om dagen, spis sundt (lad vaere med at sulte digselv), find paa en aktivitet som du kan lide. Det kan godt vaere at du ikke vil kunne se det i spejlet de forste maandeder men det kommer!! Det vigtigste er at du har det godt med digselv.
Hav det godt
PS: (mange mennesker i dette forum er kun ude paa at vise computer-muskler og svine til, lad vaere med at lytte til dem.)
tilføjet af

hvis du vil

hvis du VIL
så glem alle andre slankeKURE
drik et glas ren kold vand 15 min før hvert måltid
ca 4 gange dagligt
så spiser du helt sikkert mindre fordi du ikke er
så sulten - vandet renser alt i kroppen og mætter!!
jeg tabte på 1 måned 11 kg
efter 3 måneder havde jeg smidt 17 kilo
jeg kører ikke altid i bil nu, men går ofte eller cykler
ja jeg cykler 1 km 2 km 3 km dagligt ikke lange strækninger
men 1 - 3 km dagligt det er nok til at få rørt/påvirket hele kroppen
jeg er blevet mindre og mindre ensom p.g.a. dette
i svømmehallen mødte jeg andre at snakke med og jeg følte mig lækker og gør det stadig efter svømmehal
2 minutters svømning og en tur i boblebad
ofte kun ½ time ialt i svømmehallem
æbler kartofler of gulerødder er nu dagligdag
nu spiser jeg aldrig chips drikker aldrig cola
spiser aldrig mc donald
min hud er blevet super fin og ren
tilføjet af

Pas på

Vi er mange Danskerer der slæber rundt med for mange kiloer, og det er så nemt at se ned på den slags mennesker,især hvis man selv er som en ål, og ikke kan tage på.
Men du er nødt til at gøre noget ved det, for ellers går det nemlig meget galt, jeg taler af better erfaring.
Ser du, jeg har gennem mange år, jeg er idag 53 år gammel, og har i for mange år haft for meget at slæbe rundt på, men skidt, hvis det nu skal være sådan, så skidt med det, jeg har det jo meget godt, nogle er tykke og andre er tynde, så langt så godt.
Men så her for 6 år siden, blev jeg lige pludselig meget tørstig, MEGET TØRSTIG SIGER JEG DIG, så jeg gik til læge, og jo den var god nok, det var en deabetis 2 også kaldet gammelmandssukkersyge, og den har man resten af livet,bare fordi at man har været for god ved sig selv, og i dag har jeg gået sygemeldt i 6 uger, fordi jeg for lægen ikke må køre bus, jeg er jo buschauffør, og jeg kæmper nu en kamp mod vægten, fodi mit blodsukker er for højt, og kan jeg ikke få det ned, så har jeg ikke noget arbejde, for så får jeg ikke mit erhvervskort igen, så mit råd til dig, få taget dig sammen medens tid er,og få smidt nogle kiloer, tænk på hvad du spiser, og hvor meget du spiser, spis 6 gange om dagen, men lad være med de helt store måltider hver gang, et æble, gulerod,en skive rugbrød, en tomat, en af disse ting jeg her har beskrevet, er et måltid,og så let røven, og gå dig en tur,så skal du bare se det er noget der giver bonus.
Held og lykke fremover, og pas godt på dig selv.
tilføjet af

Kender det til fulde...

Hej :-)
Jeg har ikke rigtig skrevet i disse grupper før, men så dit indlæg og kender til fulde følelsen. Jeg har vejet 115-120 kg i flere år, men fik taget mig sammen ti lat få gjort noget ved det sidste efterår. Jeg går stadig hos Vægtvogterne, og det hjælper. Tidligere var jeg træt og deprimeret, men alene det at jeg kom i gang, hjalp. Det at veje for meget er en personlig ting, og det er også personligt når vi er triste.
Jeg ved ikke hvad der skete, men engang i løbet af foråret har jeg forandret mig. Mine venner siger at jeg er langt mere glad. Jeg har tabt mig, men mangler stadig 10-13 kilo. Men livet kan være skønt. Idag nyder jeg hver dag meget mere, og nok tænker jeg over hvad jeg spiser, men vi ved jo godt hvad der er rigtigt og forkert. Det er jo det vægtvogterne har sat i system. Buschafføren har også regnet den ud, når han siger flere små måltider og så sundt frem for usundt.
Vi ved godt hvad vi gør forkert, men det er det med at komme i gang der er svært. Som fyr var det meget grænseoverskridende at møde op hos Vægtvogterne, og jeg er da også den eneste fyr til den time jeg går, men jeg kommer der jo for mig selv, så det betyder jo ikke noget.
Til slut, held og lykke, og kom i gang. Det er ligemeget med hvad, bare i gang. Så skal du nok få energien tilbage.
MVH
JS
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.