7tilføjet af

Tove Fergo - smut

Nu må det fandme da være nok, med Tove Fergo
og hendes mands lønstigninger ....
etc.
Fyr hende dog, det kan da ikke blive ved.
tilføjet af

Fra starten var hun inkompetent!

Det er helt utroligt, at hun kan blive siddende som minister. Der var brok med den nye salmebog helt i begyndelsen en stor sag, og nu det her! FYR KVINDEMENNESKET!!!! HUN ER UDUELIG!!!
tilføjet af

Uhmmm...

Hun er smækker og lækker, sexet og dejlig! Så I hende lige til det royale bryllup - uhm lækker stram, laksefarvet kjole, den strammede over hendes sexede delle-mave, uhmmmm..... TOVE RULES!!!
tilføjet af

Vær nu god ved tumpe Tove hun bliver moppet grundet sin manglende omtanke

Det er ikke sjovt at være Tove Fergo, hun moppes også af redaktøren på Berlingske tidende, hvor hun smides på porten hver gang hun møder op og dikterer redaktøren, at komme med et dementi.
Mage til tumpe findes ikke i regeringen i dag, hun er regeringens klumpe dumpe tumpe.
Hun var også helt ude på Lars tyndskids bare mark i forbindelse med valget, hvor Anders bondetamp lancerede Venstre som et parti der sætter mennesket frem for systemet, og lancerede at det syge uvæsen skulle forbedres betydeligt, (her var det dog ikke Fergo man tænkte på).
Venstre fik så et problem, med at Tumpe Tove sad i det etisk videnskabelige råd, hvor hun havde været med til, at godkende, at gak gak tumperne (psykiaterne) på Frederiksberg hospital, skulle have lov til, at indkalde ældre mennesker til en såkaldt livsstilsundersøgelse. Der blev indkaldt 3500 ældre mennesker som så blev stillet en falsk diagnose som depressive, hvor de så blev fodret med Lundbecks antidepressive psykofarmica, som et led i et betalt forsøg for Lundbeck.
Psykiaterne blev betalt klækkelige summer under bordet, for at stille de mange tusinde falske diagnoser, der så dannede grundlagt for de store doseringer med antidepressive piller som Cipramil, men nu gik det så pludseligt op for Anders Fogh-svans, at Berlingske have fået nys om denne korruption, og straks skulle Tumpe Tove så gå i pressen og lade som om hun var helt og aldeles overrasket over sine dispositioner med godkendelsen.
Således at de alligevel kunne vinde valget og bilde de enfoldige vælgere ind, at de stadigt var troværdige…
tilføjet af

Så så din lille gris

Er du til gamle damer?.
tilføjet af

Venstre har...

...intet interessant at byde på, og da slet ikke Tove Fergo. Nej så er de konservative ministre langt mere iøjnefaldende. Jeg tænker ikke på blondinen i justitsministeriet, men Henriette Kjær, forbrugerminister. Hende ville jeg sgu gerne forbruge. Ved selv samme royale sammenkomst fremviste hun regeringens mest fremskudte brystparti.
tilføjet af

Nej hende Lene justitsmord

Hun synes at have forgrebet sig for meget på mands hormonerne, og ligner mere en transvertitsansigt.
tilføjet af

SÅ SÅ

Vil i hellere have taskesvingeren eller Stramme Rit B
Hvad med Mimi!?? Nej lad os få noget ungt KØD ind i Folketinget!!Hvad med en aldersgrænse på 40år???
Jeg tror der var flere der gad se på politik i TV!
Og komme til møder!???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.