5tilføjet af

Hacony -transport og flytning

Jeg skal til at flytte i næste måned, og leder desperart efter et (billigt)flyttefirma der kan hjælpe mig, da jeg ikke selv har kørekort og ikke har mulighed for at give 7000 kr for en flytning.
Jeg har været inde på www.flyttetilbud.dk, men vil gerne prøve at finde noget der er lidt billigere, så jeg har søgt på nettet og er faldet over et firma der kalder sig Hacony. (www.hacony.com)
Nu er det, at jeg aldrig har hørt om dette firma før, så jeg ville høre, om der var nogle der havde gode/dårlige erfaringer med dette firma?
På forhånd tak!
tilføjet af

oplysninger

hvis du skriver hvor fra og hvor til og ca hvor meget det fylder . etager . osv kan du få et tilbud
tilføjet af

flytning

Jeg skal flytte fra Maribo (lolland) til Aalborg Øst.
Jeg har et værelse nu på 14 kvm og skal have alle mine ting med derfra. Hvilket jeg vil tro er 10 flyttekasser, samt, seng, skab og reol (de to sidste bliver skilt ad).
tilføjet af

Flytning med Hacony

Hej Barrumnarry,
Min kaereste og jeg har brugt Hacony ved tre lejligheder og jeg har aldrig vaeret ude for bedre og mere effektive flyttefolk. De er professionelle, hurtige, velorganiserede og venlige og det til en pris, der er naesten det halve af de andre tilbud vi har faaet. Jeg kan paa det varmeste anbefale dem. Vh Bodil C.
tilføjet af

Flytning

Til dig der skal flytte.
Jeg har brugt HHacony 3 gange inden for de sidste 4 mdr. jeg er meget positiv. De er meget professionelle, hurtige og billige og kommer til tiden.
Så jeg kan kun varmt anbefale at du bruger Hacony når du skal flytte.
Med venlig hilsen
Bente Larsen
tilføjet af

Hacony - lyder næsten for godt til at være sandt

Ikke for at skuffe dig, men Haconys tilbud lyder næsten for godt til at være sandt.
De lover dig en vogn til 260,- pr. time ex. moms., men ellers med alt dog + bro.
Jeg vil påstå, at man ikke kan køre for de penge, MED MINDRE at man tage betaling fra man forlader sin garage og til man kommer tilbage. Denne model er set før, så den skal du lige være opmærksom på.
Grunden til at jeg er skeptisk er, at Hacony ikke nævner noget om vognstørrelsen. Din flytning kræver en stor kassevogn som minimum. Hacony viser kun små kassevogne på deres hjemmeside. Hvis de kun tager 260,- pr time og chaufføren skal have min. 100 kr i timen, så er der godt nok ikke meget tilbage til brændstof og firmaet, og slet ikke med den store mængde til- og returkørsel der er på din flytning.
Jeg vil ikke forklejne Hacony. Jeg kender dem ikke hverken privat eller professionelt. Jeg kan kun sige, at hvis de kører til de nævnte priser, så skal vi andre godt nok til at løbe noget stærkere.... ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.