15tilføjet af

Totti og spytklatten

Skal Totti have karantæne for at have spyttet på Christian Poulsen? Eller skal han have endnu strængere straf?
ProfessorWeb
tilføjet af

han skal

lige direkte hjem til Italien.
Een gang kan give karantæne, men 3 gange plus en stempling = hjem :-)
tilføjet af

Dødsstraf

Intet mindre kan gøre det - idioten ligner jo en bøsse, og efter sigende har alle Italienske mænd deres første sexuel oplevelse med andre mænd - så hvem ved, måske er hans spyt AIDS befængt. Stakkels Poulsen, nå pyt ut med han og ind med Graver !!!!
tilføjet af

Hjem med ham

Fuldstændig uacceptabelt.....en opførelse som fortæller noget om ham og hans stjernenøkker.
Det italienske fodboldsforbund skulle selv ta' action og fortælle ham at de ikke ønsker ham som en repræsentant for Italien....og sende ham hjem.
tilføjet af

Totti er...

uden tvivl verdens bedste fodboldspiller og der er ingen grund til at straffe ham med andet end bøde !!
det kan da også kun pynte på chr poulsen at få en spytklat i hovedet... FORZA TOTTI - FORZA ITALIA
tilføjet af

Det kan da godt være....

at du mener, at Totti er verdens bedste fodboldspiller og du holder med Italien - fint nok.
Men ligegyldigt om det var Totti eller en anden der havde spyttet, så synes jeg straffen (3 kampes karantæne) er fin. UEFA bliver jo nødt til at slå fast, at de ikke vil tolere en sådan opførsel.
Så selvom Totti er en stor sportsmand, så er han måske ikke lige helt så sportslig....
tilføjet af

Ang. Totti...

Totti, er blandt verdens bedste.. netop som Brian siger.. Men at spytte på den måde det er under lav-målet.. derfor må der ske konsekvenser.. Nu fik han kun de her 3 spilledage, men var han ikke "Kongen" blandt de italienske fans, så burde de sende ham hjem til Støvllandet.. men det tror jeg ikke på sker.. Han er som sagt "Kongen".. Men jeg synes også de burde kigge lidt på den Svinske Stempling han lavede på Gamle Henriksen.. Sådan en Idiot... Jeg tager til Portugal, på Lørdag.. Møder jeg ham Flækker jeg ham en Næve i Fjæset.. sådan en Bøsse Kal...
tilføjet af

Nu man tænker over det...

3 dages karantæne er billigt sluppet. Tænk, bulgarerne og svenskerne slipper for lamaen! Man skulle have tilkendt danskerne sejren oveni ;-), da det jo er en klar fordel for vores modstandere i gruppen, at de ikke skal slæbe rundt på Kleenex i 90 minutter, når de skal møde italienerne med deres langhårede, pomadiserede langspytter!
tilføjet af

Rolig nu!

Rolig nu! Det er jo ikke en Marc Dutroux det er tale om. Her vil jeg så gerne (100% seriøst) kunne begynde at diskutere dødsstraf. (Han er så heldigvis lige blevet dømt i dag. Hurra for det).
SurferDude
tilføjet af

Hjem med ham...

Mener helt klart at han burde blive sendt direkte Hjem af det Italienske forbund.. Men desværre er han jo fansene's store kældedægge.. måske det ændrer sig når han nu er skyld i at Italien ryger ud af gruppen og os og Sverige ryger videre.. Jeg tror på det...
tilføjet af

Nu ryger italien ud!

Totti har fået tre spilledages karantæne.
Dette betyder at han ikke er med mod svenskerne, så mon ikke svenskerne har en god chance? ... så spiller vi uafgjort mod svenskerne, og to skandinaviske hold er videre (vi skal naturligvis "lige" slå Bulgarien)...
tilføjet af

slå bulgarien

det gør vi da ik`
tilføjet af

Noget du har brug for!

Ja måske du mener det, men jeg kan da kun sige at det vil pynte, hvis du fik smadret en lægtehammer i flæsken! Så ville du formentlig blive 30 - 40% pænere og mere normal oven i roen, end du er nu!
tilføjet af

HaRJ

du r hammer lækker skriv til mig
tilføjet af

Totti er bedre end alle

Brian tag dog at luk numsehullet totti er den bedste gennem tiderne og alle der siger noget andet lukker bare..

Anders Zacho
Forza totti og Milan..
tilføjet af

nej

Jeg mener at der ingen grund er til at give Totti karantæne. Jeg mener hvorfor? han har jo allerede problemer med sit udseende, og kan alligevel ikke finde ud af fodbold. Så hvorfor give ham flere problemer, end alle han går og knokler med til hverdag?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.