15tilføjet af

Rygere har det "sundere" end ikke-rygere

Jeg kunne ikke lade være med at oprette dette - efter endnu engang at have hørt på alle de højhellige ikke-rygere! Derfor er nedenstående også tænkt til dem (altså de tidligere frelste rygere)...
Rygere har det sundere og bedre end jer fordi:
Vi går ikke i små sko og er ikke konstant fordømmende overfor andre mennesker.
Vi er afslappede, nyder livet og bliver ikke så let mavesure.
Vi lader ikke negative tanker forplante sig, så vi pludselig bare skal være imod - for at ha' noget at brokke os over.
Vi er levemennesker, der nyder at leve livet. Og vi lader os ikke gå på af, at andre folk har laster vi ikke syntes om:
... for de kan jo sagtens være søde og rare mennesker alligevel
... og vi har for længst fundet ud af, at hvis man konstant er mavesur og negativ, så bliver man deprimeret og får det psykisk dårligt. Man begynder at opføre og lyde frelst og hellig.
... og hvis det sker, så kan andre mennesker til sidst ikke holde ud at høre på én!!!
tilføjet af

Tjaaa

Nu kender jeg mange rygere som er mavesure, brokkende og irriterende. De kan ikke alde være med at fortælle andre om deres evt. laster. Så skær ikke alle over en kam !!! Rygere er ikke så højhellige og de forpester altså luften mere for mig end jeg forpester luften for dem hvis jeg spiser chokolade. Det rammer kun mig selv på vægten, men rygen rammer mange på helbredet.
Det var bare det jeg ville sige... hej
tilføjet af

aaehh

Der tror jeg du tager lidt fejl! nu må vi lige skille ikke-rygere og anti-rygere fra hinanden...!Dem du snakker om som er så "højhellige og fordømmende", JA det kan meget muligt være rigtigt at der findes en sådan slags folk MEN! Det er netop ikke ikke-rygere men anti-rygere.. Ikke-rygere er ganske simpelt dem der bare vælger ikke at ryge, hvilket jeg syntes er meget klogt, hvorimod anti-rygere er de dømmende, som bruger halvdelen af deres tid på at bitche rygning og dens måde at forpeste vores dagligdag...
det var bare det jeg ville sige..
tilføjet af

GAB!!!!

se nu var det vist en rygere der sagde at fede mennesker er lige så skadelige som rygere, det er da en negativ holdning.
personligt vil jeg give dig ret i at en ryger er en livsnyder, men også en EGOISTISK en, for de belaster ANDRE med deres last. vi kan blive syge af at i nyder livet, syntes du virkelig det er fair?
jeg har venner hvis børn har astma, fordi forældrene ryger, hvor er det fede i det?
ja nyd i bare livet og tænk i bare på jer selv, man skal jo endelig ikke tænke på andre
tilføjet af

mmm

Gå en tur... prøv at være positiv, få nogle drømme der er vær' at have. mere kan jeg ikke sige og det kan du heller ikke før du kan se acceptere andre.
hvis du ikke gør som jeg siger er du blot en tåbe.
tilføjet af

Helt enig

Jeg er helt enig - og tror også du har opfattet hvilken type jeg tænker på :-). Netop anti-rygerne som du siger. Og heldigvis har de "fleste" andre også fattet mit indlæg.
Og ja, der findes også rygere som er nogle svin og som ikke tager hensyn til andre - og jeg mener absolut ikke at de er bedre end anti-rygere. Kvinder der er gravide og ryger, forældre der har børn med astma og som ryger ... etc. etc. etc. ... ja dem har jeg heller ikke meget til overs for.
tilføjet af

Interessant holdning.

Du glemmer bare at rygere har et valg, det har ikke-rygere ikke – det er dig der vælger om du vil tænde en cigaret, ikke de psykotiske fascistiske ikke-rygere.
tilføjet af

ang. negative tanker

Nu er det sådan at jeg er multi-allergiker og astmatiker, hvilket betyder at når jeg kommer i nærheden af røg får svære irritationer i svælg og en underlig fornemmelse i kroppen og for lidt ilt når jeg indånder røg. For lidt ilt til hjernen medfører også at tolerancen bliver mindre, og jeg bliver let irritabel, negativ og deprimeret. Sådan er det desværrei
Så JA, rygere, DER KAN TÅLE RØG, har sikkert et lykkeligere liv....!
tilføjet af

Ikke rygere i rygerkupeen

Jeg har et par "ikke ryger" venner, og når vi skal med toget, så vil de i rygerpupeen..hmm..jeg spurgte forundet til deres valg og nej, det var ikke for min skyld, det var fordi de syntes der var sjovere i rygerkupeen, og folk var gladere og mere snakkende.
Så ikke rygerne keder sig altså bravt i deres eget og deres "lidelsfællers" selskab...det er sku da morsomt ike!
tilføjet af

rygere

på mit job må der ikke ryges indenfor, så vi rygere må stå ude ialt vejr og hvem kommer alle ikke ryger for de keder sig så ryger har et kortere liv, men sjovere.
tilføjet af

genkendes ikke

Jeg kan ikke genkende historien, Marianne. Hvis man endelig skal ud i de evindelige generaliseringer, synes jeg tværtimod at folk i rygerkupéen ser vrisne ud, med rynkede og forslidte ansigter, og så lugter det også af øl-ånde...
Der KAN naturligvis findes humorforladte mennesker i ikke-rygerkupeerne, men jeg oplever nu at der er mindst lige så meget sladder og morskab i ikke-rygerkupeerne...og så ser folk generelt sundere ud i ansigtet!
Ja måske lidt af en generalisering, men prøv selv at begynde at iagttage det, så er der sgu nok noget om snakken....
Men dermed ikke sagt, at rygere ikke kan have det sjovt! :o)
-------------------
LEV STÆRKT, DØ UNG
tilføjet af

Jeg holder op i dag *GG*

Det var skræmmende læsning, at man foruden at lugte af røg..også får en grim øllugt..det har JEG TIL GENGÆLD ALDRIG HØRT FØR.
HVor kommer den lugt fra..jeg ryger Rød Kings, jeg håber ike det er den som afstedkommer ølstanken..fy da for pokker.
Tak for advarslen, som jeg straks tager til mig :-)
tilføjet af

Du store himmel!!

- sikke en gang pis at fyre af! Du ved da vist ikke, hvad du taler om.
Konen
tilføjet af

HER enig

Se HER kan vi blive enige et godt stykke af vejen.
Livsnydelse er sundt og godt for sjælen, og dermed kroppen.
Og tobaksterrorisme er som regel et udtryk for livsnydelse.
Så derfor ryg væk, alt det I har lyst til, i en god magelig lænestol DERHJEMME... ;-)
tilføjet af

Eget valg

Alle mennesker har ret til selv at vælge om de vil ryge eller ej. Man har det ikke sjovere bare fordi man ryger. Jeg tror, at de fleste ville stoppe med at ryge, hvis de tænkt lidt mere på deres medmennesker. F.eks er der mange i min familie som ryger. De tænker ikke på os andre, som bliver udsat for passiv rygning, og som tit beder dem om at gå udenfor.
Selvom jeg synes at folk selv må bestemme om de vil ryge uden at folk brokker sig, så synes jeg i det mindste man skal tage hensyn til menneskene omkring sig. Jeg må desværre erkende, at de mennesker jeg kender som er rygere, ikke er gode til at forstå andres ønsker...Derfor kan jeg godt forstå at en del ikke-rygere får en negativ holdning til rygning
tilføjet af

Misforståelse

Jeg tror du måske misforstår hvad jeg skrev. Jeg påstod ikke at folk har det sjovere fordi de ryger. Det er bare EN form for livsnydelse blandt mange andre, jeg deler den ikke. Men du har ganske ret, stærk asocial adfærd!
Se eventuelt også den tråd jeg har forsøgt at starte om helsefanatisme versus tobaksterrorisme.
:-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.