3tilføjet af

Til dem....der NEDværdiger en ude i livet...!!!

Hvorfor gør i det....og hvad for i ud af det!!!!!Ydmyger (MOBBER)andre....og er det alle i kan lide at gøre det ved....Hvordan har i det selv er det kun for at bestemme...og hvordan har i det selv????????????
tilføjet af

Aldrig

Kone som mor
Mand som barn
?????????????
tilføjet af

Moppernes egen lave selvværd er hovedorsagen hertil

Danskernes mopperier skyldes som udgangspunkt, at de selv har et lav selvværd, og i kraft heraf søger de så at hævde sig på andres bekostning, da de ikke besidder evnerne til, at gøre sig gældende under normale omstændigheder.
Det er en trist udvikling, og lover ikke godt for det intelektuelle miljø, faktuelt formår disse moppere, at ødelægge miljøerne de færdes og hærger i, det være sig skoler etc.

Men de har det næppe særligt godt hermed indadtil.
Folkeskolerne har et medansvar herfor, i Sverige har man taget ondet ved dets rod, og indført undervisning i socialadfærd, hvor de i de små klasser lærer, at respektere hinanden og føle et fælles ansvar for hinanden.
Det har stort set taget brodden væk under mopperne, der ikke længere har stjernestatus blandt eleverne.
tilføjet af

jeg har samme undren

Der er mange der gerne ville kunne sige om sig selv at de altid er søde mod andre, men de færreste kan sige dette
Jeg ER en af dem som er venlig mod andre og prøver at gøre andre glade... Jeg er selv blevet mobbet meget som yngre, og oplever stadig folk der er lede overfor mig... Og så sent som i går aftes diskuterede jeg dette med min kæreste... Jeg er lige begyndt på en danseskole... Jeg er en pæn pige, som er ganske god til at danse, men jeg er totalt udenfor, og selvom jeg prøver at møde deres blikke, ser de bare snobbede ud... og jeg fatter det ikke... jeg ville til hver en tid prøve at få en ny en til at føle sig velkommen... Men desværre er de fleste ikke sådan
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.