4tilføjet af

Terroristerne/ soldaterne.

I Danmark har vi da julefred , vi har vist ikke været udsat for terror som i mange andre lande. Danske soldater deltager i terror krigen , en jule hilsen til dem og de militære kammerater fra andre lande.Man henvender sig til unge mennesker i Danmark ( udlændinge), de skal have en uddannelse som terrorist . De skal så kæmpe imod danske soldater og vores militære venner. I Danmark holder man en fest og sender penge til disse organisationer. De bruger uskyldige mennesker , børn , i deres terror krig. Religion er noget rent svineri . Man kan være hellig , og man opfører sig så som sådan. I Danmark er der mange mennesker som ikke kan lide USA , det er deres fjender. Det er altså Danmarks militære venner..... samt selvfølgelig flere andre lande. De sidder og spiser deres mad i kantinen , så er der en selvmorder der vil i paradiset - det kommer han ikke efter min bedste overbevisning.
tilføjet af

Hvilken fest??

Jeg er ikke sikker på hvilken indsamlingsfest, du snakker om. Men hvis du snakker om den indsamlingsfest, som jeg TRO, du snakker om, så har du vist misforstået, hvem pengene skal gå til.
Øje for øje, gør verden blind.
Men julefred til dig og alverdens folkeslag
tilføjet af

Hvor holdes den fest

Hvor holdes den fest,der bliver sendt penge til?
Endnu engang lort fra aabenraa.
tilføjet af

Hvor er taknemligheden?

Vi skal være mere end glade for USA! Hvis det ikke var for USA, så ville Europa ikke have set sådan her ud, som det gør i dag. Mange af os, ville formentlig slet ikke være i live.
Hvor er din/jeres taknemlighed?
tilføjet af

Bekæmp terroren og støt USA

Jeg er helt enig med "Den Retfærdige". Og så synes jeg også lige at vi skal tænke over, at vores soldater er med i en international styrke, som led i terrorbekæmpelsen. Det må være i vores allesammens interesse, at vi får udryddet disse galninge. Så derfor: STØT KAMPEN MOD TERROR OG STØT USA.
Godt Nytår til alle og ikke mindst til de danske soldater, der må fejre nytår under fremmede himmelstøg.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.