7tilføjet af

Til fyrene!

Jeg vil gerne høre jeres mening ang. en piges bryst-mål! Hvad synes I er dejligst/frækkest? jeg blev afvist af en fyr fordi han hellere ville have min veninde som har mega store kasser... Ved sku godt at ham fyren ikke er noget værd, når han vælger ud fra det... Men alligevel, fik det mig til at tænke på om størrelsen er meget vigtig for fyre!! Altså, jeg bruger selv 70B.. Såe, ja det er vel bare meget normalt, I guess?
Knus Marie!
tilføjet af

Store kasser ??? Nej tak

Hej Marie,
Kan godt forstå du er i tvivl om hvad der er bedst. Store eller små bryster.
Jeg er en af dem der er røvfikseret, dvs. jeg er stort set ligeglad med hvordan dine bryster er, bevares de må da godt være dejlige at røre ved, men for mig betyder det mere at din røv er dejlig.
Og den skal være lidt bred, (elsker brede hofter) men skal ikke være med en stor mave, for så går charmen ligesom af.
Men, ok, men en B eller C skål er nok lige noget for mig. Men igen, svært at sige når jeg ikke lige har set nogle MEGA kasser IRL *GG*
vigtigst af alt, elsk dig selv som den du er, store eller små kasser *GG*
Kærligst
Jan
tilføjet af

Ærlig svar

Jeg går ikke op i om pigerne har små eller store bryster. Jeg synes at alle bryster er dejlige
tilføjet af

smag og behag

Hej
Jeg tror fænomenet, om hvorvidt mænd/drenge kan lide størrelse, kan spejles i forhold til pigers meninger/ønsker om mænds størrelse.
Der er forskel på folk, nogle kan lide det på den ene måde, og nogen på den anden.
I det her tilfælde har din ex.kæreste så en ide om at hans "behov" ligger i den tunge kategori. Men det er ikke ens betydende med at den næste fyr/dreng/mand har den samme mening.
Men udover det så virker han jo ikke som den skarpeste kniv i skuffen, når han vælger ud fra størrelsen og ikke udfra personen bag.
tilføjet af

Det der betyder noget

Hej Marie....
Må nok indrømme at det egentlig ikke betyder så meget for mig personligt hvordan en kvinde ser ud. Det der betyder noget er hvad hun synes om sig selv.
Så længe hun er glad for sig selv netop som hun er og ikke er bange for at vise mig hvor dejlig hun ser ud, så er jeg tilfreds ;-)
Sæt pris på dig selv.... jeg garanterer at det er der masser af fyre der også gerne vil *SF*
Som en parantes kan det bemærkes at det er de færreste heteroseksuelle mænd der kan lade være med at kigge når der passerer et sæt store bryster....men så er det netop kun brysterne han kigger på! Du har så mange andre kvaliteter der betyder meget mere, at en fyr der kun går efter brystmålet ikke ved hvad han går glip af.
Selvom de allerfleste af os kigger betyder det bestemt ikke at vi har lyst til at bytte.
Håber du kan bruge al min snak til noget...
/Sprocket
tilføjet af

jeg ved ikke

jeg tror ikke at der er en størrelse alle fyer tænder på jeg kan bedst lide en b-c skål men det betyder ikke noget hvis pigen er sød.. kasser kan blive for store efter min mening
tilføjet af

Fuck ham, hvis det er alt det skal til.

Davs du
Altså om de er små eller store kan komme ud på et, om man ligger og kæler for den en eller anden type, så længe at HUN kan lide det så er det jo lige meget.
For mig er et par MEGA bryster, ja de føles næsten faretruede, det er sgu ikke lige mig. Men der er da sikkert dem der mener det er fedt.
Dem om det.
Men så længe pige har et par, og ikke lige er et "stygebræt" så er jeg sgu kold.'
Men bare hun er til at være sammen med og er til at holde ud og hører på så er det da klart det bedst.
Håber du kan bruge det til noget, for hvis ikke me bad.
Ses derude.
Hygge.
tilføjet af

du har ikke min tykkelse

Det kunne være sjovt at se ham fyren, hvis du havde sagt, at du ikke ville være sammen med ham, fordi hans ikke var fyldig nok, eller du kunne bede ham komme igen, når han var vokset i længden så den kunne nå dit dejlige indre sted.
Jeg har 75E fra naturens vej, og det er et par "ordentlige" kasser, og jeg har fået både gode og dårlige kommentarer. Det er først efter silikonealderen at det har været muligt at få en ordentlig BH, og de store koster stadig mere end de små (der ikke har brug for ophænget). Ja jeg ville gerne have haft mindre.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.