3tilføjet af

Terror i Storbritanien

I TV-avisen i aften søndag d. 1/7-2007, kunne reporteren fra London konstatere at britterne griner ad "terorristerne". De syntes at det er helt til grin og ammatøragtigt at de ikke kan finde ud af lave et ordentligt terrorangreb. That's the spirit! De terrorrist svin får os aldrig ned med nakken!
tilføjet af

The Idiots Strike Again

Jeg fatter ikke vi skal finde os i de idioter og risikere liv og lemmer (nå nej) for at være åh så politisk korrekte, jeg er ved at brække mig, ryd deres foreninger rundt omkring og så ud med lortet...
tilføjet af

Løgn og latin

Jeg forstår ikke, hvordan folk kan være så naive og tåbelige, at hoppe på den officielle forklaring på angrebet i Glasgow og bombefundet i London.
Det, der får alarmklokkerne til at lyde hos mig er, at angrebene fandt sted kort efter, at Tony Blair trådte af som premiereminister.
Den nye premiereminister Gordon Brown har nu fået al den fokus han behøver for, at rodfæste sin position som landets nye Premiereminister.
Den fornylig afgåede Premiereminister Tony Blair blev uhyre upopulær pga hans engagement i Irak.
Et angreb på britiske interesser, såsom episoden i Glasgow og bombefundet i London vil gøre Gordon Brown til en mere populær mand. Ved at spille på folkets frygt og følelser, så vil Gordon brown få en meget større opbakning til kampen mod "terror".
Min egen teori går derfor på, at det var den britiske efterretningstjeneste, der stod bar angrebene, for netop, at samle nationen om Gordon Brown.
tilføjet af

Man får rørt lattermusklerne

Du må være imam. Det er den rene mellemøstkonspirationsteori.
Alternativt provokerer du, for at vise hvor dumme og uoplyste disse kameldrivere er.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.