6tilføjet af

det haster!....Streptokokker

jeg har været hos lægen. Nu har jeg fået afvide at jeg har den sygdom som hedder Streptokokker. Nu har jeg fået noget pincilin imod det.(500mg - Hexabotin)
Der står at jeg ikke må indtage anden medicin samtidig, bl.a. medicin imod allergi.
Jeg tager Allergipiller (Cetricin ratiopharm - 10mg - filmovertrukne tabletter) da jeg også har en form for allergi som viser sig i form af en nældefeber lignende symptomer.
Ville det gøre noget jeg tog de allergipiller samtidig? jeg antager dem ikke ligefrem som "medicin" men det kan selvfølgelig godt være det er det.
Samtidig med det, så er der julefest på min skole på fredag, og jeg undre mig over om jeg må indtage alkohol når jeg nu er på denne medicin.
(Jeg skriver her, fordi lægerne har lukket)
tilføjet af

pas på med den sygdom

jeg havde psoreasis overalt på kroppen, og naturligvis kløede det af h til, så jeg fik også streptokokker overalt på kroppen, jeg døjede med det i 4 år fordi lægerne i grønland aldrig tog en blodprøve.
i de 2 år kunne jeg ikke arbejde, og jeg fik ingen løn eller sygedagpenge, det kan danskere ikke få i Grønland, men alle får gratis medicin, P piller og kondomer.
skindet på hænderne forsvandt, så jeg måtte arbejde med gummihandsker.
jeg skulle dagligt i røde bade på hospitalet, og jeg fik i tonsvis af dermovat - binyrebark hormon, men intet hjalp.
når jeg gik til læge, måtte vi gå ud i skyllerummene, fordi mine handsker var fulde af vædske, materie og sår, der hvor neglene var faldet af.
da jeg kom til hudlæge her i DK tog hun blodprøver hver dag, og jeg fik noget medicin mod kræft, hvor jeg skulle underskrive, at det var på eget ansvar, alternativet var en tur til Israel, som bestemt ikke er ferie.
efter 1 måned var jeg rask.
det værste var næsten at den professor der havde behandlet mig på SANA, hospitalet i Godthåb havde undervist hudlæger på Marselisborg hospital, men SANA nægtede at udlevere mine sygdoms papirer, sagen er nu hos sunhedsministeriet.
tilføjet af

Du må ikke tage de allergipiller samtidig

- de er et antihistamin. Med hensyn til alkohol, så er det ikke rigtig penicillin du får, men det virker som en bredspektret, og det KAN have samme virkning som antabus på nogle, men det mærker du selvfølgelig ret hurtigt, ved indtag.
tilføjet af

Lægevagten

Når du sidder med sådan spørgsmål, så ring til lægevagten. Hvis du ikke kan vente med at tage den ene eller den anden medicin. Hvis det er uden for din læges tid.
For de burde for dulen da også vide om de forskellige mediciner går sammen. Ellers er vi da på herrens mark med dem.😉
Du behøver jo ike tage derhen også tjener de stakler også en skilling. Og du får klar besked(forhåbentligt) af en profesionel.
Det er hvad jeg ville gøre med spørgsmål omkring medicin. Jeg ville ikke spilde tiden på debatside man aner ikke hvad folk tlaer ud fra. Det kan sagtens være med viden og uddannelse men også en der har et billed af Tordenskjold. Ikk?
tilføjet af

Det har jeg

- altså et billed af Tordenskjold. Det må være ret trylleri, for al den tid jeg har haft det billed, har jeg været i stand til at - både finde og læse en indlægsseddel. Det er faktisk brandsmart, de har lagt dem i kassen.
- Lægevagten er ikke den privatpraktiserendes forlængede åbningstid.
tilføjet af

Da min far

fik penicillin måtte han ikke drikke alkohol imens. Så det må du hellere lade være med.
tilføjet af

Ikke forlænget kontortid

Men hvis man står med noget der pludselig viser af dårlig timning eller dumhed, hvad ved jeg.
Så ville jeg langt hellere ringe til vagtlægen, end få råd på en debatside.
Der står jo ingen steder skrevet at lægen skal se hende. De får sikkert flere penge for at nøjes med at tale emd hende og råde den vej. End ved at se hende. Det vil rygtet da vide.
Men hvor om alt er. Så vil jeg langt hellere have en læge med en relevant uddannelse til at sige god for en kombination af medicin, end her. Ikek fordi en eller anden sikker tkan sige det samme og have ret. Men det akn jeg da ikke vide.
Du ahr sikkert viden om medicin der gør dig kompetent til at udtale dig. Men det kan jeg ikke vide. Da du sagtens også kan være svedige svendemand,der lige er kommet hjem fra 35
timers marathon på den lokale bodega.
Ikk?
Så min holdning er at medicin der kan crashe med anden medicin. Det skal afgøres af en læge. Så må du gerne kalde mig autoritets-tro.
Men kommer det til medicin, jeg ikke selv kan gennemskue. Så er det en læges job at gøre det.
Til enhver tid.
Ikke en eller anden tilfældig person på en hjemmeside. Så kunne jeg jo lige så godt stoppe den første og bedste der gik forbi huset.😉😉😉😉
Og skulle det være så kritisk, at det er livsfarligt. Hvilket det ikke er for mig enndnu. Så er det vagtlægen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.