8tilføjet af

TAK

Tak til alle jer der gav jeres mening til kende under tråden når børn får børn.
Jeg har fortalt den unge pige om diskussionen, og sagt at hvis hun har lyst kan hun kigge på alle indlæggene.
Hilsen faglæreren
tilføjet af

Hun kan hvis hun vil

Vil faktisk bare sige at du skal sige til den unge pige at hun kan hvis hun vil.. Er selv mor og 15 år.. og jeg nyder faktisk a være mor.. For mine forældre støtter mig og giver mig nogen pauser.. i min vennekreds er vi(og hold fast) 5 personer som er blevet forældre.. Vi er alle mellem 15-17 år.. Hils hende og sig held og lykke..
tilføjet af

Jamen..

Synes du det er rigtigt at dine forældre skal være en slags med-forældre til dit barn? Det viser jo bare at du ikke selv har det nødvendige overskud til at tage vare på dit eget barn. Selvfølgelig er det ikke forkert at bede om hjælp, men..
-/BikerBirk
tilføjet af

Hvad med..

Ville det ikke være bedst, hvis du også gjorde forældrene opmærksomme på at de burde tage en snak?
Jeg synes det var et rigtig godt oplæg du kom med, og du var godt til at følge op på det. Det er jo også blevet det mest læste indlæg. Tillykke!! :)
-/BikerBirk
tilføjet af

hun kan sikkert, men er det lovligt det han gør

nu kender jeg ikke pigen, og kan derfor ikke svare på om hun kan være mor i så ung en aldre, jeg er mere nervøs for faren som har begået en ulovlighed, det kan godt være at det ikke er voldtægt.
men 18 år , så burde man være mere fornuftig.
og vide at grænsen er 15 år og vide at der findes gummi.
men sket er sket , og man må videre.
tilføjet af

Forældre sammenkomst

Hej BikerBirk.
Pigen og hendes forældre har været ude hos den unge mand der er far til barnet og hans forældre for at tale situationen igennem.
Jeg ved endnu ikke hvad de er kommet frem til men skal nok skrive når jeg ved det.
Alle i der har medvirket til at nuancere debatten om emnet fortjener at få at vide hvad det ender med.
Tak for de rosende ord.
Jeg har lige været på miniferie i 3 dage og var godt nok overvældet over interessen for problematikken da jeg kom hjem i dag og så de mange indlæg.
Hilsen Faglæreren
tilføjet af

P.S. til BikerBirk

Hvis du, som der står i din profil, virkelig kun er 15 år gammel, så er jeg imponeret over dine meget velformulerede og velovervejede indlæg.
Du giver flot udtryk for dine meninger og holdninger.
tilføjet af

Skam rigtigt nok! :)

Tak skal du have! Og ja, jeg er 15 år. Skal starte på 9. klassetrin næste år. Jeg har ikke tidligere været tilhænger af debatsider som denne, men en prås gik op for mig; det er jo ganske udmærket tidsfordriv og man får diskuteret nogle seriøse emner igennem, noget jeg skal træne mig selv i at udbygge. For min egen skyld i min videre skolegang! ;)
Jeg synes det er tankevækkende at dit indlæg er blevet det mest læste, og det på meget kort tid! Man må sige at folk virkelig er uenige om, hvorvidt din bekendtes datter burde få den abort eller beholde barnet.
-/BikerBirk
tilføjet af

Enig

Endten skal hun beholde barnet eller osse skal hun bortaboptere det. Det kan jo være at hendes forældre ikke vil have at hun beholder det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.