17tilføjet af

Min teori om Anja Andersen

Jeg er ret overbevist om at Anja Andersen har DAMP. Hvis det er tilfældet kan hun ikke gøre for sin opførsel. Jeg har arbejdet med børn der lider at DAMP og kan se mange lighedspunkter.
Da Anja spillede i Norge og Tyskland var det bl.a. fordi ingen klubber i Danmark ville ansætte hende på grund af hendes opførsel. Der var jo ikke nogen træner der kunne styrer hende.
tilføjet af

Asberger

Enten har hun DAMP eller også Asbergers Syndrom - eller begge dele
tilføjet af

Testosteron

Hun har også forhøjet testosteronindhold i blodet.
tilføjet af

Sørgeligt tilfælde

Hvis ikke det er DAMP, så er det noget andet og mere alvorligt, er jeg bange for. Det er jo sørgeligt, at ansvarlige klubledere ansætter et sygt menneske som AA til at have med unge mennesker at gøre. Tænk en gang, hvis de tror at det AA gør, er det rigtige. AA bør anbringes på en lukket institution, hvor hun kan få en rigtig behandling for sin svære lidelse (hvad den så end måtte hedde).
tilføjet af

Man kan ikke behandle

DAMP. Det kræver en pædagogisk indsats. Jeg mener vi skal have et samfund hvor der er plads til alle. Slagelse håndbold kunne jo ansætte en støttepædagog til at hjælpe hende. for hun er vel ellers en ok træner?
tilføjet af

Nøj... Janteloven lever da i bedste velgående...

Hvad er det lige der får folk sådan til at flippe ud over Anja Andersen???
Hun er da bare en pige der er total misforstået..
Hun er en af de sportsfolk der brænder for sit job, og hun forstår ikke hvorfor alle andre ikke gør det..
Hvorfor er det lige hun ikke bare får lov at være som hun er???
Man kan jo ikke just sige at hun ikke skaber resultater, så i mine øjne har hun noget at ha det i, i modsætning til så mange andre...
Prøv at lade være med at være så fordømmende, og prøv evt. at læse hendes bog, det giver en ret god forståelse for hende og hendes opførsel..
tilføjet af

Hun ER håndbold

Hejsa
Også jeg så med krumme tæer A. Andersens optræden på TV igår. Det er trist at se sådan et menneske blotte sig komplet for åben skærm.
Anja Andersen har altid beskæfiget sig med håndbold. Hun lever og tænker håndbold, og det har hun, stort set, altid gjort. Hun har mistet forbindelsen til omverdenen, og al sund fornuft.
Hun burde føle sig for god til at tænde sådan af på en dommers bedømmelse af en situation. Dommere har et regelsæt de skal følge, og har kun meget lidt egen dømmekraft tilbage.
Anja Andersen begik oveni dette, en fejldom ved at beordre sine spillere til at forlade banen. Det var en fejldom som bør få hårde konsekvenser for hystaden.
Spillerne selv begyndte så også at lave en stor komedie ud af det hele, og det er der kun EN der bærer skylden for.
tilføjet af

Meriter rækker kun så og så langt...

Hejsa Vivian
Jeg er enig i at AA har betydet meget for dansk håndbold. Men de meriter kan hun ikke leve på forevigt, når hun i DEN grad viser at hun bare er en ganske almindelig gadedreng når tingene går hende imod.
Hun er SÅ dårlig en taber at hun går komplet i selvsving ved den mindste smule modgang.
Og dette er ikke et stort menneskes reaktion. Faktisk er hun en lille pige som aldrig har oplevet en normalt liv udenfor håndboldbanen. Hun lever og ånder for håndbolden. Intet galt i det. Men igår så vi hvor galt det kan gå når et menneske er så meget fagidiot at det har mistet forbindelsen til omverdenen
tilføjet af

Nu går i over stregen

syntes jeg, Anja er Anja og det skal hun have lov at være, hvem giver jer ret til at dømme andre, hvis i mener i har ret til det, vil jeg også have ret til at dømme jer ud fra det i skriver og så mener jeg i burde spæres inde på ubestemt tid.

Anja fan.
tilføjet af

alternativ

Det bedste ville være hvis alle ansvarlige håndboldklubber tog afstand fra AA. Lad AA spille på et motionshold hvis hun vil det, men luk af for alle de funktioner der viser håndbold frem.
AA har været en dygtig håndboldspiller men hendes temperament er for ydmygende både for hende selv og håndboldsporten. Undlad at give hende mulighed for at udstille det uhyggelige temprament og giv hende fred og håndboldspillet respekt.
tilføjet af

Ups...

Er vist kommet til at udtale mig om en episode, som jeg ikke aner noget om..
Må da vist hellere informere mig bedre en anden gang ;-)
tilføjet af

Tage børn med til håndbold?

Enig i det om at hun bør have en pause fra håndbolden. Nu bor jeg langt fra Slagelse, så muligheden/risikoen for at tage til en kamp hvor AA sidder på bænken er relativt lille. Men jeg kunne ikke drømme om at udsætte mine børn for en sådan optræden fra en sportsperson.
Ved sportspersoner forstår jeg folk der dyrker en sport fordi det er der deres hjerte ligger. Men hvis man ikke er i stand til at vurdere at det trods alt "kun" er en fritidsaktivitet, så mener jeg at man har misforstået sin funktion komplet.
tilføjet af

Jeres sygdom

hedder vist misundelse og jantelov.
Hun er grov i munden og fandenivoldsk, men derfor behøver hun jo ikke have en psykisk lidelse. Man er åbenbart skinsyg over at hendes succes.
Damen er jo knalddygtig og meget talentfuld. Det er da dejligt at vi har sådan et talent der bærer en stor del af skylden for at der bliver lagt mærke til dansk håndbold ude omkring i verden.
Hvis der er nogle der kan beskyldes for at have DAMP og lignende diagnoser må det da være de brovtende bøvehoveder der sidder nede på bodegaen og har ondt i røven over andres succes.
tilføjet af

Det gør den sikkert.

Men Anja A. Er en yders usympatisk og usmagelig person. Ved ikke om det er DAMP hun lider af eller om hun bare er mindre begavet. Prøv bare at hør hendes interviews.
Hun virker som en 12 årig pige, fanget i en voksen krop.
tilføjet af

Usympatisk?

Måske. Og måske har hun levet som én der kan gøre hvad det passer hende, uden at det hidtil har haft konsekvenser. En blankocheck til at skabe sig åndssvag.
Men en ting som jeg synes er endnu mere væsentlig. Hun driver jo håndboldskoler rundt omkring i det ganske land, og agerer forbillede for børn og unge. Når de så ser AA optræde som hun gjorde live på landsdækkende TV, så springer propperne hos mig. Og det er ikke sjampanje propperne.
Lagermann
tilføjet af

Ups...forkert fejl

Lagermann kan ikke regne. Sidste år forlængede Slagelse kontrakten med AA med 5 år. Så kan I sgu selv regne lortet ud. Det rager mig en piphans hvor længe den hystade skal drive sin selvovervurdering.
Vel har hun haft, og har, stor betydning for dansk håndbold, på såvel landsholds som på klubplan. Men det bør ikke sikre hende en blankocheck til at skabe sig åndssvag som hun gjorde det igår i Ålborg, og som hun har gjort det før.
Lagermann
tilføjet af

Anja er genial!

Damehåndbold er underholdning i verdensklasse!
Stor opmærksomhed er lig med mange penge!
Mange penge betyder høj kvalitet!
Høj kvalitet muliggør fortsat verdensklasse!
Fat det dog! Det drejer sig om at vinde! Sådan skabes myter! Pengene ruller ind! Om vi underholdes ved håndbolden eller forargelsen er ligemeget på bundlinien!
Anja er genial! Klinisk betragtet er damehåndbold lort sammenlignet med herrehåndbold!
Men de vinder! Så hun laver lort til guld!
Er i misundelige, alle i små jantelovsfjolser??
tilføjet af

Så du mener altså...

at blot fordi Anja Andersen var en fremragende håndspiller skal hun ha' lov til at opføre sig lige som det passer hende?
Er det det der ligger i udtrykket: "Fuck Janteloven" at man bare skal te sig som man har lyst uanset hvad?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.