3tilføjet af

Tænker du også på at blive enlig mor via anonym sæddonor?

Prøver herigennem om jeg kan komme i kontakt med andre (alder underordnet), som heller ik har fået fundet faren til sine kommende børn og derfor vælger (i første omgang) at blive gravid via anonym donorsæd, her engang i 2004 - hvis han i meget snart dukker op.
Søger kontakt med nogle fra Syd & Vestsjælland (nær Næstved).
tilføjet af

Ja, jeg overvejer....

Ja, det gør jeg. mest fordi at jeg ikke vil sidde som 40-årig og ærgre mig over at jeg ikke havde fået børn, fordi jeg ventede på den eneste ene. Jeg tror da på at manden en dag dukker op, men bliver det om 2 eller 10 år? Hvem ved, og mig som elsker børn, vil bare ikke lade den chance gå forbi. Håber det lykkes for dig.
tilføjet af

donation tilbydes

Hej
Hvis I stadig har ønske om at finde en sæddonor er jeg interesseret. Jeg vil gerne hjælpe.
Jeg er dansk, 31 år, 79 kg., atletisk, veluddannet og selvstændig erhvervsdrivende, intelligent, blå øjne og mørkt hår. Der er ingen genetisk arvelige sygdomme i min familie.
Hvis det har interesse så skriv.
Hvis det bliver for personligt at kende donor, findes der altså en dansk sædbank I kan kontakte: www.Saedbank.com
tilføjet af

Efterlysning

Jeg er journalist og i forbindelse med en artikel søger jeg en kvinde, der har valgt at få et barn alene og som har lyst til at stille op til et interview.
Artiklen vil komme ind på de overvejelser og valg, man gør sig inden beslutningen, og hvad det betyder at bære og få et barn.
Historien vil give et indblik i en mere nuanceret form for familieliv, og læseren vil kunne stille sig selv de overvejelser, sådan en beslutning afføder.
Jeg vil blive glad for en hurtig tilbagemelding fra interesserede.
feature@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.