3tilføjet af

opskifter

Da jeg endnu engang er gået på slankekur har jeg besluttet at nu starter jeg fra bunden af altså ser mere på hvad det er jeg spiser og variret men da jeg er alene kan det knibe med gode sunde retter til en person til 1 eller 2 dage som frister, har været på diverse opskriftsider på nettet og lånt bøger osv men mangler satdig nogle nemme mættende mad og evt madpakkertips... er der nogen der har nogen opskrifter eller links eller andet vil jeg blive glad - jeg har også svært ved at finde mange pga jeg er kræsen fx spiser jeg slet ingen form for ost og fisk men er glad for drønsager og frugt som jeg spiser meget af. På forhånd tak
tilføjet af

jeg har

lavet nogle opskrifter som du måske kan bruge.... hvis der er noget af det du ikke bryder dig om, kan du jo skifte det ud med noget andet: hvad med denne her:
http://www.fotokritik.dk/kritik.html?pic=366750
eller denne her
Christinas farverige bulgursalat!
2 dl. bulgur
1 tsk. gurkemaje
½ tsk. salt
1 håndfuld rucula
15 sorte oliven
2 spsk. feta i tern
Paprikastrimler(syltet paprika)
1 brev tomatsalatdressing

*Kom vand i en gryde, tilsæt salt, gurkemaje og salt
*Lad koge 10-15 min. til bulguren har konsistens som ris
*Hæld koldt vand over til bulguren kun er lun
*Hak ruculaen i 3 dele
*Hak paprikastrimlerne i 3
*Bland alle tingene i bulguren
*Rør dressingen sammen efter opskriften bag på posen og hæld over bulgursalaten
ellers så sig til hvis du mangler flere ideer.
tilføjet af

tak

Jeg vil prøve dem af og jeg kan altid bruge flere som sagt er svært at finde mange
tilføjet af

nååå

ja...
har jo også denne her.... dne er god.. og frisk...Aspargessalat
4 personer
Ing:
1 bdt. grønne asparges
½ agurk
1 klase grønne vindruer
2-3 pink grapefrugter
½ iceberg
½ dl. græskarkerner
1 tsk. fint salt
*Rist græskarkernerne med lidt fint salt på en tør pande til de "popper"
* Skær agurken ud i tern
*Skær icebergen ud i strimler
*Del vindruerne i halve, fjern evt. kerner
*Skyl de grønne asparges, hold en hånd i hver ende af den og knæk den.Behold den ende med hoved og smid den anden del ud. Skær aspargesne i 3-4 cm. lange stykker
*Skær enderne af grapefrugterne.Skær skralden af,så der kun er ren frugt tilbage.Skær imellem "membranerne" så du får rene fileter
*Bland alle ingredienserne i en skål
* Tag grapefrugtresterne og pres den saft der er i udover salaten

du kan også gå ind på www.lenehanson.dk der er mange gode opskrifter
ellers så hold øje med min hjemmeside- der kommer snart en opskriftside.
www.circleofcolor.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.