1tilføjet af

Enrigue Iglesias bare bedre end Robbie

Okey, okey vil nogen nok sige, men jeg mener det sgu hans tekster slår og sangene er bedre, og lyder bare meget bedre, måske fordi han virkelig føler det han synger, en smulle mere end Robbie og skriver sine sange mest selv, hvilket i sig selv gør ham bedre end Robbie, som mere er indtertainer end dissideret musikker, han udvikler sig da, der hen af, men tro mig fra en som skriver sange selv, han kommer aldrig op i nærheden af Enrigue, selv med nok så meget hjælp.
Ok han optræder bedre, men han har også 15 års erfaring fra bla. "Take That" mod Enrigues ca. 4 år ok han har så en berømt far (Julius E), at lære af, så lidt i brancen har han vel altid været.
Dog ikke som idag, hvor hans efter min mening vil toppe alle hitlister mange år frem over og vil giveligvis endag slå både hans far i salg af plader og Robbie, fordi han bare er for Go og skriver og synger lige ind i hjertet på et hvert romantisk menneske, lige meget hvor på kloden de bor. Det gør Robbie da også vil nogen sige, desværre er det som regl ikke ham der har lavet særlig meget af sangne selv, Hvilket gør dem en smulle hul at høre på, fordi det er en andens mands tanker han står og synger, som er langt fra Robbies eget jeg, (hans) sange er dog også i en rigtig Go klasse, han skulle bare ikke have leget Emminem og provokered Enrigue på hans egen CD i form af, at tag nogle hans lyd og gøre grin med det, for Enrigue kunne hvis han gad gøre ham totalt til grin fordi han bare er det bedre musikker, og sikret kan synge mange af Robbies sange bedre end ham selv..
Med chatlige hilsner
Johnny
Hav en rigtig for hyggelig, og chatligdag!!
NB. Jeg er ikke bøsse bare glad for Go Musik Og optræder tit på dansegulvet til begge parter når jeg er i byen mm. ink. Emminem mm..
Lyt EVT, til CDen "7" og tidliger CDer og glæd til han kommer ud med en ny singel som hedder "To love a Women" i duet med Lionel Rictie Spilles på MTV mm nu, hans fars gamle konkurent.
tilføjet af

Nixs!

Han stinker pænt meget
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.