7tilføjet af

hvor langt tid skal jeg have ondt

HEJ
jeg vil høre om der er nogen der kan svare mig på hvor langt tid jeg skal blive ved med at have ondt. Jeg var i torsdags inde og få taget den prøve hvor de klipper kødstumper af livmoderhalsen til videre efterforskning for livmoderhalskræft, men jeg bløder meget endnu og har meget ondt, hvor længe skal det blive ved.
mvh. Den smertefulde patient
tilføjet af

spørg

spørg dog en læge,mener ikke det skal gøre ondt,endsige bløde meget,det er jo kun skrab de foretager plus niver et lille stykke af og det er smertefrit derefter men selvfølgelig er det da ubehageligt at de tager prøver,men ikke noget som skal gøre ondt,så afasted til lægen med dig.
tilføjet af

Kommer an på

Normalt 5-8 dage, højst 10. Der kan komme lidt blødninger også. Hvis det fortsætter ud over den tid eller gør MEGET ondt, eller du får feber, skal du søge læge eller gynækolog.
Hvis du får healing af en, der virkelig kan heale, halveres helningstiden. (Det gør det ved de fleste sår, som der jo er tale om her)
MVH
GL
tilføjet af

har du prøvet det

Hej igen
det lyder ikke som om at du har prøvet det, når du skriver at det ikke gør ondt, jeg blev bedøvet men mærkede stor smerter. Han tog også mere end et stykke kød af livmoderhalsen fra mig, og det var ikke bare nogen skrab. Det tog 20 min. ialt selve udtagning af prøve fra livmoderhalsen. Jeg synes bestemt ikke at det var sjovt. Jeg vil lige sige at jeg ikke er nogen pyllerøv. Jeg har været meget igennem i mit liv operationer 1 meget svær fødsel osv.
tilføjet af

Er det en kegkeoperation?

pga celleforandringer, du har fået foretaget...
tilføjet af

Tilføjelse...

tilføjet af

nej jeg er ikke opereret

Hej
nej jeg er ikke opereret endnu. Det er en undersøgelse før operation, men jeg skal opereres, men jeg skal ikke have keglesnit, jeg skal have livmoderen fjernet helt. Ved selve undersøgelsen scannede de først nedefra. Bagefter klippede de så de her kødstumper af selve livmoderhalsen.
tilføjet af

kødstumper ?

Det er rimeligt svært at sige noget som helst udfra det du skriver og du burde være blevet informeret efter indgrebet om hvilke smerter du skulle kunne forvente og hvorledes du skulle rette henvendelse hvis du oplevede noget udover det forventlige. Kan du ikke citere dit operation/undersøgelses notat, så er det nemmere at besvare dit sprøgsmål.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.