5tilføjet af

Syner!!!!

Hej med jer allesammen!!!
Jeg er en fyr på 15 år med et stort problem.
Jeg ved ikke helt om det hører under denne kategori, men da der heller ikke findes en kategori herinde der rammer plet måtte jeg bruge denne.
Det er svært at forklare, men hvis jeg bare skal sige det ligeud så er jeg begyndt at se og høre mærkelige ting omkring mig selv om jeg er den eneste i rummet.
Jeg ved ikke hvorfor dette lige pludselig er begyndt at ske.
Det startede med at jeg bare nogle gange synes at jeg kunne høre en eller anden svag stemme der snakkede med sig selv.
Dette skræmte mig selvfølgelig, men jeg tog det ikke for at være andet end min fantasi der løb løbsk.
Disse "ting" er dog begyndt at blive værre.
Ind imellem snakker stemmen nærmest til mig helt tydeligt som om "personen" stod ved siden af mig.
Der var også en aften da jeg kom hjem at jeg syntes jeg så nogen stå bag mig da jeg kikkede i spejlet.
Jeg vil helst ikke have at folk tror jeg er sindssyg!.
Jeg kan ikke finde nogen grund til at dette pludselig sker og NEJ jeg er ikke typen der tror på ånder.........og den slags.
Hvis der er nogen der har en ide til hvad jeg kan gøre ved det SÅ SKRIV!!!!.
tilføjet af

syner

Hej! Jeg har ikke så meget forstand på sådn noget men jeg vil gerne prøve at hjælpe. Det kan være personligheds spaltning (skitzofreni) Dette er en alvorlig sindslidelse. Det kan også være en hash-psykose, det kan opstå efter bare en enkelt dårlig ryger. Hvis du virkelig er generet af det synes jeg du skal gå til lægen snarest mulig. Jeg vil gerne høre fra dig med hensyn til hvad du finder ud af.
tilføjet af

Hej hej mamse

Her er mit råd!
Jeg synes du skulle kontakte den nærmeste psykiater og finde ud af om du er skizofren, der er tydelige tegn på skizofreni men fat mod dette kan kurrerés, og tro ikke at jeg troe du er skør i hovedet jeg tror bare at du burde lade være med at spise så mange e- piller (Ecsatzy) der kan nemlig forekomme varige mén pågrund af dette!!!!
Fat mod det hele flasker sig nok!!!
P.S. Hvis dette ikke virker så kontakt den nærmeste åndeuddriver det kunne jo være at du havde en ond demon i dig he he........
tilføjet af

Clairvoyance


Jeg tror du skal tage det stille og roligt i første omgang. Jeg tror ikke du er ved at udvikle en sindslidelse, men måske er du ved at udvikle dit "tredje øje". Du siger selv, at du ikke tror på "alt det der med ånder" men prøv alligevel at sætte dig ned og lyt til hvad stemmerne siger. Måske er det budskaber du skal føre ud i livet. Jeg har selv haft lignende oplevelser, dog slet ikke i samme grad som du. Men det er en stor gave hvis det er som jeg tror. Prøv at kontakte en clairvoyant og snak med ham eller hende om det. Du kan også skrive en mail til en sådan hvis du ikke vil tale med dem ansigt til ansigt. Held og lykke med det.
Susan
tilføjet af

Du skal søge læge snarest

Det tyder på, at der er begyndende symptomer på skizofreni, her er symptomerne, at de ser syner og hører stemmer. Denne lidelse kan blive ubehageligt for dig, hvis ikke du får medicin i mod lidelsen.
Når du får medicin mod lidelsen, vil symptomerne reduceres igen. Men gå til din læge snarest, da du ellers vil komme til, at lide meget uden medicin.
Der er ikke nogen grund til, at være flov over, at blive syg, heller ikke når det er sjælen der bliver det.
Sindslidelser er i en eksplosiv stigning, uden man kender årsagerne hertil, dog er misbrug en af de væsentlige årsager.
tilføjet af

...

Nej jeg syntes ikke du lyder sindsyg måske for nogen folk lyder det komplet idiotisk .
Jeg ser selv tit syner og tror virkelig virkelig på det jeg kan spå folk, og ser frem ca. 2 sek før tingene sker .
Så mit råd er; Du skal ikke føle dig alene om det for der er flere personer end dig i verden der har en tendens til at have det anderledes end andre folk .
Håber du kan bruge mine svar (:
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.