4tilføjet af

Den frie vilje

Jalmar bliver ikke styret af Satan, selvom han påstår at vi tror at han gør det. http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=6&conference=217&posting=830998
Jalmar har en fri vilje, lige som alle andre, og han gør det som han selv vil. På samme måde bliver Jehovas vidner heller ikke styret af Vagttårnsselskabet. Vi har også en fri vilje og gør det som vi aller helst vil. Jeg vil meget gerne gøre det der står i Bibelen. At gøre Guds vilje er min lyst, fordi det tjener mig selv til gavn.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

frie vilje

den frie vilje er det som gør os til mennesker, ellers var vi alle jo robotter, den frie vilje og det store strids spørgsmål. kom synden virkelig ind i adam da han spiste et æble? har svært ved at tro på at vores død skyldes et stykke frugt!
Biblen siger at jehova vor skabet skabte jorden på 6 dage, det er jo bevist at det har taget betydelig længere tid!!!! eller hvad?
tilføjet af

Du har fuldstændig ret, allan.

Det var ikke et stykke frugt der var årsag til døden, men menneskets ulydighed mod Gud. Også med hensyn til de 6 dage har du ret. Man forstår Bibelen ved at sammenholde skriftsted med skriftsted. Det ene skriftsted forstås i lyset af det der står andre steder i Bibelen, og Bibelen siger at "én dag er for Herren som tusind år, og 1000 år som en dag."´(2 Peter 3:8)
Der var altså ikke tale om bogstavelige dage på 24 timer, men skabelsesperioder på tusinder af år. Bibelen fortæller ikke nøjagtigt hvor lange disse skabelsesperioder var, og selvom vi kan have en formodning om hvor lange de var, kan vi ikke gøre dette til en bibelsk læresætning.
Med venlig hilsen, ftg.
tilføjet af

Hej Allan........der du går....................

..........lidt galt i byen med dit udsagn er, at JV'erne postulerer, at Edens Have/Paradiset var et factum, og at mennesket blev skabt for ca. 6000 år siden.
Herren dannede Jorden på 6 dage, og den 7.ende holdt han fri.
Men for at dække sig ind over for videnskaben, har de "kloge" hoveder der lavede den røverhistorie, tilføjet!
Men 1 dag er som 1ooo år for herren og tusinde år som 1 dag.
Men lige nøjagtig med mennesket, der står disse "brave" Vidner fast Adam blev fabrikeret af Jehovsa gud for ca. 6000 år siden.
Og:
ADAM BLEV FORGIVET AF EVA V/HJÆLP AF ÆBLET, HVOREFTER DE FANDT UD AF TIL DERES GRU, AT DE VAR NØGNE, OG HAVDE MINDSANTEN OGSÅ FØLELSER (også seksuelle, men dette er et pænt forum så det snakker vii ikke om) - SAMTIDIG MED AT DE FIK FØLELSER, DØMTE GUD DEM OGSÅ TIL AT DE VILLE OPLEVE DØDEN......(Jeg takker sg. Eva af hele mit hjerte, hellere dø end leve følelseskold for bestandig.)
Men se Allan, det er denne at leve for evigt, som en følelseskold robot (ligesom Adam & Eva), som disse JV'ere håber på skal times dem og kun dem, der smider penge i den Multinationale Mastodont (mellem verdens 5oo rigeste) Jehovas Vidner efter "harmageddon"!

med venlig hilsen
jalmar
P.s.
JV skovler penge ind, og samtidig udvidder de konstant deres jord og ejendomsbesiddelser - her lige før "Harmageddon", hvor alt bliver ødelagt, og hvor penge mister sin betydning..........UNDERLIGT....VIRKELIG MYSTISKE TRANSAKTIONER....synes jeg altså!
tilføjet af

virkelig...

.."..Jehivas Vidner bliver heller ikke styret af Vagttårnsselskabet.."
Virkelig !?!
Så vis mig at du tør at tage afstand fra Vagttårnets 607-1914 lære.
Brug din højt besungne frihed til at vise os at
du agter bibelen højere end Brooklyn.
mvh JensP.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.