2tilføjet af

overforbrug

jeg har igennem længere tid erkendt et overforbrug af alkohol, og har i løbet af et års tid haft held til at bringe 10-15 genstande efter arbejde, ned til cirka det halve (=en flaske rødvin hver dag). MEN. jeg kan ikke få mig selv til at stoppe hverdagsforbruget. Og jeg kan mærke, at selvom jeg er i bedring fra situationen fra et år siden, så er det super nemt at blive ved med at finde på "gode" undskyldninger for at fortsætte det daglige forbrug. Det er vel nærmest et "normalt overforbrug", men noget jeg gerne vil ud af. Mest fordi det påvirker mig dagen efter, ved at jeg er træt og irritabel.
Jeg ville gerne bruge en "krykke" såsom antabus, men selvom lægen har tavshedspligt, vil han jo ikke kunne svar "nej" når fremtidige firmaers sundhedserklæring skal udfyldes, og spørgsmål retter sig mod alkohol.....har prøvet de erklæringer et par gange tidligere.
Så egen læge er udelukket.
Men egentligt vil jeg også hellere have metoder til at undgå hverdagsvinen, og have mulighed for at drikke en flaske vin fredag og lørdag.
Er der nogen der har erfaringer de vil dele ?
tilføjet af

Keder du dig?

Har du travlt i det daglige job?......og hvad så når du kommer hjem.....keder du dig?....Prøv at få noget at gå op i når du kommer hjem fra job.
tilføjet af

keder mig??

hmmm. tjaeee. det gør jeg vel egentligt. Og det kan meget vel være årsagen!
Det er især de dage jeg har mine børn, og når de er lagt i seng ca kl 20:30/21.....de aftener har jeg svært ved at få til at gå, -det er meget nemmere bare at sidde og "geare ned" med en flaske rødvin.
Jeg vil i hvert fald tænke over, om årsagen i virkeligheden er, at jeg mangler noget strikketøj ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.