39tilføjet af

Forbyd hunde offentlige steder

I dag da jeg var på legepladsen med min datter ved nørrebro park, så jeg en stor arrig hund i parken, der havde bidt sig fast i en lille hund. Da den store hunds ejer ikke kunne stoppe den, men bare skældte ud på de andre mens den lille hund hylede, gik den lille hunds ejer hen for at få den store hund til at slippe grebet, men den store hunds ejer slog manden ned -jeg var dybt chokeret -han blev simpelthen sparket eller slået i jorden og til sidst gav den store hund slip og ejeren af den store hund råbte at den anden mand skulle lære at styre sin hund. De gik hver sin vej.
Hunde skulle forbydes offentlige steder. Det er ikke første gang jeg oplever grænseoverskridende hunde. Og lad nu hver at tro at det altid kun handler om ejeren. Der er også gode ejere til glade hunde, der ikke kan styre at de glade hunde hopper op af fremmede mennesker osv. osv. Forbyd det. Vi går sgu da heller ikke rundt med køer og grise i byerne og de er ellers mere fredelige, da de ikke er rovdyr.
tilføjet af

Nej ved du nu hvad

det vil gravhund Ipsen blive ked af.De fleste har da heldigvis styr på deres hunde.
Jeg behøver bare at rømme mig,så sidder Ipsen på min venstre side,og der bliver han,til jeg giver ham lov til at gå.
Og når Ipsen møder små børn,så ligner han en,der går ned i knæ...og han er jo ikke stor i forvejen.Men han vil gerne i kontakt med børn,men kommer det kun,hvis forældrene giver tilladelse..men så bliver der også "kysset" til den store guldmedalje.
Hilsen fra Ipsen og hans menneske mor.
tilføjet af

ser du

Situationen du beskriver lyder da også helt godnat.
Men det er i og for sig stadig ejeren der har et problem,synes jeg.
Da det er ejerens pligt,mener jeg,at sørge for at kunne styre hunden.
Ellers må den aflives.
Du har ret i at vi ikke promenerer Grise og Køer på samme måde
Men visse mennesker promenerer børn,som de ikke skulle have haft kørekort til.
Visse børn promenerer også forældre,som nærmest er svin.
Folk skulle have kørekort til både børn og dyr
tilføjet af

Folk skulle have kørekort til både børn og dyr

Enig!
tilføjet af

Øhhhh

Min egen blev angrebet af en hund måneder tilbage, derfor kan jeg ikke se hunde i byen ku´ forbydes.
Og ja, det handler udelukkende om ejerens opdragelse, hvor de ikke ser hunden som en penis forlænger men som selskab for sjælen. Tænk på hvor længe hunden har levet med mennesket!
tilføjet af

Ja tak

Lad os endelig få det!!
tilføjet af

Tag jer sammen

Hvis I vil holde hunde, må i flytte ud så I kan holde dem inden for jeres eget landområde. Evt. kunne man indføre nogle indhegnede hundemarker hvor I kan gå tur med dem.
Da min datter var baby kom en stor løs rotvailer hen og savlede ned i barnevognen.
Da jeg var gravid blev jeg væltet omkuld af en glad hund nede på jagtvej, som endda var i snor. Da mit bækken i forvejen var løst p.g.a. graviditeten, blev det skævt og jeg kunne ikke gå.
2 gange har jeg fået ødelagt hvide bukser ved at glade hunde uventet kommer hen og hopper op med møgbeskidte poter.
Få de hunde væk fra alle offentlige områder nu.
tilføjet af

Hold da op...

Du er sku da både dum og urealistisk. Det er sku da ejeren der er noget galt med hvis hunden er ustyrlig. Også selv om et er glæde. Hvad forestiller du dig? At hunden gør det for at genere dig? Eller fordi nogen har svigtet, ved ikke at lære den at begå sig? Hvor åndssvage udsagn, kan man tillade sig at komme med. Læn dig tilbage og tag en slapper...du lyder som om du trænger til det.
tilføjet af

Jeg er ligeglad med årsagen

Jeg fatter ikke hvordan du får det til at handle om hvad jeg synes om årsagen.
Hovedsagen er, at den slags forekommer hver dag.
Forbyd hunde alle offentlige steder nu!
tilføjet af

Forbyd katte alle steder

De river og kradser, er utilregnelige, går til angreb når som helst.
Forbyd dem.
tilføjet af

Fint med mig

hvis du ikke tager din unge med offentlige steder.
Der er simpelthen ikke noget mere belastende end en eller anden hysterisk unge der ligger og skriger, fordi forældrene ikke kan finde ud af og opdrage ungen.
Og så er der de unger, der er for store til at glo på folk, men gør det helt åbenlyst alligevel, og forældrene er totalt ligeglade...
Og så skulle forældre sq begynde at opdrage deres unger til at respektere dyr. Det er fordærdeligt så egocentrerede folk er blevet.
Man piller IKKE ved et dyr man ikke kender, og man går IKKE efter et dyr, der ikke vil pilles ved. Man aer stille dyr, og banker ikke løs på dem med en hånd... heller ikke selvom det er ment som "venlige klap".
Hunde skal holdes i snor offentlige steder, og de steder hvor de må gå løs, må de kun gå løs, hvis man har 100% kontrol over dem (står der i loven).
At folk så gør hvad der passer dem, det kan jeg virkelig ikke se skal gå ud over mig, når min hund går pænt, og ikke får lov at hoppe op af folk, eller slikke dem på hænderne eller hvad hun nu kan finde på. Med mindre folk selv kommer hen og røre ved hende naturligvis.
Og jeg synes du skal foreslå din ide over for handikappede folk, der har tjenestehunde.
Men du må bo et uheldigt sted. Jeg oplever MEGET sjældent ubehagelige episoder med andre folks hunde, og da slet ikke når jeg er ude uden hunden.
tilføjet af

Folk

der er så ofte ude for problemer med hunde, som du beskriver du tilsyneladende er, er ofte selv skyld i problemerne.
Præcis som med mennesker, skal man ikke virke provokerende over for hunde, og man skal ikke stå og "lokke" dem til at snakke, hvis man ikke vil.
Du burde ærligt talt prøve at kigge på dig selv, for det lyder i høj grad som om det er dig der har problemet, og ikke alle os med hunde...
tilføjet af

I det mindste

I det mindste ved du at en kat er utilregnelig. Det et meget større problem med mennesker ;P
tilføjet af

spørgsmål

?:
Meget lav barnevogn, eller Rottweiler med korte ben?
Jeg holder personligt meget af børn-
dog ikke altid af deres forældre.
Måske man skulle lave indhegninger div. steder i byen,hvor børn kunne få deres forældre promeneret? Er det der du vil hen?
"Hvis "I" (nogen af jer ihvertfald) vil holde børn-så pis ud på landet med jeres dertilhørende barnevogne og "mig først"-attituder.
(Undskyld).
Balthazar
tilføjet af

P.S. !

-Når /hvis jeg gik i hvide bukser,og mødte en hund i snor med en ejer for enden af snoren-så ville jeg være extra påpasselig med at gå i en stor bue uden om (af hensyn til buks.... Øh nej,jeg mener hunden.
Balthazar
tilføjet af

Ej.... du er altså lidt dum at høre på!

Ja.. det er du... selvfølgelig var det en skræmmende episode du så, og de burde ikke finde sted... men som vidne burde du faktisk have ringet til politiet og meldt det. Den der er skyld i den episode - er ejeren af den store hund! Han er et fjols at han lader sin aggressive hund løbe frit rundt. Det er jo ikke alle hunde der er aggressive - så HOLD OP MED AT GENERALISERE! Det er ejerne du skal være efter. Hundene vælger jo ikke ejeren, men det er ejeren der vælger hunden. Tag lige at brug indersiden af hovedet - inden du dømmer alle over en kam! Skulle du ikke forestille at være voksen måske?
Forbyd indvandrere fordi de er farlige og går med skydevåben - og skyder på alt og alle.
TSK TSK!!
tilføjet af

Kun i snor og ikke alle steder

På legepladser og fællesarealer har løse hunde ihvertfald intet som helst at gøre med mindre andet er angivet.
Desuden skulle ejeren til den store hund kun have lov at færdes i offentlige rum iført en lænke om halsen. Meldte du ham for vold - det havde jeg fandeme gjort!
tilføjet af

Ja, hunde skulle forbydes alle offentlige steder

- på lige fod med skrigende børn i supermarkedet, larmende unger på restauranter, såvel som dette afkoms forældre der ikke magter at opdrage dem.
tilføjet af

Du er jo helt til rotterne dame

Hvad skal vi ellers fjerne fra gaden fordi du er gravid og har hvide bukser på?
Det er sgu ikke hundens skyld, det er ejerens og nej, hunde skal ikke fjernes fra offentlige steder, den skal bare holdes i snor- Og ja, ejeren må meget gerne holde lidt styr på den.
Men man kan jo ikke gå rundt og forbyde alting, fordi man selv har været ude for en "ulykke".
I så fald vil jeg også meget gerne have børn fjernet fra offentlige steder. Alle de ting de går og ødelægger og kan genere andre med, fordi der findes så mange skidedårlige forældre. Al den støj de laver...tsk tsk tsk. Væk med dem.
tilføjet af

Hvad er en "rotvailer" ?? :-))

Undskyld men hvad er en "rotvailer, er det en ny race tæt beslægtet med Rottweileren eller kan du bare ikke stave :-)
tilføjet af

:-)

Klart enig :0)
tilføjet af

I fatter jo intet

Fat dog at alle andre ikke burde skulle gå og indordne os efter jeres rovdyr, som overhovedet ikke kan sammelignes med f.eks. menneskebørn.
tilføjet af

HA HA HA HA HA HA

Du kan jo starte med ikke at tage hvide bukser på :-D Og regne med at resten af verden skal tage hensyn til dit udseende og dig. Kors
Tror det er dig der har en masse du skal forstå :-) Du kan jo læse tråden igen og se at du er totalt hysterisk. Hvis verden bestod af din type, så ville vi ikke turde gå udenfor en dør.

Du ved godt at duer smitter helt vildt meget ikke? Lad os få udryddet dem også. Sammen med menneskebørn.

He he, hysteriske og paranoide folk i din dur er sjove :-D Sorry, men du er så langt ude at det er for fristende ikke at stikke lidt til dig :-) Før eller siden vil du jo alligevel opdage at du tager fejl.
tilføjet af

du glemmer

håndtag, nøgler, indkøbskurve/vogne, PENGE, sæbebar som svarer til at vaske hænder i en bæ! Og kys!!! Sikken masse bakterier, men et kys er altid godt :o))
Kan nu godt se pointen med The Matrix filmen LOL
tilføjet af

Det kan da

fint sammenlignes med uopdragne småbørn.
Min hund skriger ikke op i et supermarked, hvis den ikke får sin vilje.
Den begynder ikke at gø uhæmmet, fordi tingene ikke lige går som den vil have.
Den går ikke og genere mennesker der af en eller anden grund falder ved siden af normalen.
Den holder sig for sig selv, og går ikke hen til mennesker, hvis den ikke må.
Jeg vil vædde på, at din unge ikke ville kunne holde fingrene fra min pigtaske. Og det er pisse irriterende når man står i en kø, og en eller anden uopdragen unge står og hiver i den (den er i gummi).
Det gør en hund i det mindste ikke.
Og jeg holder stadig på at det er dig der er noget galt med, og dig der udviser forkerte signaler over for hunde.
Jeg render rundt på jagtvej til daglig, og kan overhovedet ikke genkende det du snakker om, selvom jeg støder ind i virkelig mange hunde.
Når man peger på andre, er der altid 3 fingre der peger tilbage på en selv
tilføjet af

Nu må du squ tage dig sammen

Nu må du squ tage dig sammen... der skal meget til at forrage mig men her går grænsen. hvad pokker bilder du dig ind. At den store hunds ejer er en spadde der skulle have et par på hovedet og en tur i brummen har intet med det du skriver der at gøre, Jeg har ondt af manden med den lille hund samt den lille hund men den er en helt anden sag. Den store hund er uanset hvor bidsk og haddet den end må være stadig et offer for et fjols der ikke har styr på sin hund... tro mig, ejerens kendskab til den hund han/hun har anskaffet sig betyder meget. Nogle fjolser anskaffer sig en hund for at føle sig maskuline eller farlige og jo støre og farligere hunden er jo bedre... problemet er så at disse idioter ikke aner en skid om den race de har og så kan det kun gå galt. Personligt tror jeg et Dyre politi og et slags kørekort til hunde ejere ville gavne meget... på den måde ville du kunne du slippe for fjolserne der ikke aner en skid om hunde... ja jeg ved godt at de sikkert ville prøve at anskaffe sig en i udlandet men det er jo så der Dyre Politiet kommer ind... Hvis man postede nok penge i sådan et projekt tror jeg vi kunne komme mange problemer til livs. Jeg kan slet ikke forstå hvordan du kan sige at hunde skulle forbydes offentlige steder... der er nærmest ikke andet end offentlige steder i Danmark bortset fra dit hjem og hunde har altså brug for at blive luftet. Det svare til at jeg sage børn skulle forbydes offentlige steder... det er pisse irreterende at høre på folks møgunger i det offentlige skabe sig som jeg ved ikke hvad... men jeg siger ikke noget til det for vi skal alle kunne være her og ja selvfølgelig bliver hunde glade og vil gerne hoppe op af fremmede men hvis du har styr på din hund sker den slags ikke... jeg har selv en Boxer og jeg har aldrig haft nogen klager. til sidst vil jeg medgive dig at ja hunde er rovdyr og hvad så? hvad har det med sagen at gøre... mennesker lever også til en hvis grad af kød... det er da direkte stupidt at nævne og har intet med noget som helst at gøre... Hunde ser ikke mennesker som byttedyr... Jeg kan forstille mig at du også er et af de fjolser der tror på skrønen om den store stygge ulv.
tilføjet af

Jeg har heller aldrig oplevet nogle af de ting

Jeg har heller aldrig oplevet nogle af de ting hun beskriver... hun må være sindsyg dårlig til dyr... en skam for hende at næsten helle Danmark elsker hunde og et så stupidt forslag først ville blive vedtaget når man kan bekrafte at månen er lavet af ost... magen til idiotisk dyrrehadder skal man lede længe efter.
tilføjet af

blåøje jeg..

..gir dig helt ret!
Hundekørekort og dyrepoliti skal der til.
Personligt hader jeg "muskelhunde" men det er fordi der er så mange af dem efterhånden og det er bykortets skumle elementer der har dem.- selvsamme som ikke ved en dyt om hunde og omgangen med samme.
Mvh Zinnita.
tilføjet af

Ja, tak!

Så kunne det være, at jeg kunne slippe for allergiske reaktioner, når jeg besøger folk med hang til det uselskabelige dyr som smider hår og hvad der dertil følger alle vegne. Allergi sucks!
tilføjet af

og hvem skulle så betale?

...for hundepolitiet osv.? skal jeg betale over min skat for at I andre kan gå rundt med jeres ulækre dyr i byen?
tilføjet af

nej,urimeligt

forhåbentlig vi ikke alle bliver påduttet en ekstra-skat til et sådant hundepoliti.
Det ville nemlig virkelig ærgre mig,at jeg qua min skat skulle til at betale for andre mennesker´s rensning af hvide bukser.
Ligeledes tager jeg også mig selv i engang imellem at "tosses" over,at jeg via skatte-billeten er med til at betale for daginstitutioner,folke-skoler,børnebidrag etc. etc.
Men sådan er det bare.
tilføjet af

forbyyyd

kvinder i hvide bukser
og så med barnevogn
shit
shit shit shit
tilføjet af

hør her

Mennesket som race er et rovdyr.
At racen specielt i de større byer,nu er blevet et offer for indavl (dvs. dumme forældre=dumme børn)ændrer ikke på at vi mennesker er rovdyr.
Fat dog at alle andre ikke burde gå og indordne os efter børn af mindrebemidlede forældre,som overhovedet ikke kan sammenlignes med f.eks. velopdragne hunde.
-selvhenter-
tilføjet af

prøv at hør her....

For det første sagde jeg dyrepoliti og hundekørekort. (hundekørekort er på ejers regning ligesom med biler ikk!)
For det andet har jeg ikke noget "ulækkert" dyr i byen, da jeg (gudskelov) bor på landet og ikke er hunde-ejer!
tilføjet af

alle betaler skat

alle betaler skat så skat bør komme alle til gode. Iøvrigt lyder du som en elendig dyrehadder og må jeg tilføje at jeg ikke finder dyr ulækre men derimod finder jeg snoppede storbys mennesker som er ude af stand til at tænke på andre end sig selv direkte kvalmene.
tilføjet af

Skat er til mennesker

fordi alle har en interesse i at der findes børn til at føre samfundet videre, men der er altså ikke brug for hunde til at føre samfundet videre. Desuden er det synd for dyrene, da de ofte er alene hjemme hele dagen og det er dybt egoistisk at anskaffe sig sådan et dyr. Nej hunde bør holdes på landet, hvor de kan være ude i en stald eller i et hundehus med have osv.
tilføjet af

Det var dog det dummeste

Det var dog det dummeste jeg har hørt idag.
så fordi hunde ikke er til gavn for samfundet bør skat ikke gå til hundeejerne? Jeg kan komme i tanke om mange mennesker der ikke er til gavn for samfundet og aligevel betaler vi skat som går bla. til dem... det er simpelthen et idiotisk argument. dybt egoistisk at anskaffe sig en hund? hvad taler du om? en hund kan sagtens tåle at være alene nogle timer og siden hvornår er du pluselig begyndt at bekymre dig for hunde? At du kan mene at det er dybt egoistisk at anskaffe sig en hund siger i mine øre noget om hvor lidt du ved om hunde. selvom hunde er flokdyr kan de også have brug for tid alene og de tager altså ikke skade af at være alene hjemme. På mig virker det som om du synes hunde er meget urene og derfor bør holdes i en stald som grise og kør, og at det er fuldkommen idiotisk at have en hund i stuen for det er da klamt... ved du hvad jeg synes er klamt? folk som dig der er åh så bange for hunde og alt andet i naturen og kun er istand til at tænke på sig selv og deres dyrebare modetøj og mobil telefon... det er ynkeligt... i mine øjne er mennesket ikke mere værd end dyrene og folk der tror noget andet narre sig selv... faktisk havde jorden sikkert været bedre tjent med aldrig at have haft mennesker.
tilføjet af

10 - 0

😃😃😃..... YES ... [sol][sol]Kan godt se problemet med de der * store løse og glubske * hunde, som ejerne bruger som en slags * potensforlænger * ... nej sorry ... 😃😃😃MEN YES til at der må være forbud mod de hylende og skrigende unger på offentlige steder, og så må forældrene lære at én er nok til at handle og én er nok til at blive hjemme og passe på de irriterende og * skrækkelige * og skrigende unger ... 10 - 0 til dig herfra ... [f]
tilføjet af

hahaha ...

..... ja med store røde øre måske 😃[f]
tilføjet af

Hov hallo ...

🙂 Når man ser mennesker i nød, er det vel en borgerpligt, at yde hjælp til den skadeslidte .... Ku' du muligvis ha' ringet 114 .... i stedet for at være så dum at høre på her inde ?[sol]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.