4tilføjet af

studie job

der er rigtig mange unge der supplere SUen med et studie job for at have lidt mere ånderum i økonomien, men hvilket studie job har du?
jeg kører selv lastbil hver 4 lørdag og får godt en 1000 udbetalt hver måned.
jeg synes det er optimalt, jeg har lidt ekstra og det kan ikke komme til at påvirke mit studie da det ikke er så ofte og i weekenden.
hvad med dit job, er det godt eller skidt, tager det for meget af din tid eller er det bare det mest perfekte? er det studie relevant eller underbetalt eller eller eller?
mh Jacob
tilføjet af

Jeg er lejemorder

Jeg myrder for de danske salafister.
Det indbringer ca. 20000 sort om måneden.
tilføjet af

Tager sommerferiejob

Jeg har indset, at studiet tager stort set al min tid. Hvis der skal være plads til lidt sociale aktiviteter - og det skal der - f.eks. i min roklub, så er der ikke tid tilovers til et studiejob ellers. Og hvis jeg lige havde en frilørdag i måneden, så tror jeg nok jeg ville bruge den på venner og familie.
Istedet plejer jeg at tage sommerferiejobs i min alt for lange 2½mdrs sommerferie (det er mig en gåde, hvorfor man ikke kan dele ferien mere humant op, så jeg også havde efterårsferie og reel juleferie og vinterferie). Her til sommer skal jeg også ud at køre på landevejene, nemlig som chauffør for et dampvaskeri. Det er faktisk slet ikke så tosset, man får set meget af sommerlandet på den måde. Tidligere sommerferier har jeg været rengøringsassistent, avisbud, kasse"dame" og altmuligmand i et hvidevarefirma.
Arbejder man på fuldtid i 2½ måned passer det meget godt med det man må tjene før man bliver skåret i SUen. På den måde kan jeg også koncentrere mig om studiet fra september til juli, det er nu dejligt nok :-)
tilføjet af

wicked

orv okay, så man du heller hviske så SKAT ikke høre det og kommer efter dig. skattesmæk skal man ligegodt holde sig fra, avs avs...
tilføjet af

hvilket vaskeri

det er også en rigtig god ide, har selv arbejdet hele sommeren og tjent godt.
du kører for et dampvaskeri! hvilket? kører selv for berendsen textil service...
kan godt forstå at du i din situation ikke ønsker et job ved siden af, men kan du tillade dig at tage et par uger fri i sommerferien også, eller er det arbejde hele sommeren? jeg tog et par uger fri, simpelthen for ikke at køre træt i arbejde og skole. mener at det er vigtigt også at slappe af - ikke 2½ måned men noget af tiden - men ja de kunne godt lige give en uge ekstra omkring jul og nytår og lidt her og der...
mh Jacob
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.