3tilføjet af

Spist?

Jeg har spist det her idag er det fint? : 4 piratos, 1 lilles pakkerosiner, 1 æble aftensmad bestående af to hjemmelavedeburger og lidt pomfritter 1 glas mælk og 1 glas squash light. Knus sanne. Ps er 13:* og fortsat god weekend!
tilføjet af

Lidt kommentarer :)

Det er meget fint, hvis du bare husker at dyrke motion hver dag :)
Dog HUSK grøntsager: 600g pr dag helst! Der er ingen grøntsager til din aftensmad, her skulle helst være de 300g. Ja, det er meget, men det hjælper på fordøjelsen og forbygger tarmkræft. Hvis man lever af kød og stivelse som brød, pasta, kartofler (og pommes frites) alene, så giver det forstoppelse, dårlig fordøjelse og dine tarme komme på overarbejde. Det gør meget lettere for tarmene med MASSER af grøntsager! :)
Hvilke burgerboller var de hjemmelavede burgere lavet af? Husk at tælle kostfibre i al slags brød, antal kostfibre pr 100 gram skal helst være >= 8g. Helst ikke hvide boller som f.eks. Ciabatta, etc. Der findes nogle grove burgerboller.
Kød: Hvilken type kød? Husk, helst let kød som kalkun og kylling, naturligvis godt gennemstegt. Hvis det er oksekød, så helst 3-6% fedt og husk max 125g til et aftenmåltid og max 200g kød /dag.
Pommesfritterne gør ikke noget, bare der ikke overdrives, en lille portion på 100g til et måltid og så skal de naturligvis ikke være friturestegte. Sig det til din mor, at hun skal se efter at de ikke er friturestegte på forhånd. Ellers kan I jo også selv lave pommesfritter ud af rå kartofler :)
Og husk: MASSER af vand! Det mangler du også ;)
I din alder vil jeg så nok tage et glas mælk mere eller to. Det styrker dine knogler :)
Håber du læser dette :)
tilføjet af

morgenmad?

Har du fået Piratos til dagens vigtigste måltid?
tilføjet af

Åndsvage unge

spørg din mor - hvor dum kan man være, selv om man kun er 13
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.