8tilføjet af

gift

hej
jeg er en gift kvinde. Hvor meget finder I kvinder jer i fra Jeres mand? kom med nogle kommentar.
God aften.
tilføjet af

Underligt

Det var da et underligt spørgsmål..
Er du og din mand ikke voksen.. eller er I stadig trodsige teenagere??
tilføjet af

Meget åbent spørgsmål

Det er et meget åbent spørgsmål du stiller, måske ville det være lettere hvis du skrev om de områder, hvor du er i tvivl om du skal finde dig i det eller ej?
Handler det om vold? Fysisk eller psykisk? Utroskab? Grimt sprog? At han kommer sent hjem? At han ikke ringer når han kommer for sent? At han hjemfører eksotiske kæledyr? At han ser porno på nettet? Du kan godt se at du må præcisere lidt, ikke?
Venlig hilsen P&C
tilføjet af

ikke vold

Han har aldrig slået mig, han siger alt verdens grimme ord til mig, mener at han skal bestemme over mig. utroskab ved jeg ikke om han har gjort, tror det ikke. eksotiske kæledyr det ville nu være synd at sige, Han gider kun sig selv lige i øjeblikket.
tilføjet af

Ingen problemer

Beder ham blot om selv at tømme spyttebakken i toilettet hver dag.
tilføjet af

En mand

Efter min mening er det ganske nemt - gensidig respekt!
Du bør ikke byde dig selv, at din mand ikke kan opføre sig som en mand
tilføjet af

Ikke godt

Hej igen.
Det synes jeg er bekymrende!
Meget vold starter med at manden forsøger at nedbryde kvindens selvtillid ved at sige alverdens nedsættende ting til hende.
Hvor længe har I kendt hinanden?
Hvor længe har han sagt de grimme ting til dig?
Jeg synes, ligesom en af den andre har skrevet til dig, at gensidig respekt er vigtig. At han siger grimme ting til dig tyder ikke på at han respekterer dig.
Venlig hilsen P&C
tilføjet af

Se at komme væk

Hvis han virkelig taler grimt til dig, så se at komme væk før han fuldstændig får nedbrudt dig. Hvis han først får nedbrudt dig psykisk bliver det svært at komme væk. Spørg dig selv hvordan han får dig til at føle. For han dig til at føle at du kan klare alt, fordi du er en fantastisk kvinde, eller får han dig til at føle dig som om du ingenting er værd? Din mand skal helst stå bag dig og støtte dig. hvis ikke så kom væk.
tilføjet af

Finder mig ikke i noget. :)

Men et forhold bør heller ikke give anledning til at man skal finde sig i noget. Det handler jo om kærlighed, men i høj grad også om respekt.
Jeg har været i et længerevarende forhold med en mand, der godt kunne lyde ligesom din, ud fra det du beskriver et andet sted. Jeg siger ikke, at den rigtige beslutning for mig vil være den rigtige for dig, men for mig var det afgørende spørgsmål om jeg, på trods af de gode sider, kunne leve resten af mit liv med at blive nedværdiget, kontrolleret og overfuset? Mit svar var nej og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Det viste sig så senere at han havde været utro til højre og venstre. Det siger jeg ikke, at din mand er, men det er som regel hvad man kan forvente når respekten for partneren først er væk.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.