16tilføjet af

Sony Ericsson overhaler snart Nokia!

De nye modeller er bare fede - med spil og alt muligt! De overhaler Nokia inden ret længe! Det er min spådom!
tilføjet af

Helt enig!

Du har helt ret med din spådom!
tilføjet af

nokia Vs Sony Ericsson

Ja jeg må sige at sony ericsson er blevet en meget bedre telefon! Nemmere at gå til end før! Jeg har altid haft nokia og har altid været min fortrukne telefon fordi den er nem!
Det viser sig at nokia-telefonerne har mange fejl ( eks: Min holdte kun lidt over et år og har været inde og blive lavet et par gange med software fejl og den første jeg havde fik jeg byttet af samme årsag) Så nu var det tid til at prøve Sony ericsson. Den har ikke skuffet mig endnu!
tilføjet af

Jeg er enig!!

hej!
jeg har lige købt en T610, og den er bare fed,
Nokia taber det her løb, og Sony Ericsson Vinder, Helt sikkert!!
tilføjet af

enig

Jeg er fuldstændig enig med dig i at sony ericsson snart overhaler Nokia... Jeg har selv lige købt en sony ericsson p800... og ingen af nokias almindelige telefoner kan overhovedet måle sig med den... Det er især nokias farve display jeg er meget skuffet over... der er ikke en ret god opløsning i dem... for det meste 128x128 pixels... dog er 3650/7610éren med et bedre farvedisplay, men ellers er der ingen af Nokias mobiler der er noget ved!!! Efter min mening er nokia noget lort...
FrEaKz... ;-)
tilføjet af

jeg er enig!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeg har selv en sony ericsson t300 og den er bare SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

MERE END ENIG

ja, men Sony Ericsson har altid været de bedste, men deres software er bare lid langsomer, men det gør ikke Sony Ericsson's tlf. mindre seje,
tilføjet af

S/E taber kampen mod Nokia

Kan godt læse man ryger på dybt vand med det her, men S/E er noget ægte skrammel.. Nokia holder da hele vejen! Har "immer" haft Nokia - det er det de unge vil ha'..men så skal man jo med på noderne og vupti vupti med en T65 man sad... sådan en gang LORT :o( havde den til rep. 4 gange fordi det SLET SLET ik virkede - jeg blev tilbudt en ny, T200 og hvor er jed da ked af det bytte - den virkede om end muligt endnu ringere!!
Kan godt ske man har været uheldig, men da de tilbød at slette alt det S/E og give mig en valgfri Nokia slog jeg til! Min Nokia 6510 har jeg nu haft i 6 mdr. og hvilken tlf... Nokia har altså bare styr på det - HELT styr på det, hvor S/E mangle en hel del endnu!!
Så NOKIA forever......
Men til de der har en S/E!! I har den vel fordi I er tilfredse??! den diskussion når man da aldrig til bunds... med mindre jeg får ret!!! NOKIA!!!!!
tilføjet af

Ingen Vinder

Der er ikke nogen der vinder
Den ene dag kommer Nokia ud med noget og
Den anden dag er det Sony Ericsson.
Den trejde dag er det Simens.
O.V.S.
De ovregår hele tiden hinanden for at se hvor meget de kan presse i en mobiltelefon
det er ikke altid at Nokia kommer ud med det nyeste det kan lige så godt være Panasonic
eller nogen af de andre mærker
Og Det med Nokia har fejl på deres Telefoner
kan lige så godt også nogle at de kendte mærker
Nokia 3310, 7110 og 8210 er nogle af de meste mobiltelefoner som fejler noget og Nokia indrømmer også at der er fjel på telefonerne især Nokia 8210.
I dag har jeg en Nokia 6610 og den har været på værksted 4 gange for software fejl og andre rettelser men derfor behøves det ikke at være en model der skal være på værksdet hele tiden. det kunne joo være at det er en Mandags telefon som man kan kalde det.
tilføjet af

Der er for mange nokianakomaner

Det kan da godt være at der er mange af jeg der siger at Nokia er den beste telefon, men jeg tror altså ikke på det. Folk der holder på at nokia er den beste telefon er nokia-nokomaner, dvs. jeg der køber nokia til 1 kr. !!!!!. I er simpelhen blevet for sløve til at finde udaf en anden menu, end den gammle menu der stadig findes i nokiatelefonerne. Den nye sonyericsson T610 har eksempel en let og overskulig menu hvor men ikke skal lede efter funktionerne.
En af de mange fejl der er med nokia, er efter min mening at den er al forsvær at synkroniser med sin computer. sonyericsson nye T610 er utrolig nem at synkroniser med outlook. Både navne og kalenderfonktionen funger. Jeg har selv haft en den nokia telefoner, og en software nokia har leveret har efter min mening aldrig været go nok.
Tilsidst vil jeg gerne sig der er sket en masse med ericsson, så prøv den dog.!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

Enig

Jeg har haft en T610 i ca 2 måneder nu og jeg må sige at S/E er langt foran Nokia med deres Menúer, alt er meget nemt at gå til
tilføjet af

Sone Ericsson HAR overhalet Nokia

S.E. har da for længst overhalet Nokia. Man kan umuligt nævne en Nokia telefon som S.E. ikke kan slå. Designet er også langt mere 'cool' og stilrent, og ja... De er da bare bedere. Deres skærme køre, de 'dyere' modeller altså, med over 65000 farver, hvorimod Nokias 'dyrere' modeller stadig ligger og roder med omkring de 4000.
Sony Ericsson HAR overhalet Nokia... tak!
tilføjet af

Så som så

Det er rigtigt at Ericsson laver nogle foner som er virker mere prof. end Nokia men Nokia har altid satset mere på vores SMSérne end Ericsson, og Nokia var dem der fandt på intelligent ordbog i deres tlf.Ericsson har ikke haft så hurtige processore i deres så de virkede lidt langsommere i optrækket, men de er kommet efter det og Nokia taber lidt andele ved at sony levere spil i playstation kl. Så nokia skal til at oppe sig.
tilføjet af

du må være sindsyg.

fuck spil. det er designet og brugervenligheden der tæller.
jeg har haft en del ericsson telefoner. men ingen positive oplevelser med dem. det holder bare ikke at ericsson kopierer nokia`s design. ericsson er og forblir noget skrot.jeg beklager, men det er fakta. det er utopi at tro at ericsson kommer til at styrer. køb jer en fed nokia i stedet for.
tilføjet af

SE har aldrig været bagefter Nokia

SE (Ericsson) har aldrig været bagefter Nokia. Ericsson har stort set altid været foran med udviklingen på mobil området. T9 og Bluetooth er nok de 2 mest benyttede koncepter som ericsson står bag men udover disse 2 står de også bag andre meget benyttede teknologier. Nokia lukraerer på andres opfindelser og fra mit syn set ser det ud som om de mange gange får fejet under gulvtæppet at det er andre end dem selv der står bag nyskabelser.
tilføjet af

Nokia har altid været et skridt foran..

Jeg synes altid nokia har været et skridt foran S/E - til tider har skridtet været meget stort, andre gange har det blot været en fodlængde.
Og jeg synes bestemt ikke det ser ud til at S/E vil overhale Nokia inden for den nærmeste fremtid: Inden for den senere tid har Nokia sendt et hav af forskellige mobiler på gaden, som henvender sig til mange forskellige brugere, og desuden mener jeg at Nokia har taget nogle meget store skrift med den nye N-Gage spille-telefon og den nye 3300 musik-telefon. Jeg tror ikke S/E henter Nokia inden for den nærmeste fremtid..!
tilføjet af

Du er for naiv.

Jeg har altid sværget til Nokia og har i mange år helt sikkert syntes at Nokia bare var de fedeste.
Det har de set fra mit synspunkt også været ind til SE kom med deres T 610.
Den er der INGEN nokia som kan hamle op med.
Fed skærm uden sidestykke med lækker grafik.
Fed design, Kamera, bluetooth, osv osv osv.
Hvis man tager Nokia´s model i samme prisklasse Nokia 6100, så er den simpelthen for tam i forhold til.
Så et godt råd til alle som vil ud og have en mobil telefon, køb en SE T 610, så er det slut med og skulle betale for ringetoner, billeder, spil, det hele ligger på nettet, og har man en bærbar så er det bare og overføre til telefonen.
Jeg køre windows 98 på min bærbare og det køre bare derudaf, med dag udskiftning af ringetoner.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.