18tilføjet af

SOL-debattører er nogle dovne hunde........

Hvormange af SOL-debattørerne har et fast arbejde?
Jeg har nu i en uges tid lagt mærke til, at det ofte er de samme, der skriver indlæg, nogle endda mange indlæg.
Jeg har et arbejde, en 37 timers arbejdsuge. Jeg sidder godt nok ved pc'en det meste af tiden, men jeg har da ikke tid til at skrive, læse endsige besvare indlæg og deltage i debatter, selvom der da til tider godt kan være nogle emner, der fanger min interesse.
Så er det, jeg tænker, er SOL's bruger primært arbejdsløse, hjemmegående og pensionister?!?!?!???
tilføjet af

Jeg arbejder skam !

Men har samtidig adgang til nettet ..... er der noget galt i det ?
tilføjet af

Arbejde...

Jeg har arbejde på mindst 37 timer, samt børn og hjem at passe. Men jeg indrømmer, at debat ofte tilfører mig mere energi end føde, så derfor bruger jeg til tider min frokostpause med at forsøge at tilføre debatten noget sagligt!
Det gør du da vist også, for dit indlæg er da skrevet i den "normale" arbejdstid ;-)
Men iøvrigt er jeg nu flintrende ligeglad med om de øvrige debattører er i eller uden arbejde.....det er deres meninger og livssyn, der er spændende for mig :-)
TUQ
tilføjet af

arbejde

Arbejder som selvstændig, med 2 forskellige firmaer samt de daglige ting der skal gøres derhjemme, så tæller man sammen er det nok en arbejdsdag på omkring 12-14 timer.
Bruger meget internettet både arbejdesmæssigt og privat, så kan lige kikke forbi et par gange om dagen for at se om der er noget spændende.
Bruger debatten istedet for at se fjernsyn.
tilføjet af

Har jeg også tænkt over

Men nu har jeg selv en røvsyg stilling som intranet-administrator, hvor der ikke er andet at lave end at surfe rundt på nettet, når der ikke er noget der skal opdateres (og chefen ikke lige er i nærheden HAHA). Desuden har jeg fast opkobling derhjemme.
Men i modsætning til dig, så SAVNER jeg indlæg. Der er alt for få der skriver indlæg... Og 90% af indlæggene er lige til at lukke op og skide i.
Så folks... Skriv nogle flere indlæg, men overvej kvaliteten af dem inden I spammer debatten.
Nu ved jeg godt der er mange der synes mine indlæg stinker, men det er jo bare fordi de rammer nogle ømme punkter. Så til dem kan jeg kun sige: Tør øjnene og tag en kiks.
tilføjet af

Debattens eller debattørernes kvalitet?

Hvorfor synes du mon, at det er interessant at vide, om folk går hjemme? Mener du at det har betydning for debattens kvalitet om det er penionister eller folk med 37 timer arbejde der deltager? Og er svaret på det i virkeligheden debattørernes kvalitet?
Som du har fået lidt bud på her, kan det have en vis betydning, i hvor høj grad folk er INTERESSEREDE i at debattere forskellige emner med andre. Og dermed er det et spørgsmål om prioritering. Hvis du ikke kan få tid nok til det...så er det ikke fordi du arbedjer 37 timer om ugen, men fordi du ikke kan finde ud af at prioritere din tid efter det.
Jeg har også min egen selvstændige virksomhed, arbejder meget mere i nogen perioder end i andre...men derudover er jeg webmaster, samt underviser min egen søn 16-20 tm. ugentligt....og jeg hænger i SOL-debatten tidligt og silde, samt i Seriøse debattører...tager i byen og hører musik, går i biografen, hygger med familien, maler malerier, og er sammen med vennerne...man har kun eet liv, og det skal man have så meget ud af som overhovedet muligt...
Det er ikke umuligt, men du lyder lidt som om det ihvertfald hvis man som du, har 37 timers arbejde om ugen og og derfor må det så være ensbetydende med at de andre der er her, ikke arbejder lige så meget som dig.
Og det er muligt at det var fordi det undrede dig, at du stilllede spørgsmålet, men...hvis det var en ægte undren og ikke en inddeling i A og B hold, der lå til grund for dit spørgsmål, så havde du sgu ikke selv ført mulige grupper såsom arbejsløse, hjemmegående og pensionister på banen! Med dit spørgsmål fører du debatten ud i debattørernes kvalitet....
Sorry...men det der har jeg ikke for to øre respekt for!
tilføjet af

misundelig

Det var ikke et forsøg på at inddele debattørerne i A og B hold.
Jeg ville gerne deltage noget mere i debatten, men kan ikke få det til at hænge sammen med arbejde, familie, sport osv.
Var lidt nysgerrig efter at vide, hvordan I får det til at fungere. Det er selvfølgelig et spørgsmål om prioritering, det ved jeg godt. Men jeg har så travlt på arbejdet, at jeg sjældent har tid til at checke debatten.
Jeg må dog indrømme, at der i den sidste tid har været en del "røv-syge" indlæg. Hvilket har fået mig til at overveje, om det er det værd.
Men dér burde jeg jo selv deltage for at højne kvaliteten, som nogen jo efterlyser.
tilføjet af

Din teori holder ikke...

Jeg er på job i minimum 60 timer om ugen, så indtil videre ser det ud til at der er 0% arbejdsløse :-)
tilføjet af

Tag en Mariekiks .......

....og tør dine våde øjne
tilføjet af

Morsomt

at se, hvor meget folk gør ud af at fortælle, hvor mange timer de arbejder om dagen / om ugen, som for at retfærdiggøre noget......
Jeg er da revnende ligeglad med, om du så kun arbejdede 10 timer om md., overskriften var ment som en provokation - og virkede efter hensigten.
tilføjet af

Øøøøh.. Nåh ?

Og hvad gik den provokation så ud på ?. Misundelse ??
tilføjet af

Tip

Måske ville det være mindre frustrerende hvis din tid i SOLen blev lidt mere udbytterig. Her er lidt råd jeg benytter mig af, jeg vil ikke garantere at det fører til mindre tid i SOLen... :o) Og det er da muligt du er konge ud i denne navigation, men det er jo også bare ment som gode råd (det kan jo være der er andre som har flere råd):
Prøv at lege med den funktion, der hedder avanceret søgning.
Prøv at have to (eller flere) SOL-debat vinduer åbne samtidig, så du både kan læse, skrive og surfe...
Klik på "nyeste indlæg", når du surfer rundt
tilføjet af

Hvorfor

Nævnte du så arbejdsløse, hjemmegående og pensionister? Hvorfor nævnte du ikke millionærer, folk på orlov, eller turister?
tilføjet af

Doven hund...

ja, det er jeg sgu nok engang i mellem. Kan da erindre et par opvaske, der blev forfordelt gr. sol-debatten. ;O)
Jeg må så lige ødelægge Rockogruls teori om nul arbejdsløse, for jeg mistede mit arbejde for 14 dage siden, men indtil da havde jeg da både fuldtidsarbejde (og haft det gennem mange år), 4 timers transport hver dag og et liv IRL med venner og familie.
Som Halfevil333 skriver, er det vel et spørgsmål om prioriteringer. Jeg er også med i Seriøse debattører ud over SOL og synes, at det jeg får ud af at debattere, det opvejer langt det, jeg ville få ud af at glo tv, sove en time mere om natten (*S*), ja og endda de sædvanlige formålsløse byture lørdag aften, hvor man drikker sig en bønne på for penge, man reelt ikke har.
Vi har alle forskellige interesser, for nogle af os er det altså debat, og i lige så forskellige mængder. Nogle gange er vi meget på, andre gange er vi kun lige inde og tjekke de seneste indlæg. Nogle af os skriver også lidt i frokostpausen, andre først når vi er kommet hjem og/eller har fået puttet børnene. Men tror ikke, du kan generalisere med, at vi alle er uden job eller liv uden for debatten, selv om det da klart ville være det nemmeste.
Når vi så ikke er dårligere mennesker af den grund, så er vi modsat heller ikke supermennesker i forhold til dig, fordi du ikke lige kan få det til at hænge sammen i modsætning til nogle af os. Der er da også perioder, hvor jeg heller ikke kan, og hvor debatten så må vige for noget andet. Men jeg vender altid skrækkeligt tilbage. ;O)
Hav en god dag.
Mvh. Deci
tilføjet af

Typisk ?

Bare en smule måske ?
Man opretter et debatemne, brænder nallerne, og så holder man sik væk. Ikke just respektskabende.
tilføjet af

nope

jeg har bare pissetravlt på arbejdet, så jeg har faktisk ikke tid til at skrive
Sorry
Ha' en god aften
tilføjet af

Demokratisk samfund

Da vi lever i et demokratisk samfund, har alle da ret til at skrive til debatten, uanset om man har et fast arbejde, er arbejdsløs, førtidspensionist, folkepensionist, handicappede, flygtninge og indvandrer, rig eller fattig og uanset hvilken politisk holdning man har, og hudfarve. Vi lever ikke i "Konge Enevælds" tid længere, hvor penge, status og snobberi skal bestemme det hele.
Da vi også har ytringsfrihed, har alle også ret til, at skrive til debatten, om hvad man har lyst til, at få frem i lyset. Kan man ikke lide de emner, som nogen skriver om, kan man da bare lade være med at besvare dem.
Hilsen en arbejdsløs som venter på et Fleksjob.
Det er ikke alle arbejdsløse, som selv har valgt at blive det. Mange er ramt på grund af nedskæringspolitik og andre problemer.
tilføjet af

Ork ja!!

Mens du ser "Helt solgt" og "Robinson de udstødte" i tv. Så er der måske en del af indlæggene der forfattes imens.
Og måske, jeg siger kun måske, er det muligt at man på en time kan forfatte ligeså mange indlæg, som du måske ville være en hel dag om? Det er ikke helt til at vide???
Måske findes der folk, som har holdninger nok, til at indlæggene ikke kræver "timers overvejelser".
At du tager dette emne op som det vigtigste DU kunne finde på, fortæller mig at jeg udmærket forstår, at folk som du kan tvivle. ;-)
tilføjet af

Jeg

har............ og vil ikke give slip på det....:-))
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.