5tilføjet af

opskrift på madpandekager

Hey !
jeg skal lave madpandekager, imorgen når mine børn kommer hjem.
men jeg har bare et problem, jeg mangler en opskrift, hvis der var en der kender en opskrift, så skriv lige tilbage 🙂
tilføjet af

Min opskrift.

Jeg bager pandekager selv, jeg bruger min alm. opskrift på pandekager men UDEN sukker og med lidt ekstra salt i.
Så svitser jeg løg, hvidløg hakket oksekød, champignon, peberfrugt. eller hvad du har lyst til og så smager jeg det til med krydderier, efter eget ønske, jeg kommer cocktail pølser i.
Jeg fylder pandekagerne med "kødretten" ruller dem, og lægger dem i et ovnfast fad, drysser revet ost over og så i ovnen du kan SAGTENS lave denm i god tid. og så varme dem i ovnen når i skal spise, ca 15-20 min ved 180 gr.
her hjemme ÆLSKER vi den ret. der også kan spises med en god grøn salat til..
tilføjet af

Fyldte pandekager

Fyldte pandekager
Ingredienser: 250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

4 Æg 1 æg størelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Beregnet ud fra vindruekerneolie.
I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Beregnet ud fra vindruekerneolie.
I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
Fyld: 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Beregnet ud fra vindruekerneolie.
I stedet for vindruekerneolie kan bruges anden smagsneutral olie.
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 200 gram.
0.5 dl. Olivenolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram

Peberrod
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram

3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Oregano, tørret
Dejen:
Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri jævning. Rør æggene i et ad gangen. Lad dejen hvile 30 min.
Rør olie i. Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage. Der bliver 16-18 tynde pandekager af portionen.
Fyldet:
Svits de hakkede løg i olien. Kom kødet i og skil det ad med en gaffel. Brun det under omrøring. Tilsæt salt og peber. Kom tomater, tomatpuré, hakket hvidløg og krydderurter ved. Lad det koge sammen 10-15 min. over svag varme. Smag det til.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg de fyldte pandekager side om side i folieform eller fad, der eventuelt kan tåle frysning.
Pandekagerne kommes i ovnen ved 250 grader 10-15 min.
De frosne pandekager kommes i en 200 grader varm ovn i 25-30 minutter.
tilføjet af

prøv

Du kan google alle opskrifter det er bare om at vælge så......
tilføjet af

bibelen...

dvs. god mad-let at lave, der er den allerbedste opskrift på madpandekager.. og jeg synes at dejen er let at have med at gøre
tilføjet af

God opskrift på madpandekager med laks

Opskrifter på pandekager i alle afskygninger kan du finde på http://Gode-Madopskrifter.dk Her er der blandt andet en super lækker opskrift på madpandekager med laks.
http://gode-madopskrifter.dk/mad_opskrifter_pandekager/madpandekage-laks-opskrift.php
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.