8tilføjet af

brunch??

Hej jeg er en mor der vil holder min søns fødselsdag som en brunch, er der nogen der har nogle forslag til hvad man servere ud over æg, pølser, bacon og omelet.....
gerne noget man kan forberede dagen i forvejen
hilsen cece
tilføjet af

brunch

Det er en god ide at holde brunch til fødselsdage. Jeg syntes også det er godt med pandekager/vafler med sirup og en masse frugt. Men det er jo helt op til hvad I kan li - God fornøjelse:-)
tilføjet af

Muffins

Hej cece
En ting, der altid vækker glæde hos børnene, er kager.
Hvis du finder en neutral grundopskrift på muffins, så kan du selv variere smagen. F.eks. chokolade, appelsinsaft, banan eller bær. Det er let at lave flere forskellige slags på een gang, da det stadig er grundopskriften, der bruges og smagen tilsættes til sidst.
Ellers kan du bage små kanelsnegle. De er også et hit.
tilføjet af

Forslag

Fyld et glas med tern af frisk ananas eller anden sød frugt, overhæld med økologisk tykmælk og til sidst en god slat ahornsirup eller anden sirup. Uuuuhm.
tilføjet af

Pandekager!!

MMM Pandekager!! Ingen brunch uden pandekager!! Og frisk frugt! Og youghurt. Samt brød og pålæg!!
tilføjet af

Pandekager ..uhm

Som du nævner..så er pandekager bare sagen, og ingen Brunch uden dem....så til mor !..lav masser af pandekager.
God fornøjelse og tillykke med barnet´s føs´dag.
Vh...
tilføjet af

Mere pandekage

Det er rigtigt nok at der skal pandekager med til en Brunch, men det skal være amerikanske pandekager. De er en lille smule anderledes. Man putter bagepulver i så de bliver tykkere, og så har de ikke en så stor diameter som almindelige pandekager...
Men jeg kan ikke helt opskriften, men jeg ved at den er mange stedet på nettet...
Men der er jo også andre retter med æg... Der er Scabble eggs...
Der skal man bare smatte e æg på de pande og smadre det rundt til det er en stor pærevælling, med orange og hvide farver, og lidt briun...
tilføjet af

Brunch er sagen!

Jeg har selv fødselsdag om en uge og skal i den anledning lave brunch til hele familien, menuen er endnu ikke fastlagt men her er nogle af de retter som er med i overvejelserne:
Masser af forskelligt brød, oste, røget laks, frugt, yoghurt, brownies med hjemmelavet regnbueis (chokolade, kirsebær og vanilie) stikkelsbærtærte m. cremefraiche, satay kylling på spid, omelet med tomater og basilikum.
Amerikanske pandekager måske med noget rabarber halløj til, eller noget æble-kanel...
Kaffe, juice, et enkelt glas cava måske med lidt frugt i.
Det gode ved brunch, er at det ikke nødvenigvis behøver passe perfekt sammen, og når man nu har fødselsdag, så er det da kun rimeligt, at det er alle livretterne der kommer på bordet...
God fornøjelse
tilføjet af

forslag til brunch..

Hej.
Her er hvad jeg ville servere som brunch.
Pølser, spejlæg eller delt hårdkogt æg, bacon, skrællet agurk, tomat, skiver med ristet brød og marmelade.. Men husk at alle disse sager mætter utroligt meget. Og god fornøjelse..
Hilsen goldstar1977@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.