0tilføjet af

Sommeren er nu: UGE 31, 2/8

Hen over hele sommeren vil SOL holde dig opdateret om spændende events, der sker rundt om i Danmark i de (forhåbentligt) varme sommerdage, og desuden byde ind med ideer til underholdning, på de dage det er tyndt med arrangementer.
Skal du selv til en fed begivenhed samme dag eller ved du noget om sjov underholdning i nærmeste fremtid så smid en kommentar under indlægget. Vi ønsker sommer og SOL til alle!
2/8
Jylland
Tall Ships Races 2014

I dag står den gamle havneby Esbjerg klar til at afholde ship-race, hvor 80 af verdens største og mest majestætiske skibe vil indfinde sig i den historiske havn. Sidst Esbjerg lagde havn til dette eventyr var i 2001, hvor der kom knap en halv million mennesker til eventet. Pointen med begivenheden er at uddanne og oplyse unge om livet til søs, og derfor får unge muligheden for at se og sejle med.
Læs mere: http://tallshipsesbjerg.dk/
Fyn
Rosenfestival

Hvis du kommer forbi Bogense i dag eller I morgen kan du opleve den årlige rosenfestival, som hvert år bliver holdt I indre by. Den smukke og velduftende festival er for folk i alle aldre, så gå ikke glip af en dag med gode udsigter og spændende oplevelser.
Læs mere: http://rosenfestival.dk/
Sjælland
Copenhagen Historic Grand Prix 2014

Historiske biler fra hele Europa fra 1930 til 1981 kører race i København i disse dage. Så kom og se fart over feltet og lær om den kulturhistoriske udvikling af racerboler op gennem tiden.
Læs mere: http://www.chgp.dk/
Har du flere ideer eller tips til hvor der sker noget i Danmark i dag, så skriv dem i en kommentar i denne tråd!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.