38tilføjet af

Skjul homoseksualitet!

Hej alle bøsser og lesbiske.
Jeg syntes at det er noget pjat, at homoseksuelle skal gå hånd i hånd, og kysse offentligt. Det er da klamt!!!
Kan folk der har så sære lyster ikke bare være kærester med en fra det modsatte køn og så skjule deres homoliv.
Til de mænd som er bøsse, det er jo ikke naturligt....... Så tag og skrot det, det er en total stempling med teksten TABER....!!!
tilføjet af

hold da op

hej
det er da noget pjat
alle har lov til at være som de er(ik fordi jeg er lebbe)og nogen er bare bøsser og lebber det er der ikke noget at gøre ved.
så tag dog lige at klap i.
du ville jo heller ikke bryde dig om at blive mobbet og nedgjort vel. for det må ikke være særlig rart at være bøsse/lebbe når man skal skjule det hele tiden og man bare gør det for ikke at blive mobbet og nedgjort(har prøvt at blive mobbet og det bliver jeg stadig lidt og det er ikke sjovt) så prøv at forestil dig hvordan det er at være lebbe eller bøsse
hilsen mig selv
p.s. det er bare min mening
tilføjet af

Taber eller ej!!!

Taber siger du, ja ved ikke hvad du er for en men ikke normal..
Kan du måske skjule hvis du holder af en?? Nej og lige så kan vi ikke, og vi lever i 2003 og ikke i 1800 tallet vel.. Prøv at åbne øjene og kom vidre.
Vi har ikke en fejl, vi er lig så normale som de!!!!
Kan kun grine af sådan et indlæg du skrev... HEHE
tilføjet af

DU BURDE SKAMME DIG !!

Efter at have læst dit indlæg, må jeg sige, at jeg brød så meget ud i latter, at jeg næsten ikke kunne få luft....
Du siger TABER,,,, nej lille ven, for lille det er du, det er dig som er taberen,,, du burde hjælpes, for din indstilling som du render rundt med,,, kan ikke være helbredsmæssigt sund for dig, du burde gå til lægen..
Husk alle skal have lov at være her, så,,, måske skal du have andre til at hjælpe dig, for det er ikke bøsser eller lesbiske der har et problem,, det er DIG..
Så hyg dig i din ensomhed.
tilføjet af

gaaaab

det er sådan nogle som dig der trækker os tilbage til middelalderen.... det er sådan set kun ifølge bibelen og folks snævertsynethed at det ikke er naturligt... hvad der ikke er naturligt er, at vi kvinder skulle være lavet af adams ribben......
Hvis dit livsindhold går ud på at chikanerer folks følelser hvad så med at hoppe på pædofile og gamle grise istedet........
tilføjet af

Det er da klamt!!!

"Jeg syntes at det er noget pjat, at heteroseksuelle skal gå hånd i hånd, og kysse offentligt. Det er da klamt!!!
Kan folk der har så sære lyster ikke bare være kærester med en fra det samme køn og så skjule deres heteroliv.
Til de mænd som er straight, det er jo ikke naturligt....... Så tag og skrot det, det er en total stempling med teksten TABER....!!! "
tilføjet af

Biblen

Det står faktisk ikke i Bibelen, hvis man nærlæser den... det er bevist, at det er en oversættelsesfejl.
Og jeg kysser gerne min kæreste midt på gågaden, hvis det passer mig - det har taget mig LÆNGE nok bare, at have modet til, at gå hånd i hånd med hende her i min by... så skal sådan en lille kværulant ikke fortælle mig, at det er unormalt!!
tilføjet af

Hvorfor skjule kærlighed?

Du lyder da til at være et meget indskrænket menneske med meget lidt erfaring og livsindsigt.Hvorfor i alverden skulle vi homosexuelle skjule vores kærlighed?Det er en mangfoldig verden vi lever i og jeg synes at netop det,der gør livet så smukt,er at der er plads til os allesammen!Selvom det er svært at tro,må din mor eller far have elsket dig.Det er også kærlighed.Og hvis du har en hund eller en kat som du holder af,så er det også kærlighed.Du må have meget lidt selvtillid og selvfølelse,at du kan gå op i,om andre mennesker må vise deres kærlighed offentligt.Måske er du opdraget til at tro,at det er unaturligt!Synd for dig!Hvis du ikke kan tåle at se på mennesker der elsker hinanden,så må du kigge den anden vej.Det er ikke os der skal tage hensyn til din forkvaklede livsindstilling.Det er dig,der har et problem.Gør noget ved det!
tilføjet af

du spiller for smart

du skriver det kun for at starte en debat!
homosexuelle, er ligesom alle andre..
Især bøsser, plejer at være de sødeste mennesker..
jeg er selv hetro, men har stadig vildt mange venner som både er bøsser og lespiske, og jeg synes det er flot at de viser deres sexualitet!
knus mig!
tilføjet af

Taber selv!

Din nar........
Du går og kalder min ven en taber.
Fuck af helvede til og skrid!!!!!!!!!!!!!!
tilføjet af

en anelse homofobisk???

jeg vil lige starte med at fortælle at jeg ikke er homosexuel, men jeg bliver generelt gal hver gang jeg hører om folk der ikke kan acceptere andres livsform. Hvadenten det så er baseret på religion eller sexualitet så er det sgu da folks eget valg hvordan de vil leve deres liv! hvis man får det dårligt af at se et homopar kysse og holde i hånd så kan man sgu da se den anden vej!!
tilføjet af

Det man siger er man selv

Når man kan irreteres af noget ved et andet menneske er det typisk fordi personen minder en om de egenskaber ved sig selv man ikke kan lide. Tænkt engang over det. Spring ud, livet er skønt og jeg kan kun ønske dig velkommen ud af busken.
Ærgeligt for dig at du begrænse dig selv.
tilføjet af

TAG DIG DOG SAMMEN!

Ærlig talt, hvad århundred lever du i??? Jeg er ikke selv homo, men tag dig dog sammen. Hvad skade kan det gøre idg, at se to homo´er gå hånd i hånd eller kysse hinanden? Hvis ikke de piller ved dig, eller kysser på dig, kan du sgu da være ligeglad"
Jeg tror du selv har lyst til at eksperimentere med dit eget køn, og det er du bange for, så du synes det er nemmere at banke dem oven i hovedet..bliv voksen, ta dig sammen!!!
tilføjet af

*LOOOOOOL*

Nej hvor var den grineren...!
Ovenstående Thomas Fod Jensen, vil gerne udtrykke sin mening om dem der er så homofobiske:
LOSER! Det står mejslet i panden på dig!
Du er da vist oxo en af de rigtig slemme...!
Det er sq svært ikke at grine når der er en der opfører sig som en barnerøv...!
tilføjet af

Et par spørgsmål

Ja. Lad os dog alle leve i den perfekte verden. Lad alle kvinder falde for mænd der er 2-3 år ældre end dem selv, lad alle ægteskaber holde, lad utroskab være ikke-eksisterende, lad sexlivet være begrænset til missionærstillingen, lad alle få 2-3 børn med 3 års mellemrum, lad alle få et parcelhus i forstaden, lad alle leve lykkeligt til deres dages ende. Lad alle være normale.
Vidste du at selv dyr til tider "springer" på andre af deres eget køn ??
Hvorfor må man ikke vise kærlighed ?? Er kærlighed og ærlighed ikke to af de vigtigste ingredienser i vores liv ?? En større forståelse blandt mennesker ??
Hvis sex med eget køn er så ulækkert, hvorfor tænder stort set alle heteromænd på at se pigesex ??
Hvordan definerer du "naturligt", siden du ikke mener at homoseksualitet er naturligt ??
Vidste du at blandt de store mænd i historiens tid har "hersket" stor bi-seksualitet ?? Og jeg tænker helt tilbage til fvt.
tilføjet af

Kan ikke lade være *ggg*

Ja...heterosex er sgu for klamt. Giver dig helt ret. Tænk på pigens safter der helt ukontrolleret siver ud af hende...hvis hun er trængende nok bliver pletten på lagenet sgu leveret af hende og ikke ham. Det er sgu for klamt. Og piger de er også for klamme...de har menstruation af og til. Tænk hvor må livet være surt når manden står der med en kæmpe stivert, og pigen bare har blod mellem benene. Adr bvadr.
Og piger stinker af fisk...og piger har humørsvingninger...og piger er generelt skrup-umulige at være i selskab med.
Og de der heteroer...de tror sgu de kan tillade sig alt. De bliver gift i kirken i hvid (uskyldens farve) selvom de har tre børn. Gad vide om de blev leveret af storken.
Og ikke nok med at de viser deres kys og holden i hånd på åben gade. De kendtes kys bliver også godt udstillet i div. pornografiske blade som Se&Hør...kan vi dog ikke blive fri for det ?? Det er sgu da så ulækkert.
Til slut. Har endnu ikke forstået...kommer nok aldrig til det...hvorfor at nogen synes at kærlighed og gensidig lyst til hinanden er ulækkert/unaturligt. JEG synes det er smukt.
Min bedste ven er bøsse, min kæreste (mand) er 21 år ældre end jeg, og jeg synes at piger er helt ekstrem dejlige...Jeg tror jeg havner i helvedet en skønne dag...hvis altså ikke det er kærlighed det hele drejer sig om.
tilføjet af

Ta´r dig dog sammen

Vi bor i et frit land, og du skal overhovedet ikke bestemme om jeg har lyst til at være lebbe eller bøsse!! FÅ DIG ET LIV!!! Alle har ret til gør hvad det vil, så fuck dig!!!!!!
tilføjet af

Vel er det ej bevist!

Jeg synes, det var et meget uappetitligt indlæg, der startede denne debat, og jeg bryder mig ikke om, at man kalder en bestemt gruppe mennesker klamme ell. lign.
Alligevel må jeg pointere, at Agnes tager fejl, når hun skriver, at det er bevist, at det er en fejl i oversættelsen af bibelen, at Gud skulle være imod homoseksualitet. Det passer ikke.
Der står: Som mand og kvinde skabte han dem, for at de skulle blive et kød.
Og senere i N.T. Mand må ikke ligge med andre mænd.
Samt flere andre steder, hvor der pointeres, at Gud har skabt manden og kvinden som elskede - og IKKE mand og mand og kvinde og kvinde!
tilføjet af

forbyd alt hvad der er klamtHvor har du ret,ligeledes burde fede mennesker,og grimme mennesker forbydes at vise sig offentlig,
hvorfor skal vi flotte se to kvamlende fede
staa og kysse hianden det er sgu da klamt.hvorfor skal mine smukke eojne tvinges til at se grimme
mennesker maaske ovenikoebet finde mig i at de
staar og gnider sig op af mig,i butikkerne.
det er klamt .MVH.DR.SEX....
tilføjet af

Hvad sker der????

Sig mig lige engang: Hvad foregår der oppe i hovedet på dig menneske. Hvordan kan du overhovedet finde på at skrive den slags. Ved du hvad jeg tror: Jeg tror at du bare har skrevet det her for sjov, for bare at genere andre, fordi du kedede dig. Hvis ikke: SÅ BØR DU GÅ TIL LÆGEN. Hvad er gået galt i din opvækst, du må have været udsat for nogle manipulerende forældre. Homoseksuelle hverken skal eller vil skjule deres følelser og kærlighed. Tænk hvis hovedparten af den danske befolkning tænkte ligesom dig, hvordan ville samfundet så ikke se ud?
Du bør gå til lægen og få noget medicin, eller også skulle du tage på højskole og blive bare en lille smule mere moden og voksen.
FÅ DIG ET LIV MENNESKEHADER!!!!!!!
tilføjet af

du er bøsse

Du er Facist, Nazist, pasificist, og ikke mindst bøsse
tilføjet af

Super

Jeg giver dig fuldstændig ret, held og lykke i fremtiden, det fortjener du
Hilsen en beundrer....
tilføjet af

Er du dum?

Hvad prøver du at fortælle med det lort du lukker ud, vi er da ligeglade med og manden ikke er skabt for manden o.s.v
GUD sætter kærligheden overalt, også selv om det betyder homoseksualitet, så kig en ekstra gang i biblen, kvinde
tilføjet af

Guds vilje rammer dig

Må gud forbyde dig et godt liv. Herrens vilje vil knuse de falske, guds vrede vil ramme dig som et gok i nøden. Du vil brænde, når du ryger lige lukt i skærsilden. Din sjæl er fortabt. Det skal du vide, Du skal komme at riste over sagte ild i helvedes luer.
tilføjet af

Agnes

Ja, men det er jo ikke den eneste oversættelse i Biblen, vel?
Prøv at studer den lidt nærmere - ellers kan jeg godt finde et eksempel for dig!
tilføjet af

Karen

Ja - smart som jeg var, byttede jeg vist lidt om på overskrift og signatur ;)
Agnes
tilføjet af

Din lille lordt

Jeg er 14 år og har læst det du har skrevet og jeg syntes bare du skulle videatjeg har det godt med at være lesbisk og hvis jeg var dig ville jeg begå selvmord over de ord du bruger. jeg håber du får dårlige drømme,tanker og dårlig samvitighed din lorte,spasser,itiot din errrr hader dig for evit. hilsen pigen der har det GODT
tilføjet af

Vågn dog op!

Vågn dog op og se dig omkring. Vi er kommet for at blive. Så hvorfor skjule sig?
tilføjet af

Naturligt!

Ja Fandme JA...
Jeg r ikker selv homo men fuck hvor har jeg lyst til at slå den der skrev dette indlæg!
Homoseksuellitet r NATURLIGT!! Hallo naturligt!"
Det har det altid været! Dyrene r homoer! kig på kaninerne det er et instinkt som alle har!
I kan ikke flygte fra det og jer der er så meget imod Homoer ... Åben jeres øjne!
tilføjet af

viden forpligter

Sig mig engang!!!!!!!!!!!!
Lever du på en anden planet eller kommer du fra fortiden?????????????????
Livet er en gave husk, at nyde livet og lad folk og dig selv bestemme hvem de deler seng med.'
Jeg er ked af at sige det MEN udvikling og tollerance kan selv du ikke stoppe.
tilføjet af

Du gør mig rigtig ked af det....

Hvorfor må man gerne vise sin kærlighed til et andet menneske bare, fordi det menneske er af det andet køn...
Du har åbenlyst aldrig nogen sinde været forelsket sådan rigtig helt ned i maven... Når man er det vil man rigtig gerne fortælle hele verden om det og uanset om verden gider at høre det eller ej...
Jeg er selv gift med verdens dejligeste mand, men det betyder slet ikke at jeg ikke tænder på piger.
Det vil gøre mig rigtig glad hvis du en dag fik øjnene op for at uanset hvem man er blevet forelsket i om det er en af samme køn eller ej så skal man da bare have lov til at vise det...
Jeg er sikker på at dine holdninger kommer fra den måde du er blevet opdraget på ( ikke dermed sagt at det er forkert, men måske bare lidt snæversynet)og derfor er det måske på tide at du overvejer om det er dine holdninger der er de rigtige..
Kærligst Eva
tilføjet af

TABER

Hvorfor er det så svært at have respekt for andre mennesker. Du lyder sku godt nok til at være en taber selv, hvis du ikke kan tåle at se homoseksuelle holde i hånd er det nok fordi du har nogle problemer du skulle få løst. FÅ HJÆLP.Sgne og Sarah
tilføjet af

haha

nåja så tror vi også på at kvinder er lavet af Adams ribben.......
Øhhh gik jeg glip af noget dær eller evolutionen bare noget pjat...
Alle mennesker har "tendenser" til deres eget køn, nogle bare mere end andre og hvorfor holder alle de bange mennesker altid biblen oppe, når de møder noget de ikke forstår.....
Derudover er biblen blevet revideret et utal af gange, så det passede ind i tidens ånd... så meget for guds ord.
tilføjet af

Freak

hvornår er hetro blevet så rigtigt! tænk på andre end dig selv. hvis de trives, burde du være glad på deres vegne. vær menneskelig
tilføjet af

Nu tager i jer sammen Poller !!

Damned...
Det er da utroligt. Nogle af jer har en pointe, men sjældent har jeg set så megen bavl samlet på et sted!
Lad nu bare andre mennesker være, og få et liv selv ..
God Dammit' .... !
Tag jer sammen Poller !
*LOL*
;o)
Glade hilsener fra Heino i sin kedeldragt.
tilføjet af

Jow Polle.

Heino er enig.
Du er sgu en hvalp. Heino griner osse ad dig.
Og gå så med dig Polle!
*GG*
;o)
Hilsner fra Heino i sin kedeldragt.
tilføjet af

Jeg er helt enig!

Det er på tide at vi finder ud af, om det virkelig passer, at der findes atomvåben nok, til at udrydde menneskeheden totalt.
Så jeg foreslår, at vi forbyder alt. Især mennesker. Mennesker og alt hvad mennesker kan, er, gør, vil, og synes, skal forbydes med øjeblikkelig virkning. Og specielt skal "blopundervand" forbydes. Så kan vi indføre dette forbud, samtidig med, at vi tester hypotesen om a-våbnene.
Vi affyrer hele lortet på en gang.
Og den allestørste bombe, skal lande lige dér hvor "blopundervand" han sidder i sin havestol, og er en rigtig god og moralsk lille dansk vogter, som holder med Jonni Hansen og har noget imod det meste.
Jeg kommer gerne og holder ham med selskab, mens vi venter på missilet. Så har vi da dét at være sammen om.
Giver du kaffen, Blopundervand?
*Smiler glad*
Hilsen fra:
En oprigtig fan af dig og alt hvad du er!
Du er stor.
tilføjet af

Indkaldelse til samtale.

Kære Menneske.
[Stillingsbetegnelse: Min Slave]
Det forekommer mig, at du ikke trives optimalt i dit nuværende virke her i afdelingen.
Derfor indkalder jeg dig hermed til en trivselssamtale snarest - nærmere besked om tid og mødelokale tilkommer.
Vi skal have lagt en strategi for, om du skal op til mig,
eller ned til min bror på første sal.
Det vil være gavnligt, om du gør dig nogle overvejelser
og nedfælder nogle notater forud for samtalen.
Har du spørgsmål i forbindelse med denne indkaldelse, er du velkommen til at kontakte mig i åbningstiden.
[08:00 - 16:00 - Alle hverdage]

Med venlig Hilsen
Gud.
Afdelingsleder - Universet.
tilføjet af

;/........................................

du skal da ikke bstemme om vi skal gå og holde i hånd eller flirte hvad hved jeg men det er sq lige så naturligt som modsatte køn det kan godt være du ikke synes det man hold det for dig selv
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.