3tilføjet af

Har du tillid til din optiker??

Jeg har lige været til optiker for anden gang, og optikeren brugte kun 10 min. på at tjekke mit syn, hvor imod sidste gang (for ca. 4år siden)tog det ca. en halv time. Jeg føler mig usikker på resultatet, kan han virkelig være sikker på at han har tjekket det han skal? Eller er det kun salget han tænker på?😕 Er der nogen der har nogle råd, eller der har oplevet det samme?
tilføjet af

vær sikker

gå til øjenlæge, du skal ikke have henvisning.
tilføjet af

Hmm

Øjenlægen behøver bestemt ikke at være den bedste. Øjenlægen gav mig forkert styrke, så jeg fandt en optiker, som er pålidelig.
Det kommer meget an på, hvor gammel du er. Jo ældre, jo længere tid skal øjnene have til at vænne sig til skift med glas. Er du ung kan det klares: Er det bedst nu eller nu.
Det kan jeg slet ikke mere. Derfor har jeg fundet ud af, den bedste måde, for mig, er at jeg selv prøver. Ikke det moderne apparatur , men den gammeldags måde.

Jeg går aldrig til de steder, hvor der skal betales forud, de får ingen penge af mig, hvis ikke jeg føler ro, når jeg ser.
Men min optiker er altid den samme. Han kender mine øjne og ved hvor vanskelig jeg er.
Jeg var tre steder før jeg fandt ham jeg kommer hos og ham beholder jeg.

Hvis det er den samme optiker du havde sidst er han næsten klar over, hvor meget der skal korrigeres. Så det kan være helt korrekt. Han har skrevet din pupilafstand ned , så den behøver han ikke at måle igen.
Men hvis jeg var dig ville jeg opsøge vedkommende og sige jeg følte mig utryg. Jeg ville have en synsprøve til. Hvis ikke det kan lade sig gøre har du en forkert optiker og jeg ville, hvis det var mig, løbe langt væk.
Man får hovedpine og føler sig mærkelig tilpas, hvis glassene ikke passer. Og de koster en mindre formue. Du er kunden.
Jeg tror slet ikke øjenlægen har tid til at bedømme glas, medmindre der er noget galt, naturligvis.
Men jeg stoler mere på min optiker end jeg gør på øjenlægen.
Ja, ikke med sygdomme, naturligvis.
tilføjet af

Nej, der kommer forskellige resultater

hvis man går til forskellige optikere.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.