12tilføjet af

Bjarne og alle de andre

Jeg kan på ingen måde forholde mig til hele doping skandalen. Efter at have kigget lidt på tour de France historiens vindere, kan man vel sige at Riis ikke er den eneste tour vinder med skeletter i skabet. Eddy Merckx den store vinder tilbage i starten af 70´erne, han vandt touren fra 69-72 og igen i 74. Han vandt også klassikere, så mit bud er at også han var dopet. I slutningen af 70´erne har vi navne som Bernard Hinault, Joop Zoetemelk, Greg LeMond, alle store ryttere som vandt forskellige løb og sluttede i toppen af klassementet i tour de France, skulle de mon ikke også have indtaget noget ulovligt. I 90´erne har vi så den spanske cykelhelt Miguel Indurain, som Riis jo som bekendt satte på plads i 1996. Indurain vandt touren fra 91-95, det tror jeg heller ikke var sket uden brug af EPO. ´Lance Armstrong, Det har været flere beskyldninger, men er endnu ikke blevet bevist. Jeg tror også at han var dopet. Vi havde i 98 også en stor tour skandale, hvor hele Festina holdet blev smidt ud af touren, med en grædende Richard Virenque i spidsen. Så når de begynder at snakke om at Bjarne Riis er utroværdig og skal slettes som tour vinder, syntes jeg at de går over stregen. Ja han vandt ikke på ærligt vis, men mon ikke der var andre favoritter, som også havde fået lidt af den store EPO kanyle? Hvis stort set alle telekom ryttere var dopet tilbage i 96, så tror jeg også de andre hold skjuler noget. Til sidst vil jeg sige at fortidens synder skal glemmes, istedet burde man gå endnu mere til stålet i kampen imod doping den dag idag. Doping er ved at smadre cykelsporten, hvis ikke det allerede er sket..
tilføjet af

Hykleriet vil ingen ende tage.

Jeg læste et sted, at Fausto Coppi også havde indrømmet dopingmisbrug, men hans sejre er da ikke taget fra ham.
Og vinderen fra sidste år, som rent faktisk er TESTET POSITIV for brug af steroider, han er ikke blevet slettet fra sejrslisten endnu. Tsk, tsk!
Jeg tror ikke, at de får det store dopingspøgelse ud af skabet, før de giver amnesti til alle de, der kommer frem og fortæller. Jeg tror heller ikke, at alle de andre du nævner har kørt Tour'en udelukkende på vand og pasta. Så længe løbsledelsen i Tour de France bliver ved med at stikke hovedet i busken og lade som om, de ikke ser store dele af dopingproblemet, kommer de det aldrig til livs.
mvh hønemor1001
tilføjet af

Skulle cykling blive interessant

....kunne man jo ligeså godt gå den modsatte vej og tillade brug af enhver form for doping. Så var det op til de enkelte hold, hvor meget lort de ville fylde i rytterne. Kan I ikke se det for jer?
"Rabobank gjorde sig uheldigt bemærket i går, da kun 4 af rytterne havde en hæmatokritværdi på så lidt som 85, hvor 50 jo tidligere var ulovligt. Desuden var der stor ros til CSC, da Bjarne Riis kørte op på siden af en af sine ryttere under enkeltstarten, og smed en sprøjte med EPO direkte i armen på manden. Riis måtte godt nok bruge en kraftigt tunet motorcykel, ellers kunne han aldrig indhente rytteren.
Desuden bliver regler ændret fra næste år, så rytterne nu skal køre 24 timer i døgnet, hvilket både ryttere og ledelsen fra alle hold synes var rimeligt nok. Man regner desuden med at Touren blot skal afholdes over 2 dage uden stop så det bliver én lang etape."
tilføjet af

Stop TV

Stands alle tv-transmissioner fra alle cykelløb. Så standser doping af sig selv.
tilføjet af

alle håndværker fusker

derfor er det i orden
mange af min bekendte snyder lidt med deres skat
derfor er det vel i orden jeg gør det
der er mange der ryger, dermed er det i orden
Er det på den der måde du synes det er i orden, eller hva?
Mvh
tilføjet af

stakkels Riis

.......
Og vinderen fra sidste år, som rent faktisk er TESTET POSITIV for brug af steroider, han er ikke blevet slettet fra sejrslisten endnu. Tsk, tsk!
skriver du......
Landis var allerede slettet 5 dage
Mvh
tilføjet af

Jeg mener

at doping må være den enkeltes beslutnig. Det vil også øge spændings-momentet i sport (hvem falder først død om) og give flere muligheder for væddemål. Det giver også nogle højst besynderligt udseende mennesker ( 2 mtr. høje og 1 mtr. brede kvinder der støder kugler (ikke mine) samt svømmer så vandet står op af bassinet. Dette vil også give en større underholdningsværdi samt bedre resultater.
Go' Søndag fra Coke-Carsten
tilføjet af

Er du sikker på det?

Hvis det passer, skal det da kun glæde mig, men der er bare ikke, hvad jeg har hørt og set i sportsudsendelser og aviser. Kan kun beklage, hvis jeg har været for dårligt informeret!
Men det forklarer bare ikke, at Coppi stadig er officiel vinder.
Hvis de vil til at slette alle gamle vindere, som har vist sig at være dopede, tror jeg, at hele Tour de France vil komme til at devaluere sig selv, for med den udbredte brud af doping kan man netop ikke gå ind at udnævne nr. to som vinder i stedet, for han var også dopet, og man kan aldrig være sikker på at få udnævnt en ren vinder med tilbagevirkende kraft. Når først forældelsesfristen er udløbet, synes jeg, at løbet er kørt mht. at udnævne vindere med tilbagevirkende kraft. Og hvis Tour de France vil skrive på listen, at der ingen vinder var i alle de år, hvor der senere kommer dopingafsløringer, så bliver sejrslisten altså kort!!!! Og de vil dermed devaluere hele Tour de France, men det synes jeg, at de er godt i gang med alligevel med den politik, som de følger i øjeblikket. Det ender med, at ingen gider se det!
mvh hønemor1001
tilføjet af

På Tourens officielle hjemmeside...

...står Landis stadig som vinder af 2006, ligesom hans billede også stadig vises på siden.
Man har desuden skrevet, at han var testet positiv og: The UCI (International Cycling Union) will determine the disciplinary action to be taken against this rider. ...og det ser ud til, at vi stadig venter....
Jeg har ikke kunnet finde nogen steder, at han skulle være slettet som officiel vinder.
mvh hønemor1001
tilføjet af

UCI

er ikke tour de france.
Selveste tour bestyrelse har slettede landis
UCI er det officielle organ, og skal holde til loven, men Landis er guilty until proven innocent.
Mvh
tilføjet af

Debat

eller bare et indlæg
Mærkeligt debat du fører dennizzzzz
Mvh
tilføjet af

Har du et link, ...

hvor din påstand bliver bevist? Jeg ved godt, at UCI og Tour de France ikke er det samme. UCI har jo heller ikke slettet Riis endnu, vel?
mvh hønemor1001
tilføjet af

Bare lidt galde

jeg måtte have luft for mine meninger i denne sag. Her bliver jo debatteret, så hvad er problemet Simon???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.