7tilføjet af

Skattepolitik

Hvordan mener I skattesystemet skal være i Danmark. Skal vi have skattestop som nu, skal skatten hæves eller skal den sænkes. Eller hva med en skattereform og hvad skal den indeholde. Og hvad med muligheden for flad skat, holder den?
Altså kort sagt: Hva mener du om skattepolitik?
tilføjet af

Lad det køre automatisk over EDB

og send skattefolkene ud at rense grøfter.
tilføjet af

Hmm..

Hva så med de ældre som ikke er så gode til det der EDB og internet?
tilføjet af

skattepolitik

skatte politiken burde ændres langt fra havd den er nu. At vores regering vælger at holde fast i i denne ide, der kun blev skabt fordi den lød godt, er tåbeligt. Den er ikke til gavn og har ikke givet nogen en skattenedsættelse de kunne føle. Jeg personligt fik 50 kr mere til mig selv i måneden. fantastisk - den 50'er måtte fogh godt beholde, for ikke at skære i service nivauet.
Selvfølgelig skal skatterne ikke sættes i vejret for den kan de danske samfund ikke holde til, men vi kunne måske bruge nogle erhvervs leder i vores offentlige enstanser for at skabe effektivitet.
Hvordan løser de ansatte små problemer hurtigt for at havde mere tid til store problemer, hvordan bruger vi COM. tech.for at automatisere nogle af de langsommelige processor som findes nu og er der noget borgerne selv kan gøre eller blive bedre til at gøre.
Endvidere vil jeg sige at danskerne er blevet alt for forkælet, vi går så meget op i hvordan vi får mere at mange af os er begyndt at glemme, at der er familier der er vokset op i fattigdom, krig, terror, sult og det er alt sammen noget den vestlige verden har skabt fordi vores ledere vil bevise deres "manddom" og store våben.
tilføjet af

Bedste skattepolitik

Giv dine kære en krammer. Det er den beste skattepolitik.
tilføjet af

De har haft PC længere end de unge

så det har de mere styr på.
tilføjet af

HAHAHAHA!

HAHAHAHAHA!! Jeg må le!! Ka' li din humor! Men du ved jo godt at computeren er temmelig ny. Den kom vel til DK sidst i 80'erne. Og mange ældre synes det der med computere er svært, fordi de ikke er vant til at bruge det.
tilføjet af

Nogle ældre i byen er stædige

men mine bedsteforældre på landet købte de første computere i starten af 80-erne og programererede sig let frem med kommandoer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.